woensdag 3 april 2019

Vier Koningsdag met MUA

Koningsdag 2019 komt er weer aan. En wat is nu leuker dan deze dag in (oranje) stijl te vieren?! MUA helpt ons hier een handje bij met een speciale Kings Day limited edtion lijn. Benieuwd hoe deze lijn er uit ziet? Lees dan gauw verder!


MUA IS THE NEW ORANGE
 Alles wat je nodig hebt om jouw King’s Day look compleet te maken; de nieuwe MUA make-up collectie bevat knallende oranje kleuren en ultra sparkly glitters.

MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy Kruidvat

KING’S DAY SHADE PALETTE -LIMITED EDITION ORANGE €6,99 Rock jij met Koningsdag een explosieve show-stopper look? Deze knallende koningskleuren hebben een zachte, silky finish. Blend en combineer de sterk gepigmenteerde tinten laag voor laag voor veelvoudige matte en parelmoer looks. Ga je liever voor een zachtere uitstraling? Kies dan voor één tint. 

Dit was het eerste product dat ik in de Kruidvat zag, het is echt een in het oog springend palette met mooie warme oranje tinten.


MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy Kruidvat
MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy KruidvatKING’S DAY ULTRA SPARKLE GLITTER DUO - LIMITED EDITION ORANGE €5,99 en MUA GLITTER GLUE €2,99   Deze losse, biologisch afbreekbare glitterpigmenten geven jouw Koningsdag extra sparkel! Gebruik de glitterlijm van MUA om ze bevestigingen op gezicht en/of lichaam. Met een op olie gebaseerde make-up remover kun je ze weer met gemak verwijderen. ECO-friendly Kings Day glitters! Glitterlijm op waterbasis om glitter op het gezicht en lichaam te bevestigen. Sneldrogend en langdurig voor een fabulous resultaat! Een perfect match met de Ultra Sparkle Glitter Duo’s van MUA!

Bij een feestje horen glitters! Zelf heb ik nog nooit glitters in mijn looks gebruikt, maar deze zijn echt prachtig. Ik vind het handig dat ze voor deze lijn ook gelijk een speciale glitterlijm hebben uitgebracht. Dat is denk ik iets wat niet iedereen standaard in de stash heeft liggen.

MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy Kruidvat
MUA LUXE VELVET LIP LACQUER – SIZZLE AND PASSION €4,99 Zijdezachte, silky-smooth lip lacquers met rijke kleurpigmenten. De sneldrogende formule breng je met gemak aan en laat een matte, longlasting en smudge proof tint achter! glamourachtige gouden gloed.

Van deze twee word ik vrolijk. Jeetje, wat een mooie kleuren. Perfect voor als je een subtiele koningslook wilt.





MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy Kruidvat
SHIMMER HIGHLIGHT POWDER – RADIANT CASHMERE €5,99
Hallo highlighter! Breng deze MUA highlighter all over aan voor die “extra” look. Breng aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwboog of op de binnenste ooghoeken om je natural features te accentueren.

Wow, de kleur en de textuur van deze highlighter is echt prachtig. Bijna zonde om te gebruiken!





MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy KruidvatMUA INTENSE COLOUR METALLIC EYELINER – ICON €1,59 en MUA INTENSE COLOUR EYELINER – SNOW QUEEN AND DOWNTOWN €1,59
Zacht eyelinerpotlood dat soepel aanbrengt voor knallende kijkers. Bereik een precies en nauwkeurig resultaat dankzij de rijk gepigmenteerde metallic afwerking.


MUA IS THE NEW ORANGE mua make up academy Kruidvat
MUA AMPLIFY MASCARA – BLACK €4,99 Geef je wimpers impact met deze volumizing mascara! Wees niet zuinig met het aanbrengen van laagjes en ga voor een diep en intens statementwimpereffect.









Ik word erg enthousiast van deze speciale collectie. Wat ik een groot plus punt vind, is dat je met de MUA IS THE NEW ORANGE  een complete look kunt maken waarbij alle producten erg mooi op elkaar afgestemd zijn. Deze speciale collectie ligt nu bij de Kruidvat in de schappen. Ik heb de producten gezien en ze zijn erg mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...