maandag 8 juli 2019

Vintage Beauty: Dior Flight Kit

Dior flight face palette 2007Tijdens mijn studietijd kocht ik veel make up. En dan vooral van high end merken zoals Dior, Estée Lauder, Yves Saint Laurant, Lancome, Chanel en Armani. Dat laatste merk werd toen der tijd alleen in het buitenland verkocht.  Toen ik mijn make up collectie aan het opruimen was, kwam ik een paar van deze high end pareltjes tegen.


Dior Flight collectie
Een van mijn terug gevonden pareltjes is gelijk een bijzondere limited edition! Het is de Dior Flight face palette uit 2007. Het palette was onderdeel van de lente collectie uit 2007 en was te koop vanaf januari 2007. Naast het palette dat ik heb, was er ook een groot palette met zes kleuren oogschaduw, een blush, een mascara, een lipgloss, een compacte spiegel en diverse kwasten en applicatoren om alles mooi aan te brengen. Beide paletten hebben maar een korte periode in de winkel gelegen. Dit omdat het een exclusieve limited edition was.

Dior Flight Pink Escapade
Het palette dat ik heb heet Pink Escapade. Het mag denk ik geen verassing hete dat roze de hoofdtoon is van dit palette. Maar laten ik eerst de vormgeving in de spotlight zetten.

Het palette is langwerpig en uitgevoerd in wit nepleer. Dit geeft het palette een fancy uitstraling. Op het palette staat een grote matetalen D waarin de naam Dior in gegraveerd staat.  Aan het palette hangt een oranje label. Op de ene kant staat Dior en op de andere kant staat remove before flight. Het label geeft een speels detail.

Aan de binnenkant van het palette zit een grote spiegel. Ideaal voor onderweg als je het mij vraagt. Het palette bevat drie make up producten: een donker roze lipgloss met subtiele glitters, een lila oogschaduw en een roze/oranje-achtige blush. Ook bevat het Dior Flight Pink Escapade een kleine blush kwast en zat er een spons applicator bij om de oogschaduw aan te brengen. Door de compactheid qua formaat en producten was dit palette ideaal om mee te nemen op een (vlieg)reis.

Dior flight face palette 2007

4 opmerkingen:

 1. Ik zag hem ook op Instagram, wat gaaf dat je hem hebt. Echt een collector's item!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik ben er ook erg trots op. Op internet worden ze voor veel geld aangeboden

   Verwijderen
 2. Ik heb toevallig ook een palette van Dior van jaren oud. En nog steeds is de kwaliteit top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Welke palette is dat? Zo zie je maar, hoe goed Dior is!

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...