donderdag 31 december 2020

Terug blik 2020

We kunnen één ding zeggen over 2020: het was me het jaar wel. Maar niet zoals we het hadden gehoopt!  Hopelijk wordt 2021 het jaar waar alles weer beter gaat. In dit artikel wil ik terug blikken op mijn beauty ervaringen van 2020: ik deel mijn favoriete producten van dit jaar, vertel ik welke mooie merken ik in 2020 heb ontdekt. Maar ook wil ik vooruit kijken op 2021. Ga je mee op mijn trip down memory lane?

Nieuw ontdekt
Normaal gesproken ontdek ik nieuwe make up merken als ik op vakantie in het buitenland ben. Dit jaar ben ik maar één keer in het buitenland geweest. Dat was begin januari, toen ging ik een dagje naar Aken. Daar heb ik toen een mooi oogschaduw palette van het Amerikaanse merk Tarte gekocht.

Dit jaar heb ik vooral via Instagram nieuwe merken leren kennen. Waarvan er een aantal nu tot mijn favoriete merken behoren: Deborah MilanoPixi en Olcay Gulsen BeautyAndere merken die ik dit jaar heb leren zijn zijn Blèzi Make UpHonest Beauty, Iconic London, Kruidvat Beauty, Morphe, UNG en Wander Beauty. In het komende jaar zullen er diverse artikelen van deze merken online komen. Ook heb ik dit jaar voor het eerst een beauty advent kalender gekocht. Ik ben er erg blij mee en ik ga er volgend jaar zeker weer eentje aanschaffen! 

Oude bekende
Al vanaf dag 1 ben ik grote fan van NYX Professional Makeup. Daar is nog niets aan veranderd. Sterker nog, ik ben nog grotere fan geworden. Sinds deze zomer ben ik onderdeel van de Test Squad. Dat houdt in dat ik maandelijks een aantal producten van NYX Professional Makeup ontvang om te testen en reviews over te schrijven. Hierdoor heb ik een aantal mooie, en voor mij, nieuwe producten leren kennen! Ook mijn liefde voor Benefit en Too Faced is er nog steeds. Ik ben zo dol op hun toffe vormgeving en geweldige producten.

Events
Vorige week had Olcay Gulsen Beauty wat leuks georganiseerd: de Olcay Gulsen Beauty Hotline. Je kon je inschrijven en dan kon je een kwartier met Olcay zoomen en haar al jouw beauty vragen stellen. Erg leuk was dat. Ik heb een erg leuk gesprek gehad met Olcay en heb goede tips gehad.

Mijn favoriete producten van 2020
Ik heb dit jaar vele mooie nieuwe producten gekocht en mogen ontvangen om te reviewen. Het leek me daarom leuk om per categorie te vertellen wat mijn favoriet van dit jaar is. Sommige producten zijn dit jaar nieuw verschenen, andere zijn echte klassiekers.

Primer
Als er een product is dat ik dit jaar veel getest heb, zijn dat wel primers! Ik heb nog niet van alle geteste primers een review geschreven. De komen in de loop van het nieuwe jaar online. Ondanks dat ik veel primers heb getest, kom ik toch altijd weer uit bij één favoriet: de Hydratouch van, hoe kan het ook anders, NYX Professional Makeup! Que oogschaduw primers vind ik die van Urban Decay erg fijn.

Oogschaduw
Ik ben dol op oogschaduw paletten. Dit jaar heb ik er dan ook behoorlijk wat aan mijn collectie kunnen toevoegen. Nu moet ik er ook wel even bij vermelden dat ik er ook erg veel weg gegeven heb. Het is lastig om te zeggen welk nu echt mijn favoriet is. Elk palette past weer bij een andere mood. Een van de palette die ik dit jaar gekocht heb is het iconische chocolade palette van Too Faced. Daar ben ik erg blij mee. Dit jaar heb ik ook een teleurstellend oogschaduw palette gekocht. En dat is het palette van Karl Lagerfeld. Een palette dat €55 kost, daar mag je wat van verwachten. Helaas presteert dit palette onder de maat. Maar de vormgeving is wel weer heel tof! 

Concealer
Een concealer is voor mij toch echt wel een must. Ik heb er dit jaar meerdere mogen testen. Eentje die ik erg prettig vind, is de Born To Glow concealer van NYX Professional Makeup. Maar de concealer van Blèzi is ook erg prettig.

