maandag 22 mei 2023

Review: RiRe Fork Eyebrow Tint

Review RiRe Fork Eyebrow Tint
Ik ben gezegend met volle wenkbrauwen. Het enige wat ik gebruik is een wenkbrauw gel. Op dagen dat ik weinig make up draag, gebruik ik een transparante wenkbrauw gel en op foundation dagen een gekleurde wenkbrauw gel. Voor de mensen die niet gezegend zijn met volle wenkbrauwen zijn er vele opties. Een daarvan is de Fork Eyebrow tint van het merk RiRe. Benieuwd hoe deze werkt? Dat leg ik in dit artikel uit.


RiRe Fork Eyebrow Tint

Review RiRe Fork Eyebrow Tint
Vorig jaar ontving ik de RiRe Fork Eyebrow Tint van Stylevana. Dit is een webshop dat zich gespecialiseerd in K-Beauty. Zelf ben ik nog niet echt heel bekend met K-Beauty, dus dit is een leuke kennismaking. Het merk RiRe werd in 2013 opgericht in Zuid-Korea. Alle producten van RiRe worden in Korea geproduceerd en zijn dierproefvrij.


Review RiRe Fork Eyebrow Tint
De Fork Eyebrow lijkt qua vormgeving, zoals de naam al doet vermoeden, op een vork. Dankzij deze vormgeving kan je gemakkelijk wenkbrauwhaartjes tekenen. Wat dit product zo bijzonder maakt, is dat het water-, zweet- en smutch proof is. Hierdoor blijft het product maar liefst 8 dagen zitten. RiRe raadt aan om op dag 2 of 3 bij te werken voor optimaal resultaat. Ook fijn: de Fork Eyenbrow Tint bevat ook verzorgende ingrediënten. 


Je brengt de Fork Eyebrow Tint aan in de avond nadat je jouw gezicht gewassen hebt, maar nog voordat je jouw huidverzorging zoals serum en nachtcrème hebt aangebracht. Mocht je uitschieten of iets moet herstellen, dan moet je dan binnen 3 minuten doen. Anders zit je er 8 dagen aan vast.


Er zijn vier tinten verkrijgbaar: grijs-bruin, donker bruin, licht bruin en grijs-zwart. Ik heb de tint #04 Grey Black ontvangen. Helaas is deze tint echt veel te donker. En dan bedoel ik ook echt te donker. Remember de dikke eyebrow trend op Instagram? Zo'n wenkbrauw kreeg ik. Ik heb het er dus maar snel van afgehaald! 


Tsja, wat vind ik van de RiRe Fork Eyebrow Tint ? Ik heb gemengde gevoelens. Het concept lijkt me erg handig voor mensen die erg lichte of dunne wenkbrauwen hebben. Maar dan moet je wel de goede tint hebben. En met maar slechts vier tinten is dat toch erg lastig. Met het vorkje kan je gemakkelijk (na wat oefenen) mooie natuurlijke wenkbrauwhaartjes tekenen, dus dat zie ik ook wel als een voordeel.


Zou jij een product zoals dit gebruiken?


Vekrijgbaarheid

De RiRe Fork Eyebrow Tint is online te koop bij onder ander Stylevana. De prijs varieert regelmatig.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*


10 opmerkingen:

  1. Ik heb ook volle wenkbrauwen dus nog nooit wat gebruikt om ze in model te houden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook van nature een goede vorm. Soms verf ik ze zodat ze wat meer kleur hebben. Ik heb nl. vrij lichte wenkbrauwen en iets donker staat iets mooier. Als ik ze niet verf gebruik ik een potloodje om ze wat te accentueren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer dat je niet tevreden bent! Het vorkje lijkt mij wel ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je geluk, ik ben altijd een tikkeltje jaloers op mensen met mooie wenkbrauwen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb eigenlijk niets nodig om mijn wenkbrauwen in vorm te houden. Nou ja, behalve epileren dan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb niet meer zo'n volle wenkbrauwen als vroeger, maar valt eigenlijk best nog wel mee

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, alhoewel dat 'vorkje' superhandig is om mooie haartjes mee te tekenen, lukt het bij mij toch nooit goed. Een wenkbrauwgel vind ik toch het fijnste <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De vork lijkt me erg handig om de make-up mee aan te brengen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ja, zou ik zeker eens willen proberen, lijkt me erg handig! Zelf heb ik hele donkere wenkbrauwen maar ik maak mijn wenkbrauwen altijd nog een tintje donkerder met een speciale wenkbrauw verf, lijkt op mascara kwastje, maar dit 'vorkje' lijkt me wel handiger

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jammer dat je het wat vind tegenvallen. Het lijkt me een goede oplossing voor mensen met dunne of geen wenkbrauwen, maar 4 kleuren is wel weinig

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...