dinsdag 17 januari 2023

Preview: Shab

Shab

In december heb ik op Instagram een geweldig pakket van het Nederlandse merk Shab gewonnen. In dat pakket zaten maar liefst vier prachtige producten: een mascara, een lipstick, een oogschaduw palette en een gezicht palette. Benieuwd naar hoe deze producten er uitzien en wat mijn eerste indruk van deze producten zijn? Dat lees je allemaal in dit artikel!


Shab mascara

Shab heb ik vorig jaar al leren kennen. Ik heb toen van vriendin en beauty blogger Sonja de Shab 4D Lash mascara gekregen. Dit is een wel erg bijzondere mascara. Wat deze mascara zo bijzonder maakt, dat lees je hier.


Shab oogschaduw

Zoals jullie weten ben ik dol op oogschaduw. Mijn hart maakte ook een sprong toen ik het Nudy oogschaduw palette zag. Een prachtig oogschaduw palette met maar liefst 18 tinten. Allemaal roze en bruine tinten. Precies mijn kleuren.  Tien van deze tinten zijn mat en de andere acht hebben een shimmer finish. Hierdoor heb je veel mogelijkheden om looks te maken. De pigmentatie is erg goed: je hebt maar een beetje nodig om een mooie look te maken.


Shab lipstick

Ook ontving ik een lipstick: de Lèvres Sexy Lips Matte lipstick in de kleur Sensual. Dit is een matte lipstick in een mooie roze tint. Perfecte kleur voor het voorjaar.





Shab gezicht palette

Tot slot ontving ik ook het Cheeky Highlight & Blush palette. Dit palette bestaat uit drie blushes en drie highlighters. Je kunt ze los van elkaar dragen, maar ook onderling combineren voor een unieke look. Ik ben echt zwaar onder de indruk van hoe gepigmenteerd dit palette is. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om een mooi effect te bereiken! 


Mijn eerste indruk van Shab is erg positief. De kwaliteit is goed en de poeders zijn erg gepigmenteerd. De komende tijd ga ik de producten uitgebreide gebruiken en in de loop van het jaar komen er uitgebreide reviews online.


Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

19 opmerkingen:

  1. Hoe leuk dat je dit pakket via Insta gewonnen hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geluk dat je onder andere dit oogpallet mag winnen, jij wint nog wel eens wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat oogschaduwpallet ziet er wel heel mooi uit. Welke kleuren combinatie ga je maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik alleen mascara en een wenkbrauwpotlood, en nu in de winter een beetje blusher, dus aan mij heb je niet zoveel, maar de doos oogschaduw ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk win pakket heb je ontvangen, ik ben benieuwd naar de reviews

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik win nooit iets, bofkont ben je toch. Gr annamarie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De verpakking vind ik persoonlijk nu niet zo geslaagd maar het gaat om de inhoud natuurlijk. Ook positief dat het Nederlands is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geluk dat jij dit pakket gewonnen hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ik ben heel benieuwd naar het oogschaduwpalette! Ziet er erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie producten, ken het merk niet. Ben vooral benieuw naar de lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ken het merk niet, maar leuk zo van eigen bodem. En altijd leuk om iets te winnen natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind het pakje met oogschaduw erg mooi. Wat zitten er lekker veel kleurtjes in zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben het meest benieuwd naar het effect van de lippenstift, omdat hij er vrij rood uit ziet op de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ja! De producten van Shabnam zijn awesome! Ik heb beide paletten al een flinke tijd in gebruik, de mascara is fantastisch en de (andere) lipstick die ik heb is ook heel fijn. Goede producten en hele goede kwaliteit. Ik kan niet anders zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ja! De producten van Shabnam zijn awesome! Ik heb beide paletten al een flinke tijd in gebruik, de mascara is fantastisch en de (andere) lipstick die ik heb is ook heel fijn. Goede producten en hele goede kwaliteit. Ik kan niet anders zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk dat je dit hebt gewonnen! Lijkt mij een fijne aanwinst voor je collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat gaaf dat je dit allemaal hebt gewonnen zeg. Ik ken het merk verder niet, maar het oogschaduw palette ziet er heel tof uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke set heb je gekregen! Ik ben benieuwd naar de kwaliteit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...