vrijdag 1 januari 2021

Top 10 uit 2020

Gisteren konden jullie mijn beauty terug blik op 2020 lezen. Vandaag leek het mij leuk om jullie de 10 meeste gelezen artikelen van mijn blog te laten zien.
 
Op nummer 10 staat de review over het Zeeman parfum Lucht. Wist je dat dit parfum weer te koop is? 

Plek nummer 9 is voor mijn favoriete budget vriendelijke nude lipstick: Perfect Shine van essence. Dit artikel dateert uit 2019. De lipstick is niet meer bij Kruidvat te koop, maar nog wel online te vinden.

Nummer 8 verbaast mij niet. Daar staat namelijk het artikel over de legendarische Estée Lauder Blockbuster 2020. Ik ben erg blij dat ik dit icoon te pakken heb kunnen krijgen! 

Een andere favoriet van mij staat op nummer 7: Instant Awake Concealer van Catrice. Een lifesaver na een lange avonddienst of nachtdienst!

Op nummer 6 staat nog een Catrice review: de hemp lipbalm

Een Trend Edition uit 2019 staat op nummer 5: de review over de lipstick en blush uit de Pure Simplicity lijn van Catrice.

Ik heb veel primers getest de afgelopen twee jaar. Het is daarom geen verassing dat er ook een primer review in dit lijstje staat. Op nummer 4 staat de review over een essence primer. Helaas is deze niet meer te koop.

En dan komen we nu aan bij de top 3!

Op plek nummer 3 staat wederom een artikel uit 2019: de wenkbrauw micro pen van Catrice.

De nummer 2 is voor een van de oudste artikelen: gekleurde lipbalm van Catrice. Deze lipbalm is nog steeds te koop.

En wie staat er op nummer 1? Een review over de Serious Shine lipbalm + gloss van Olcay Gulsen Beauty! Eerder deze maand is er een vervolg op die review online gekomen.

Het verbaast mij niets dat veel artikelen uit mijn top 10 gaan over budget vriendelijke merken en producten. Wie houdt er nu niet van betaalbare make up?

Welk artikel vond jij dit jaar het leukste om te lezen?


3 opmerkingen:

  1. Het artikel over de legendarische Estée Lauder Blockbuster 2020 spreekt mij erg aan. Ik ben al jaren fan van dit merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iedereen houdt van betaalbare make-up en skincare! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen dat welke blogs het meest gelezen wordt. Ik gebruik ook essence make-up.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: essence Trend Edition 'The Glowin' Golds'

essence Trend Edition 'The Glowin' Golds' Creëer je eigen golden hour! Vooral op zomerdagen en vaak voor zonsondergang, is er da...