woensdag 31 mei 2023

Review: Mac Glow Play Blush Grand

Review Mac Glow Play Blush Grand
Een tijdje geleden heb ik bij MAC een Make Up Session gevolgd. Een van de producten die gebruikt waren, was de Glow Play Blush in de kleur Grand. Ik vond deze kleur zo mooi, dat ik hem gewoon moest hebben. Benieuwd naar mijn ervaringen met deze blush? Dat lees je allemaal in deze review!

maandag 29 mei 2023

Review: By Dash Beauty mini lipgloss

Review By Dash Beauty mini lipgloss

Soms weet je niet of een product wel bij je past qua werking of qua kleur. Of je gaat op vakantie, maar je wilt niet full size producten mee nemen. Travel size bieden dan de uitkomst. Een van mijn favoriete Nederlandse merken By Dash Beauty verkoopt alle hun lipproducten, liquid lipstick en lipgloss, ook in mini formaat. Echt zo handig. Zelf heb ik meerde mini's in mijn collectie. In dit artikel laat ik de twee van de vijf mini's zien die ik heb en vertel ik wat ik er van vind.

vrijdag 26 mei 2023

Review: N Beauty Long Lasting Lipstick Sexy Pink

Review N beauty lipstick
In het voorjaar en de zomer draag ik graag roze lipsticks. En laat N Beauty nu net een mooi fel roze lipstick met bijpassen lipliner hebben. Deze passen perfect bij mijn roze jurk die ik graag draag. Ik moest dus de lipstick hebben. Benieuwd hoe ik deze lipstick vind? Dat lees je in dit artikel.

woensdag 24 mei 2023

Make Up Zuster: MAC x Whitney Houston

In december 2022 kwam de film I Wanna Dance With Somebody uit. Dit is een muzikale biografische film over het leven van muziek icoon Whitney Houston. Voor MAC de perfecte gelegenheid om een collectie uit te brengen geïnspireerd op het te vroeg overleden icoon. Als muziek liefhebber werd ik erg enthousiast over deze collectie. Als klein meisje was ik echt dol op de film The Bodyguard uit 1992 waar Whitney Houston de vrouwelijk hoofdrol voor haar rekening nam. 

maandag 22 mei 2023

Review: RiRe Fork Eyebrow Tint

Review RiRe Fork Eyebrow Tint
Ik ben gezegend met volle wenkbrauwen. Het enige wat ik gebruik is een wenkbrauw gel. Op dagen dat ik weinig make up draag, gebruik ik een transparante wenkbrauw gel en op foundation dagen een gekleurde wenkbrauw gel. Voor de mensen die niet gezegend zijn met volle wenkbrauwen zijn er vele opties. Een daarvan is de Fork Eyebrow tint van het merk RiRe. Benieuwd hoe deze werkt? Dat leg ik in dit artikel uit.

vrijdag 19 mei 2023

Review: N Beauty Blush Bright Pink

Review N Beauty Blush Bright Pink

 Al enige tijd heb ik de Sweet Peach blush van N Beauty. Een mooie subtiele perzikkleurige blush. Ze hebben ook een roze variant: Bright Pink. Ik zat een tijdje te twijfelen of ik deze blush nu wel of niet moest gaan kopen, want ze ziet er wel erg fel uit in de verpakking. Maar of dat zo ook is op de huid? Dat lees je in deze review!

woensdag 17 mei 2023

Preview: Trend It Up

Altijd als ik naar Duitsland ga, ga ik naar de DM (een drogisterij) om goedkope huidverzorging te kopen. Maar ook make up. Een merk dat ik dan vaak mee neem is Trend It Up. Dit is het huismerk van de DM. Het is niet alleen goedkoop (het goedkoopste product is een lipliner voor 95 cent en het duurste is een oogschaduw palette voor €4,95), maar ook van goede kwaliteit. Tot mijn verbazing kwam ik recentelijk dit merk tegen bij Die Grenze (een Duitse outlet winkel met een Action assortiment). De make up was maar €1,29 per stuk of 5 stuks voor €5. Deze keuze was dus snel gemaakt. Het leek mij leuk om een eerste indruk artikel te schrijven over Trend It Up. Lees je gezellig mee?

