Disclaimer en privacyverklaring

Soms krijg ik van bedrijven of merken pr-pakketten met producten om te reviewen. Dit heeft geen invloed op mijn mening. Als ik een product niet fijn vind, om wat voor reden dan ook, vertel ik dat eerlijk. Of het nu een zelf gekocht product is of een gekregen product. Ook vermeld ik aan het einde van de review als ik een product gekregen heb. Dit doe ik met de zin  * Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*  Zodat het duidelijk is dat ik het desbetreffende product gekregen heb. Zo wil ik eerlijk en transparant naar jullie als lezers zijn.

Alle foto's zijn door mij gemaakt, met uitzondering de foto's die in de preview artikelen staan. Deze foto's heb ik overgenomen uit de ontvangen persberichten. Als ik een foto van iemand anders heb gebruikt, dan zal ik dit ook netjes vermelden.

Ik maak gebruik van Google Analytics en Google Search Consol, puur om mijn statistieken bij te houden (al snap ik meer dan de helft niet van deze cijfers). Wanneer je een reactie plaats op mijn blog, dan zie alleen ik jouw e-mailadres. Alle informatie die ik verzamel zijn puur voor statistiek en doe ik verder niets mee. Alleen als een bedrijf daarom vraagt, deel ik mijn statistieken. Het e-mailadres dat je achterlaat in het reactieveld is alleen voor mij te zien en zal ik niet delen met andere partijen.

Wil je contact met mij opnemen? Vul dan het contact-formulier in op mijn blog. Dat is de snelste manier om contact met mij op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...