dinsdag 26 juli 2022

Geshopt in Londen

Boots beauty
 De afgelopen maand ben ik 10 dagen naar Londen geweest. Sightseeing, musea bezoeken, afternoon tea in The Ritz en natuurlijk shoppen! Het leek me leuk om je te laten zien wat ik allemaal gekocht heb qua beauty items en ik geef tips waar je leuk kunt shoppen. Kijk je gezellig mee?


Boots

De winkel waar ik altijd als eerste naar toe ga is Boots. Het is een drogisterij en Douglas in een. Mijn favoriete filialen zitten  op Picadilly en in Convent Garden.  Dit zijn de twee grootste filialen van de stad en ze verkopen daar niet alleen de drogisterij merken zoals Rimmel London e.d, maar ook Fenty, Huda Beauty,  It Cosmetics en nog veel meer. Maar op bijna elke straathoek kan je wel een filiaal vinden.


Boots beauty
De reden dat ik graag naar Boots ga, is voor de Britse beauty merken die ze daar verkopen zoals Barry M, Revlon, Soap & Glory.  Maar ze hebben er ook ELF, Milani, NYX en alle Revolution lijnen. Ze hebben er ook vaak leuke acties en aanbiedingen. Zo ook toen ik er was. Als je voor £20 aan bepaalde merken kocht, kreeg je er een Beauty Box cadeau van te waarde van minstens £30. Er waren 3 verschillende boxen en ik heb er 2 gekregen. Deze boxen bevatten een leuke mix van huidverzorging en make up. De volgende producten zaten in beide boxen:


Garnier gezichtsmasker
No.7 gezichtsdoekjes
CaraVe gezichtreiniger
Nagellak van Rimmel en Maybelline 
Liquid lipstick van Revolution
Mascara's van Maybelline en Collection
Lipstick van L'Oreal


Boots beauty
Maar wat heb ik allemaal gekocht om deze boxen te krijgen? Twee blushes, een highlighter en een lipstick van het Britse merk Doll Beauty.  Dit merk wilde ik al heel lang proberen en ben dus erg blij wat ik heb gekocht. Al baal ik stiekem wel een beetje dat ik geen lipgloss van ze gekocht heb. Ook heb ik een matterende poeder en een cream contour set van Soap & Glory gekocht. Verder nog een lip mouse van Revlon, twee lipsticks van het merk No. 7 en een Ted Baker parfum, omdat deze in Engeland goedkoper is.


Superdrug

Een andere fijne drogisterij is Superdrug. Daar verkopen ze vrijwel dezelfde drogisterij merken als bij Boots plus het merk MissGuided. Van dat merk heb ik niets gekocht (ondanks dat ik er erg nieuwsgierig naar ben), omdat er geen testers waren. Ik wil namelijk altijd de kleuren in het echt zien en niet op een plaatje. Het grootste filiaal van Superdrug zit op Strand. Ook hier hebben ze vaak leuke acties.


Convent Garden en Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury winkel Londen
Hou je meer van high end merken? Dan moet je naar Convent Garden! Daar zit niet alleen een Charlotte Tilbury winkel, maar ook Mac, Chanel, Dior, Glossier, Jo Melone, Moltone Brown, Nars, Tom Ford en nog veel meer!


Ik ben alleen naar de Charlotte Tilbury winkel geweest.  Jeetje wat een mooie winkel! Ik wilde een lipstick kopen,  maar ik wist niet welke kleur. Een van de MUA's heeft me toen geholpen met een tint uitzoeken.  Ze wilde weten welke lipsticks ik al heb (Pillow Talk en Secret Salma) en wat voor kleuren ik graag draag (rood en opvallende tinten). Op basis van deze informatie en kijkend naar mijn huidtint en make up look adviseerde ze mij de lipstick First Dance uit de Look of Love matte lipstick collection. Het is een mooie berry rose tint.


Charlotte Tilbury heeft niet alleen een winkel in Convent Garden,  maar ook in de Westfield Mall. Dit is een heel groot winkelcentrum in de wijk Sephards Bush. Dit is ongeveer 15 minuten met de Underground vanaf Oxford Circus.

