vrijdag 23 september 2022

Preview: Olcay Gulsen Beauty huidverzorging

Olcay Gulsen Beauty huidverzorging

Sinds enige tijd heeft Olcay Gulsen Beauty, naast make up, ook een huidverzorging lijn. Deze lijn bestaat uit diverse crèmes (dag crème, nacht crème en oog crème), reinig producten (cleaning milk en cleaning whipes) en een aantal serums (onder andere vitamine C serum). Maar ook tanning drops en zonbescherming. En sinds vorige week zijn er weer vier nieuwe producten bij gekomen: eye pads, gezichtsmasker, cleaning balm en een dermarollor. Ik kreeg een aantal producten om uit te testen. Benieuwd welke dat zijn? Dat lees je in dit artikel.


Olcay Gulsen Beauty huidverzorging

Kleine disclaimer vooraf: in dit artikel laat ik de producten zien die ik gekregen heb en mijn eerste indruk. Over ongeveer een maand of twee komen er uitgebreide reviews online. De huid heeft namelijk enige tijd nodig om aan een nieuwe huidverzorging routine te wennen.


Olcay Gulsen Beauty huidverzorging
De basis van elke goede huidverzorging routine is het schoonmaken van de huid. Met de Olcay Gulsen Beauty huidverzorging begin je dan met de Miracle Cleansing Milk: De Olcay Gulsen Beauty Miracle Cleansing Milk is hét reinigingsproduct voor een zachte en schone huid, zonder deze te strippen van vocht en belangrijke oliën. Mild maar toch effectief, verwijdert de cleanser make-up en onzuiverheden en zorgt voor een frisse en gehydrateerde huid. Boordevol mooie ingrediënten reinigt dit product de huid niet alleen van dagelijkse make-up en vuil, maar laat haar ook stralen. Een krachtige mix van Vitamine A, C en E, niacinamide en panthenol zorgen voor een egale teint, stimuleren van de celvernieuwing en beschermen de huid tegen externe schade. Daarnaast zijn squalane en saffloer olie toegevoegd om de huidbarrière te beschermen en intense hydratatie te bieden. De reiniger is verpakt in onze signature pomp en heeft een melkachtige textuur. Het product is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en droge huid.

Na het schoon maken van mijn huid is het huid voor verzorging. Deze stap bestaat uit twee producten: dagcrème en oogcrème. De huid rondom de ogen is dunner en kwetsbaarder dan de rest van de huid en verdient daarom wat extra verzorging.


Na het reinigen van mijn gezicht, smeer ik mijn gezicht in met de
Olcay Gulsen Beauty huidverzorging
Olcay Gulsen Beauty Miracle 24H Cream: De Olcay Gulsen Beauty Miracle 24H Cream is de dagelijkse verzorging die jouw huid laat stralen. Met deze dagcrème is jouw huid tot wel 24 uur lang gehydrateerd en wordt deze voorzien van een gezonde glow. Geformuleerd met onder andere vitamine C, SPF20 en een natuurlijke blue-light filter beschermt deze moisturizer jouw huid tegen vrije radicalen zoals UV-straling en uitlaatgassen. Daarnaast bevat de crème ook champagneblad extract, een natuurlijk ingrediënt dat de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntje vermindert. Ook is de formule verrijkt met probiotische extracten om de huidbarrière te versterken en verzorgende ingrediënten die de huid beschermen tegen irritaties, hydrateren en roodheid verminderen

Deze dagcrème is een absolute musthave in jouw dagelijkse routine. Niet alleen zit de formule boordevol verzorgende ingrediënten, ook de romige textuur is een feestje voor de huid. Het product trekt snel in zonder een vet laagje achter te laten en is verpakt in onze signature gouden verpakking.


Tot slot breng ik de Olcay Gulsen Beauty Miracle Eye Cream aan: 
Olcay Gulsen Beauty huidverzorging
Speciaal gecreëerd voor de gevoelige huid rondom de ogen, zorgt de Olcay Gulsen Beauty Miracle Eye Cream de gehele dag voor een frisse blik. De crème hydrateert en plumpt de huid, terwijl de zichtbaarheid van fijne lijntjes en donkere kringen worden verminderd.


De basis van de formule bestaat uit plantaardig, huididentiek collageen dat de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. Samen met hyaluronzuur derivaten, sojaboon extract en shea boter zorgt het ook voor een gladde en gehydrateerde huid en worden fijne lijntjes verminderd. Daarnaast zijn vitamine C en zoethout extract toegevoegd om donkere kringen te verminderen voor een uitgeruste look.

De Miracle Eye Cream is verpakt in ons signature pomp flacon en heeft een rijke, romige textuur
.

Alle producten zitten in de iconische Olcay Gulsen Beauty verpakking: goudkleurig met op de doppen het OGB wax seal logo. Ik vind de verpakkingen er erg luxueus uitzien, als of jouw eigen badkamer een luxe spa is. Dit draagt voor mij aan de beleving aan de me time van het reinigen en verzorgen van mijn gezicht.

Mijn eerste indruk van de producten is erg goed: ze voelen prettig aan op de huid en ik heb echt het idee dat mijn huid goed schoon en verzorgd is.

Welke huidverzorging gebruik jij?

13 opmerkingen:

  1. Wat goed dat je een follow up doet na een tijdje. Zo krijgen we echt een goede indruk van de werking van de producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het merk nog nooit geprobeerd maar ik ben er wel benieuwd naar, toch eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie verpakking! Benieuwd naar je ervaringen met de producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen een. En al jaren heb ik de grootste plannen maar ik gebruik niks. Ik vind trouwens de Olcay producten er wel altijd elegant uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb mijn standaard huidverzorging, en deze gebruik ik al tijden. Toch vind ik deze er wel erg mooi uit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik eigenlijk helemaal geen verzorgings producten alleen af en toe van nivea iets voor een droge huid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Meestal gebruik ik iets van Weleda of Louis Widmer, maar toevallig had ik laatst een testproduct van Gulsen en deze is mij erg goed bevallen, dus wie weet ga ik het toch kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat de nieuwe producten je ook zo goed zijn bevallen, ik weet dat je van de andere verzorgingsproducten ook zo enthousiast bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vond de term preview al zo vreemd maar nu begrijp ik het volkomen, wat goed dat je het zo aanpakt

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie producten! Ben wel benieuwd geworden naar de oogcreme.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goed van je disclaimer! Belangrijk als lezer om te weten. Ik test zelf ook altijd minimaal 5 weken omdat ik daadwerkelijk wil laten zien wat het met mijn huid doet. Anders kan ik er ook niet veel over vertellen. Wat een prachtige verpakkingen trouwens. Jij bent echt dol op haar producten zie ik al (ook omdat je een aantal make-up items al had getest?). Ik ben benieuwd. Zelf ga ik binnenkort aan de slag met een hele mooie lijn van Oolaboo (voor de rijpere huid).

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie verpakkingen. Ik test producten voor de huid ook altijd minstens 2-5 weken voor ik er iets zinnigs over kan zeggen. Ik gebruik meerdere merken/producten voor de verzorging van mijn huid, o.a. Filorga, Clarins, Etos, La Roche-Posay, Garnier..

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...