vrijdag 5 april 2019

Review: NYX Candy Slick lipglos

Als student droeg ik bijna elke dag wel lipgloss. Ik vond de glans altijd erg mooi, maar ondervond altijd het grote nadeel: het is zo plakkerig. Daarom ben ik maar gestopt met het dragen van lipgloss. Ik ergerde me enorm aan als mijn haar op mijn lippen kwam, waardoor de lipgloss over mijn hele gezicht kwam.

Candy Slick Glowy Lip Color 
NYX Professional Makeup Candy Slick Glowy Lip Color Smore PleaseEen tijdje geleden ontdekte ik Candy Slick Glowy Lip Color van NYX. Het is geen liquid lipstick, maar ook geen lipgloss.
De Candy Slick Glowy Lip Color worden omschreven als super-fluid, zoete lipglosses hebben een volledig gepigmenteerde dekking, maar voelen alles behalve droog. Ze leveren een heerlijke finish die perfect is voor een glowy look. De lijn bestaat uit 12 tinten: van chic rood, mooi roze, neutrale nudes, maar ook knal paars en turquoise. Voor ieder wat wils dus! De namen zijn om je lippen bij af te likken. Wat te denken van Extra Mints (turquoise) of  Jelly Bean Dream (hard roze). Alle lippies hebben een zoete geur, wat perfect past bij deze lijn! Ook de vormgeving doet mij denken aan zuurtjes. Aan de verpakking kan je gelijk zien welke kleur je te pakken hebt, erg handig als je er meerdere in jouw collectie hebt zitten. De verpakking is echter niet doorzichtig. Op de verpakking staat in gouden letters de naam van het lippie en diverse decoraties. Al met al een speelse lay-out.


NYX Professional Makeup Candy Slick Glowy Lip Color Smore Please

Ik hou heel erg van rode en donkere tinten voor mijn lippen. Toch koos ik voor een neutralere tint: Smore please. Een mooie neutrale mauve-achtige tint. Perfect voor het voorjaar als je het mij vraagt! Dankzij de doe foot applicator zorgt er voor dat je de gloss netjes kan aanbrengen. De gloss voelt totaal niet plakkerig aan, maar geven een mooie glowy finish. De pigmentatie is ook erg goed.

Mijn mening
Kortom: ik ben om! Ik had niet verwacht dat ik deze Candy Slick fijn zou vinden. Binnenkort maar weer naar NYX om meer kleurtjes in te slaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...