Greenwich

Too Faced
In Greenwich zit ook een leuk winkelcentrum: Icon Outlet o2. Je bent hier binnen 30 minuten vanaf Oxford Circus. Je vind hier o.a. The Beauty Outlet waar ze Clarins, Elizabeth Arden, Max Factor, Revlon, W7 en Rimmel verkopen.  Ook zit hier The Cosmetics Company Store waar ze merken als Estee Lauder, Clinique, MAC, Too Faced en Bobbi Brown verkopen. Ik kocht daar een MAC lipstick uit de Tempting Fate collectie en het Teddy Bare oogschaduw palette van Too Faced.


Warenhuizen: Harrods, Selfridge, Marks & Spencer

Autograph beauty
Londen telt vele warenhuizen waar ze ook genoeg high end make up merken verkopen. Zo zag ik bij Harrods en Selfridge make up van Christian Louboutin (prijzen beginnen bij £69). Ze verkopen er ook betaalbare merken zoals Morphe en MAC. Een andere warenhuis waar ze make up verkopen is Marks & Spencer.  Hier kocht ik een lipstick en een blush van hun eigen merk  Autograph.


TKMaxx

Pixi by Petra
Tot slot ben ik nog bij TKMaxx geweest op Oxford Street. Hier kocht ik twee palettes van Pixi: een oogschaduw palette en een highlighter palette.  Mocht je dol zijn op Pixi, Too Faced, MAC en Benefit, dan moet je zeker naar Carnaby Street gaan. Daar zitten namelijk de flagship stores van deze merken.


Ik hoop dat je het leuk vond om mijn Londen beauty avonturen te hebben gelezen. In de loop van het jaar komen er uitgebreide reviews online van de producten die ik gekocht en gekregen heb.

Naar welk product ben jij het meeste nieuwsgierig naar?

13 opmerkingen:

  1. Zo'n high tea bij de Ritz lijkt me bijzonder! Is het daar niet enorm chique? En moet je dan ook speciale kleding aan? De aanbieding bij Boots klinkt top. Leuk dat je dan een box cadeau krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd van Londen!! Wanneer ik er ben ga ik ook altijd direct naar Convent Garden toe. De kleine winkeltjes en magische sfeer; ik word er blij van! Leuk om te zien dat je goed geslaagd bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die teddy beer palette is wel echt prachtig zeg! Die kleuren trekken mij we. Liefs gea glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk er even tussenuit om de Britse beauty merken te shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zeg, shoppen in Londen! Door jouw blog kom ik er helemaal voor in de stemming. En dan ook nog eens een afternoon tea in The Ritz!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Londen daar ben ik zo gek op. Ik ben niet naar twee dingen op je lijst geweest. Ik ga het eens uitproberen. Xxx sherry

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha ik doe altijd precies hetzelfde rondje als ik in Londen ben. Vooral de Harrods kan ik echt uren rondlopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je naar Londen was en dat je daar ook boxen bij aankoop van producten krijgt. Zo te lezen is shoppen in Londen een aanrader :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De spullen van Doll beauty zien er leuk uit. Sowieso altijd leuk shoppen in een andere stad dan je gewend bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne vakantie zeg. Je hebt zoveel leuks meegenomen. Ik ben ook al naar Londen geweest en toch al een keer of 5 naar de UK.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oooooh Revlon! Dat is lang geleden zeg. En het merk Soap & Glory heb je nu nog bij Boots hè? In ieder geval bij de Boots in Utrecht, daar kan je ook een Observ-scan van je gezicht laten maken. En je wordt daar zo goed geholpen! Ik ben sowieso benieuwd naar alle producten van Charlotte Tilbury.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Grappig om deze kant van Londen te zien in plaats van de toeristische hightlight! De wijken ken ik alleen van naam, ben ooit wel in Londen geweest, maar toen was het voor een kerstmarkt en heb ik verder helaas niet zoveel van de stad gezien, laat staan geshopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yes, London is the place for me! Heerlijk deze shoptips, die komen zeer goed van pas!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...