maandag 15 mei 2023

Review: N Beauty Lipgloss Chocolate

Review N Beauty Lipgloss Chocolate
Steeds vaker kies ik voor een lipgloss op dagen dat ik mijn make up simpel hou. Een lipgloss die ik graag draag is de lipgloss van N-Beauty in de kleur Chocolate. Benieuwd wat ik zo fijn vind aan deze lipgloss? Dat lees je in deze review!

vrijdag 12 mei 2023

Review: Charlotte Tilbury First Dance Lipstick

Review Charlotte Tilbury First Dance Lipstick
Charlotte Tilbury heeft echt super fijne en goede lipsticks. Het mag denk ik geen verassing zijn dat, toen ik afgelopen zomer in London was, bij de Charlotte Tilbury winkel in Covent Garden een nieuwe lipstick kocht. Benieuwd voor welke kleur ik ben gegaan? Dat lees je in deze review!

woensdag 10 mei 2023

Geshopt in: Parijs

sephora
Altijd als ik in het buitenland ben, dan koop ik make up als souvenirs. Zo ook toen ik afgelopen april in Parijs was. Helaas heeft Parijs niet echt winkels zoals Kruidvat (wel veel pharmacies waar je de meest geweldige huidverzorging kan kopen). Maar ze hebben wel Sephora. Er zijn maar liefst meer dan 25 vestigingen in Parijs. Dus altijd wel eentje in de buurt! Ik had zo veel verhalen gehoord over Sephora, dat ik blij was dat ik er eindelijk heen kon gaan. Nu ben ik in wel twee keer bij een Duitse Sephora geweest. Maar dat was een shop-in-shop. Dat is toch net een andere beleving dat een echte standalone store! Benieuwd wat ik gekocht heb? Dat lees en zie je in dit artikel!

maandag 8 mei 2023

Review: Too Faced Teddy Bare

Review Too Faced Teddy Bare

Too Faced staat bekend om de super schattige vormgeving van hun fijne producten. Toen ik van de zomer in London was, kocht ik het te schattige oogschaduw palette Teddy Bare van ze. De vormgeving is niet alleen te leuk, maar de kwaliteit van de oogschaduw van Too Faced is altijd erg goed. Benieuwd hoe dit oogschaduw palette van Too Faced mij bevallen is? Dat lees je in deze review!

vrijdag 5 mei 2023

Review: Mac Paint Pot

Review Mac Paint Pot
Er wordt wel eens gezegd: it's a crime not to prime. Of te wel: het niet gebruik van een primer is zonde. Dankzij een primer blijft alle make up de hele dag netjes zitten. Altijd als ik oogschaduw gebruik, breng ik eerst een primer aan. Dit voorkomt dat oogschaduw in de fijne lijntjes gaat zitten, het verlengt de levensduur van de oogschaduw én het zorgt dat de oogschaduw tinten net wat helderder/feller zijn. Kortom: een primer heeft veel voordelen. Momenteel gebruik ik de Mac Paint Pot als een oogschaduw primer. Benieuwd hoe mij dit bevalt? Dat lees je ik deze review!

woensdag 3 mei 2023

Review: Shab Cheeky Highlight & Blush

Review Shab Cheeky Highlight & Blush
Ik word altijd blij van een mooi gezichtpalette waarin verschillende blushes en highlighters zitten. Het Shab Cheeky Highlight & Blush is daarom ook een welkome aanvulling op mijn collectie. Benieuwd waarom? Dat lees je in deze blog!

maandag 1 mei 2023

Review: Soap& Glory One Heck Of A Blot Translucent Face Powder

Review Soap& Glory One Heck Of A Blot Translucent Face Powder
Ik heb een droge huid dus weinig last van een glimmende huid. Maar afgelopen zomer, toen het zo warm was, had ik toch last van een glimmende huid. Dit vind ik niet zo heel mooi. Gelukkig zijn er make up producten die een glimmende huid wat kunnen verminderen. Er zijn vele producten hiervoor, maar aangezien ik op vakantie was in Engeland, wilde ik graag een echt Brits merk. Gelukkig verkoopt Boots een van mijn favoriete merken: Soap & Glory. En lucky me: ze hebben een een matterende poeder. En die poeder heeft, zoals alle Soap & Glory producten, een vintage uitziende verpakking en een leuke naam met een grappige woordspelling: One Heck Of A Blot Translucent Face Powder. Benieuwd hoe deze gezicht poeder mij bevallen is? Dat lees je in deze review!

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...