Het gezicht achter Tessa's Colourful World

Welkom op Tessa's Colourful World!


Laat ik me eerst kort voorstellen: mijn naam is Tessa, een dertig plussende brildragende beauty blogger. Op mijn blog staat mijn liefde voor make up centraal, maar ook mijn liefde voor reizen (en dan in het bijzonder Londen en Engeland), kunst, musea en alle schoonheid in het leven. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg en daar is ook genoeg schoonheid in te vinden. Zo af en toe deel ik daar mijn ervaringen over, ook weer met een beauty link! 


Een aantal van mijn favoriete merken zijn: By Dash Beauty, Doll Beauty, MAC, N-Beauty, Olcay Gulsen Beauty en Sla Paris. Mijn make up stijl is vaak simpel met mascara, concealer, oogschaduw, en altijd met een knallende kleur lipstick. Dat is ook mijn ultieme favoriete product: lipstick. Het liefste rood of een andere opvallende kleur. Maar full face vind ik ook erg leuk om te doen. 

Elke dinsdag en vrijdag om 8 uur plaats ik een artikel. Dat kan een review zijn of een achtergrond artikel over een merk of product. Maar ook artikelen met tips op het gebied van make up en reizen. Ook komt er af en toe een preview van nieuwe producten en collecties online. In mijn reviews ben ik altijd eerlijk en vertel ik wat ik echt het product vind. Het maakt niet uit of ik dit product zelf gekocht heb of opgestuurd gekregen heb. Wanneer ik producten opgestuurd gekregen heb om te reviewen, zal ik dit altijd vermelden in mijn review. 

Qua merken ligt mijn focus vooral op midpriced en high end merken, omdat ik in de loop der jaren heb gemerkt dat de kwaliteit en houdbaarheid van deze merken net wat beter is als bij budget vriendelijke merken. Ook hebben die merken toch vaak net wat bijzondere tinten als de wat goedkoperere merken.

Wil je niets missen van mijn blog? Volg mijn dan via de volg knop of via Bloglovin' . Op Instagram ben ik ook te vinden. Op Instagram deel ik regelmatig achter de schermen foto's. 


Wist je dat je ook onder elk artikel een reactie achter kunt laten? Ik vind het altijd leuk om te lezen wat jullie vinden. Je kunt natuurlijk ook via contact formulier mij een berichtje sturen.


Veel lees plezier en hopelijk vind je hier inspiratie om mooie dingen te creëren!


Liefs, Tessa


6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verhaal en goede info wanneer je het blog kan verwachten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Veel succes met je blog. Ik wens je veel inspiratie en veel lezers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen wie achter de site zit. En ik wist helemaal niet dat je van kunst hield!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...