dinsdag 7 september 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes

Review Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes
Je kunt op vele manieren make up van jouw gezicht halen. Meestal gebruik ik micellair water en reiningsmelk. Recentelijk kwam Olcay Gulsen Beauty met vegan wipes. Natuurlijk wilde ik deze reiningsdoekjes uit proberen. Zullen ze mijn bevallen? Let's find out

Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes
Dit valt er te lezen op de website van Olcay Gulsen Beauty over de Vegan Wipes: Meet the new addition to your routine. Our vegan wipes are full of high actives of Hyaluron and Collagen to invest in your skin. Clean and vegan ingredients you can trust.

Review Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes
De vegan wipes zitten in een zacht roze plastiek verpakking die hersluitbaar is door middel van een plakstrip. Dit vind ik erg prettig, zo voorkom je dat de doekjes uitdrogen. In de verpakking zitten 30 doekjes: genoeg voor een maand.

De eerste keren gebruikte ik eerst een vegan wipe om mijn make up te verwijderen en daarna nog een met of micellair water of reinigingsmelk (ik doe altijd double cleaning). Met één doekje haal je de meeste foundation en lipstick van jouw gezicht. Ik heb merkte wel dat de vegan wipes niet alle oogschaduw goed verwijderd. Het is daarom aan te raden om nog met een ander product de restanten make up te verwijderen.

De keren erna dat ik de vegan wipe heb gebruikt, maakte ik eerste mijn gezicht schoon met micellair en daarna met de vegan wipe. Dit vind ik een prettigere manier dan eerst de vegan wipe te gebruiken en daarna met een andere reiningsproduct.

Na gebruik voelt mijn huid zacht, verzorgd en prettig aan. Daar ben ik erg blij mee, want mijn huid is erg gevoelig en droog.

Mijn mening
Ik vind de Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes prettig om te gebruiken als tweede reiniger. Na gebruik voelt mijn huid schoon, zacht en verzorgd aan.

Gebruik jij wel eens reinigingsdoekjes?

Verkrijgbaarheid: de Olcay Gulsen Beauty Vegan Wipes zijn online te koop bij Olcay Gulsen voor €5,95

18 opmerkingen:

 1. Fijn dat het je huid zo goed verzorgt! Het klinkt weer als een goed product.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik sinds kort reinigingszeep. Er fijn, maar doekjes neem je makkelijker mee en heb je heen water nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja gebruik ik wel eens maar ik zou deze niet gebruiken omdat het niet alles goed verwijdert. Dat vind ik wel een vereiste voor reinigingsdoekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik reinigingsdoekjes en het werkt voor mij prima. Ik koop ze bij Kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik eigenlijk nooit wegwerpdoekjes, altijd wasbare wattenschijfjes en een washandje met wel micellair water en toner. En als ik oogmake up op heb gebruik ik daar een speciale reiniger voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eerlijk, eigenlijk nooit maar ik ben niet zo een beauty queen of ik moet me kunnen laten verwennen😘Heb nogal gevoelig huidje ook en gebruik vaak natuurlijke producten en geen make-up. Leuke en eerlijke review x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Krijg je er ook waterproof mascara mee weg? Ik vind dit soort doekjes altijd handig als je een paar dagen weggaat en niet van alles mee hoeft te slepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik eigenlijk nooit reinigingsdoekjes. Ik heb altijd het idee dat het niet goed schoon word

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ondanks de geweldige reinigingsdoekjes vind ik het niet voldoende om je volledige huid mee te reinigen. Een tonic is altijd wel op zn plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik gebruik nooit reinigings doekjes, maarik draag dan ook geen make-up. Toch lijken ze me best handig als ik gewoon even mijn gezicht wil opfrissen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik deze niet. Ik reinig altijd heel simpel met water en zeep. Waarom weet ik niet. Wellicht omdat ik t zo gewend ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik ook reinigingsdoekjes maar dan met micellair water.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind reinigingsdoekjes ideaal voor onderweg. als je bijvoorbeeld een roadtrip maakt en toch even een lekker fris gezicht wil hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dar de doekjes goed reinigend werken, maar ook dat ze vegan in gebruik zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik ze eigenlijk zelden, enkel om swatches af te vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Reinigingsdoekjes zijn superfijn voor onderweg of om mee te nemen op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik houd van wipes! Ze zijn zo handig in het gebruik en goed voor van alles en nog wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik gebruik eigenlijk geen tweede reiniger. Ik reinig mijn make-up met Nivea en herbruikbare wattenschijfjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...