vrijdag 11 november 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum

Review Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron SerumSinds kort zit er een nieuw product in mijn huidverzorging routine: het Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum. Maar wat is een serum en waarom is het een aanvulling op jouw huidverzorging routine? Dat lees je allemaal in deze blog!


Serum

Een serum is een huidverzorging product die een hoge concentratie van werkzame stoffen bevat. Hierdoor kan je specifieke huidproblemen aanpakken. Het is dus echt een aanvulling op de huidverzorging en geen vervanging van bijvoorbeeld een dag- of nachtcrèmes. Er bestaan serums voor de volgende huidproblemen: pigmentvlekken, oneffenheden zoals rode plekken, een droge huid of huidveroudering. Mijn grootste huidprobleem is mijn droge huid, daarom kies ik voor een serum dat mijn huid voorziet van extra vocht. Een serum met hyaluron is dat perfect voor mij. Gelukkig heeft mijn favoriet merk een serum met hyaluron.

Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum

Op de website van Olcay Gulsen staat het volgende over het Magic Hyaluron Serum: Het Olcay Gulsen Beauty Hyaluron Serum is als een glas water voor de huid. Dit serum bevat namelijk hyaluronzuur: een essentieel ingrediënt bij het hydrateren van de huid. Het komt van nature voor in ons lichaam, maar de hoeveelheid vermindert in de loop der jaren. Als je jouw huid een hydratatie boost wilt geven, is dit serum precies wat je nodig hebt.


Review Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum
Hyaluronzuur heeft een dubbele werking: het trekt niet alleen vocht aan, maar kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht in vocht vasthouden. Dat gebeurt dus ook wanneer jij het op jouw huid gebruikt. Het vult de vochttekorten de hele dag door aan voor optimale hydratatie van de huid. Een plumping effect en gezonde glow gegarandeerd.

Wat fijn is aan het dit serum, is dat iedereen, ongeacht jouw huidtype, dit serum kan gebruiken. Niet elke serum is namelijk even geschikt voor elk huidtype.


Het serum kan je zo wel in de ochtend als avond gebruiken. Na het reinigen van jouw gezicht, gebruik je het Hyaluron Serum. Masseer het zachtjes met schone (!!) handen in tot het helemaal geabsorbeerd is door jouw huid. Daarna kan je de dag- of nachtcrème aanbrengen.


Het Hyaluron Serum komt in een glazen transparante flacon met pipet. Dit vind ik een handig systeem om meerdere redenen: het is hygiënische en je kunt gemakkelijk de hoeveelheid serum doseren. En dankzij de transparante flacon zie je gelijk hoeveel serum er nog in de flacon zit.


Het fijne van dit serum is, is dat je gelijk resultaat ziet dankzij de hoge concentraties werkzame stof. Na gebruik ziet mijn huid er niet alleen gehydrateerd uit, maar zo voelt het ook. En dat de hele dag door! Daarbij heeft mijn huid een gezonde glow. Ik merk op dagen dat ik het Hyaluron Serum niet gebruikt heb, dat mijn huid er wat doffer uit ziet en voelt. Ik vind dit serum echt een goede aanvulling op mijn huidverzorging routine.


Gebruik jij wel eens een serum?


Verkrijgbaarheid

Het Olcay Gulsen Beauty Magic Hyaluron Serum is te koop bij Olcay Gulsen zelf voor €19,95. Het serum is ook te koop in diverse sets. Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

9 opmerkingen:

  1. Dat klinkt heel goed voor je huid! En fijn dat je huid er zo van opknapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige flacon! Het serum klinkt heeeeeerlijk! Ik ben er erg benieuwd naar geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een handig aanvullende huidverzorging, ik heb gelukkig geen last van rode vlekken, wel pigmentvlekken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee nooit maar ik wil het eigenlijk wel gaan proberen. Ik ga deze onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sinds een week gebruik ik ook een serum met Hyaluronzuur. Het is fijn in gebruik en ruikt ook lekker. Ik ben heel nieuwsgierig naar het resultaat als ik dit product langer ga gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben wel fan van het merk, maar dit product heb ik nog niet geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit! Ik heb een erg droge huid, dus het zo me wel kunnen helpen denk ik..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt goed, ook zeker dat het de hele dag zichtbaar blijft.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...