vrijdag 5 juni 2020

Reveiw: Bèzi Cosmetics Concealer

Reveiw Bèzi Cosmetics ConcealerEnige tijd geleden ontving ik van het Nederlandse merk Blèzi hun concealer om te testen voor mijn blog. Erg leuk, helemaal om een concealer voor mij echt een must is. Zoals jullie weten, werk ik in de zorg. Door de onregelmatige diensten heb ik wel eens last van donkere kringen onder mijn ogen. Een concealer is de perfecte manier om deze te verdoezelen. Eerder had ik al hun blush getest en daar was ik erg enthousiast over. Nieuwsgierig hoe de concealer mij bevallen is? Lees dan vooral verder!

Blèzi Concealer
Laat ik eerst vertellen wat Blèzi zelf over hun concealer zegt:
Blèzi Concealer is een vloeibare camouflagecrème met krachtige hydraterende eigenschappen. De concealer biedt een hoge dekking, voelt aan alsof je niets op hebt, smelt samen met je huid en loopt niet in de fijne lijntjes onder het oog. De luxueuze concealer bevat hyaluronzuur die je huid hydrateert en antioxidanten die beschermen. In één applicatie worden donkere kringen, imperfecties, roodheid en tekenen van vermoeidheid gecorrigeerd. De huid ziet er de hele dag lang fris en perfect uit, met een natuurlijke finish die niet cakey wordt. En ook niet geheel onbelangrijk: de concealer van Blèzi is parfumvrij, parabenenvrij, dierproefvrij, longlasting, transpiratie- en vochtbestendig. Daar word je toch helemaal vrolijk van?! Ik in ieder geval wel!
Voordat ik vertel wat ik van deze concealer vind, vertel ik wat over de vormgeving.

Reveiw Bèzi Cosmetics ConcealerDe vormgeving van de Blèzi concelaer is simpel: de huls is transparant met in zilver/grijze letters staat er blèzi MAKE-UP en ook wat voor product het is. Op de onderkant staat de kleur. In mijn geval 10 light. Er is ook een tint donkerder: 20 medium. De dop is zilverkleurig. De applicator van de concealer is zoals ik gewent ben van concealers: een deer toe applicator. Ik vind deze altijd erg fijn, omdat je dan makkelijk de concealer kan aanbrengen op verschillende plekken. Ik gebruik concealer altijd onder mijn ogen om de donkere kringen te verdoezelen. Maar je kunt het ook gebruiken op andere plekken in je gezicht zoals rode plekjes, puistjes en onzuiverheden. Wat ik eerder zei, ik gebruik concealer altijd onder mijn ogen. Met de deer toe applicator breng ik wat concealer aan en dan blend ik de concelaer met mijn huid met behulp van een concealer blending kwast van NYX.

Reveiw Bèzi Cosmetics Concealer
Naast mijn duim zijn twee swatches:
bij de bovenste swatch is de
concealer geblend en direct
daaronder is een andere, niet
uitgeblende swatch van
de Blèzi concealer
De textuur van de concealer is zoals ik gewend ben: niet te dik en zeker niet te dun. Met de applicator breng ik een beetje aan onder mijn ogen en dit blend ik dan met een speciale kwastje verder uit. Je kunt dit natuurlijk ook met jouw vingers doen. Maar dat vind ik niet zo hygiënisch plus met een kwast kan je mooier blenden. Ze zeggen dat de concealer een hoge dekking heeft en hydraterende eigenschappen heeft. Met het eerste ben ik het eens, dat is ook duidelijk te zien op de foto. Mijn rechter oog is puur natuur: geen mascara, geen concealer en wat donkere kringen (wat donker bruin met blauw). En mijn linkeroog is opgemaakt: mascara en de Blèzi concealer. De concealer wordt inderdaad ook niet cakey. Aan het einde van een  lange werkdag zat de concelaer nog net zo netjes als toen ik hem had aangebracht. Ik heb een heel klein en niet zo diep lijntje direct onder mijn ogen, daar hoopt de concealer zich gelukkig niet in op! Of het echt hydraterend is, dat is lastig te zeggen. Ik heb wel het idee dat mijn huid er fijner aanvoelt dan bij een andere concealer. Maar dat is meer een gevoel dan dat ik dit goed kan onderbouwen.

Mijn mening
Mijn rechter oog is puur natuur,
mijn linker oog is opgemaakt
met mascara en concealer
Ik vind de Blèzi concealer zeker een aanrader: hij is fijn in gebruik en doet wat die beloofd: hoge dekking, hydraterned en hij wordt niet cakey. Ik raad deze concealer zeker aan!

Heb jij al eens iets van Blèzi Make Up gebruikt? Zo ja, welke producten?

Verkrijgbaarheid: de Blèzi Make Up Concealer is te koop in twee kleuren: 10 light en 20 medium voor €29,95 op de website van blèzi make up.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

20 opmerkingen:

  1. Handig dat ie zo klein van formaat is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je tevreden bent. De prijs vind ik pittig, maar goed, ik begrijp uit je review dat hij wel het geld waard is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad niet de goedkoopste concelaer die er is, maar mijn ervaring is dat je behoorlijk lang doet met een concealer.

      Verwijderen
  3. ik vind het knap dat je zo een concealer kan testen! ik zou eerlijk gezegd niet zo goed weten wat ik er mee moest doen..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh wat een fijn formaatje! En de concealer ziet er top uit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik zelf heel weinig make up, maar vind deze juist vanwege het handige formaat wel handig voor op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn formaat ook. Zelf ben ik meer van de wat goedkopere varianten. Ik vind deze best wel prijzig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze concealer is inderdaad niet goedkoop, maar heeft verzorgende ingrediënten. Iets wat goedkopere concealers vaak niet hebben

      Verwijderen
  7. Ziet er goed uit! Ik vind het altijd lastig om een goede concealer te vinden die niet in de lijntjes kruipt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Men moeder was op zoek naar iets gelijkaardig, ik stuur je blog door :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik eigenlijk nooit een concealer. Maar wat fijn om te lezen dat je tevreden bent!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...