Het gezicht achter Tessa's Colourful World

Welkom op Tessa's Colourful World!

Laat ik me eerst kort voorstellen: mijn naam is Tessa, een dertig plussende brildragende beauty blogger. Op mijn blog staat mijn liefde voor make up centraal.  Mijn liefde voor kunst zal ook af en toe langs komen. Maar dan natuurlijk wel gelinkt aan make up. Ik ben werkzaam in de ouderenzorg (momenteel als leerling Vepleegkunde) en daar is ook genoeg schoonheid in te vinden. Zo af en toe deel ik daar mijn ervaringen over, ook weer met een beauty link! 

Een aantal van mijn favoriete merken zijn: Benefit, NYX Professional Makeup, Olcay Gulsen Beauty, Too Faced en Urban Decay. Mijn make up stijl is vaak simpel met mascara, concealer, oogschaduw, en altijd met een knallende kleur lipstick. Dat is ook mijn ultieme favoriet: lipstick. Het liefste rood of een andere opvallende kleur. Maar full face vind ik ook erg leuk om te doen. Het leukste van een full face vind ik blush.


Elke dinsdag en vrijdag om 8 uur plaats ik een artikel. Dat kan een review zijn, een look of een achtergrond artikel over een merk of product. Af en toe kan er tussendoor een extra artikel online komen. Ook komt er regelmatig een preview van nieuwe producten en collecties online. In mijn reviews ben ik altijd eerlijk en vertel ik wat ik echt het product vind. Het maakt niet uit of ik dit product zelf gekocht heb of opgestuurd gekregen heb. Wanneer ik producten opgestuurd gekregen heb om te reviewen, zal ik dit altijd vermelden in mijn review.

Wil je niets missen van mijn blog? Volg mijn dan via de volg knop, Bloglovin' of meld je aan met jouw e-mail adres. Vergeet dan niet jouw aanmelding te bevestigen. Het kan zijn dat deze mail in de spam box terecht is gekomen. Op Instagram ben ik ook te vinden, niet onder mijn blog naam, maar onder Tessa.Art Op Instagram deel ik regelmatig achter de schermen foto's. 

Wist je dat je ook onder elk artikel een reactie achter kunt laten? Ik vind het altijd leuk om te lezen wat jullie vinden en ik zal altijd reageren op jullie berichtjes. Ja kan natuurlijk ook via contact formulier mij een berichtje sturen.

Veel lees plezier en hopelijk vind je hier inspiratie om mooie dingen te creëren!

Liefs, Tessa

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: essence Trend Edition 'The Glowin' Golds'

essence Trend Edition 'The Glowin' Golds' Creëer je eigen golden hour! Vooral op zomerdagen en vaak voor zonsondergang, is er da...