Het gezicht achter Tessa's Colourful World

Welkom op Tessa's Colourful World!

Laat ik me eerst kort voorstellen: mijn naam is Tessa, een dertig plussende brildragende beauty blogger. Op mijn blog staat mijn liefde voor make up centraal.  Mijn liefde voor kunst zal ook af en toe langs komen. Maar dan natuurlijk wel gelinkt aan make up. Ik ben werkzaam in de ouderenzorg (momenteel als verpleegkundige in opleiding) en daar is ook genoeg schoonheid in te vinden. Zo af en toe deel ik daar mijn ervaringen over, ook weer met een beauty link! 

Een aantal van mijn favoriete merken zijn: Charlotte Tilbury, MAC , N-Beauty, Olcay Gulsen Beauty  en Too Faced. Mijn make up stijl is vaak simpel met mascara, concealer, oogschaduw, en altijd met een knallende kleur lipstick. Dat is ook mijn ultieme favoriete product: lipstick. Het liefste rood of een andere opvallende kleur. Maar full face vind ik ook erg leuk om te doen. Het leukste van een full face vind ik blush.

Elke dinsdag en vrijdag om 8 uur plaats ik een artikel. Dat kan een review zijn of een achtergrond artikel over een merk of product. Af en toe kan er tussendoor een extra artikel online komen. Ook komt er regelmatig een preview van nieuwe producten en collecties online. In mijn reviews ben ik altijd eerlijk en vertel ik wat ik echt het product vind. Het maakt niet uit of ik dit product zelf gekocht heb of opgestuurd gekregen heb. Wanneer ik producten opgestuurd gekregen heb om te reviewen, zal ik dit altijd vermelden in mijn review. Qua merken ligt mijn focus vooral op midpriced en high end merken, omdat ik in de loop der jaren heb gemerkt dat de kwaliteit en houdbaarheid van deze merken net wat beter is als bij budget vriendelijke merken. Ook hebben die merken toch vaak net wat bijzondere tinten als de wat goedkoperere merken.

Wil je niets missen van mijn blog? Volg mijn dan via de volg knop, Bloglovin' of meld je aan met jouw e-mail adres. Vergeet dan niet jouw aanmelding te bevestigen. Het kan zijn dat deze mail in de spam box terecht is gekomen. Op Instagram ben ik ook te vinden. Op Instagram deel ik regelmatig achter de schermen foto's. 

Wist je dat je ook onder elk artikel een reactie achter kunt laten? Ik vind het altijd leuk om te lezen wat jullie vinden. Je kunt natuurlijk ook via contact formulier mij een berichtje sturen.

Veel lees plezier en hopelijk vind je hier inspiratie om mooie dingen te creëren!

Liefs, Tessa

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verhaal en goede info wanneer je het blog kan verwachten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Veel succes met je blog. Ik wens je veel inspiratie en veel lezers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen wie achter de site zit. En ik wist helemaal niet dat je van kunst hield!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Doll Lips She's Well Red Lipstick

Rode lipstick. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik bij Boots zag dat Doll Beauty ook rode lipsticks verkoopt, moest ik er natuurlijk...