Mascara
Mascara's testen is iets wat ik ook erg leuk vind. Elke 3 maanden kies ik weer een nieuwe mascara uit om te testen. Momenteel gebruik ik de mascara van Honest Beauty (review volgt nog). Maar het is niet mijn favoriet van het jaar. Dat is de mascara van Olcay Gulsen Beauty

Foundation
Dit jaar heb ik vel foundations getest. Mijn favoriet is denk ik toch wel 24Ore Nude Perfect van Deborah Milano. Maar de Born to Glow en de Bare with me Skin Veil (beide van NYX Professional Makeup) zijn ook erg prettige foundations. 



Wenkbrauw producten
Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten wenkbrauw producten op de markt. Ik heb volle wenkbrauwen van mezelf. Dus bijtekenen is niet echt nodig. Daarom gebruik ik graag de Deborah Milano Brow Mascara

Bronzer
Ik heb niet veel bronzers in mijn collectie, maar drie stuks. Van die drie zijn er twee die ik veel gebruik: Hoola van Benefit en 24Ore Bronze van Deborah Milano.





Blush
Als er een product is die ik dit jaar helemaal ontdekt heb, dan moet dat de blush wel zijn! Het is daarom ook erg lastig om een favoriet te kiezen. Maar als ik echt moet kiezen, dan kies voor Papa Don't Peach van Too Faced. 

Lipstick
Ook weer zo'n categorie waarbij ik echt niet één favoriet kan noemen: lipsticks! Ik heb er dit jaar zo veel getest van verschillende merken en met verschillende finishes. Dat is appels met peren vergelijken.

Setting spray
Deze categorie is juist weer heel makkelijk: All Nighter Setting Spray van Urban Decay. 

Vooruitblik
Sinds het begin van mijn blog plaatste ik elke week drie artikelen: op maandag, woensdag en vrijdag om 8 uur in de ochtend. Komend jaar zal dat gaan veranderen. Ik ga namelijk weer terug de schoolbanken in. Zoals jullie wellicht weten, ben ik werkzaam in de ouderenzorg als verzorgende. Nu heb ik de kans gekregen om in februari te gaan beginnen met de opleiding tot verpleegkundige. Dit is iets dat ik al heel lang wil. Hierdoor zullen er minder artikelen online komen: ik streef er naar om twee keer per week een artikel te plaatsen. Dit zal worden op dinsdag en vrijdag om 8 uur. Afhankelijk van hoe alles verloopt, zal ik ter zijne tijd weer terug gaan naar drie artikelen per week. Maar daar zal ik jullie wel van op de hoogte houden. Wil je niets missen? Volg mij dan op Instagram, via de mail (vergeet vooral niet te bevestiging: check ook jouw spam box), via de volgen knop of via Bloglovin'. Al deze mogelijkheden kan je aan de rechterkant van mijn blog vinden.

Wat was jouw make up ontdekking van 2020?

10 opmerkingen:

  1. mijn make-up ontdekking van 2020....van mijn dochter kreeg ik een voor te felle lipstick van het merk LOV, die is erg prettig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi overzicht. Ik hoop ook dat 2021 wat voorspoediger gaat verlopen dan het afgelopen jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi verslag
    Ik hoop dat corona gauw zal verdwijnen
    En dat het normale leven weer opgang komt
    Gr corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik moet erg lachen om primer: voor mij is dat een dikke verf die je als ondergrond op staal of kunststof aanbrengt. Ik ben dit jaar wel wat meer lippenstift gaan gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk die palette met die kat! Ik heb niks bijzonders ontdekt, nog niet althans...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk overzicht om zo te lezen wat je allemaal gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Succes met je studie. Leuk overzicht van afgelopen jaar, zitten mooie dingen tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat super goed en leuk dat je weer de schoolbanken in gaat veel succes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Grappig zo'n overzicht. En wow papa don't preach brengt wel echt een lading aan memories boven bij me!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bloggen met een baan ernaast lijkt me echt een uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen vervoer en overnachten

In 2006 bezocht ik voor het eerste Londen. Ik ging toen samen met mijn moeder 'even' een dagje op en neer vanaf Hoek van Holland me...