vrijdag 8 oktober 2021

Mijn favoriet: Olcay Gulsen Beauty

Review Olcay Gulsen Beauty
Wie mij al lange tijd volgt, is het vast wel opgevallen dat Olcay Gulsen Beauty een van mijn favoriete merken is. Het lijk mij daarom leuk om een artikel te wijden waarom ik zo dol ben op dit merk.



Waar het allemaal mee begon
Review Olcay Gulsen Beauty
In 2020 maakte ik voor het eerst kennis met Olcay Gulsen Beauty. Toen der tijd verkocht Etos een aantal producten waaronder de Glam Easy Box en lipgloss.Ik ontdekte Olcay Gulsen Beauty via de Instagram pagina van de Etos. De eerste producten dei ik kocht waren de Glam Easy Box in de kleur Gold + Bronze en de Serious Shine Lipgloss + Care in de kleur Vintage Rose. Sinds die tijd komt Olcay Gulsen Beauty om de paar maanden met nieuwe producten en zijn ze exclusief te koop op haar eigen website: van make up tot parfum tot kleding tot huidverzorging. Mijn laatste Olcay Gulsen Beauty aankomen zijn de bronzer en het wenkbrauw duo.

Review Olcay Gulsen Beauty
Wat ik zo fijn vind aan de producten van Olcay Gulsen Beauty, is dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Ik heb geen een product gehad die ik minder vind. Wat ik ook fijn vind, is dat de meeste producten twee in één zijn. Zo heb je een lipstick met lipliner, een wenkbrauw potlood met wenkbrauw gel en concealer en oogschaduw primer. Twee producten voor de prijs van één! Ook ben ik dol op de vormgeving: crèmekleurig met gouden accenten en het gouden wax seal. De producten zien er fancy uit en voelen luxueus aan. En terwijl het allemaal heel betaalbaar is! De prijzen van individuele producten liggen tussen de €5,95 voor gezicht doekjes en de €39,95 voor een kwasten set. Daarnaast zijn ook diverse bundels te koop met verschillende producten. 

Alle producten zijn gericht op dagelijks gebruik. Je kunt er mooie dagelijkse looks maken. Iets waar ik zelf dol op ben. Hou je van glam en kleurrijke looks, dan is Olcay Gulsen Beauty niet direct aan jou besteedt.


Mijn favoriete Olcay Gulsen Beauty producten
Review Olcay Gulsen Beauty
Dit is een hele lastige: ik kan namelijk echt niet kiezen welke producten nu mijn favorieten zijn. Ik gebruik ze allemaal even graag! Maar als ik dan toch producten moet aanraden, dan zijn het de volgende producten: Best Skin Ever (een cc cream), de bronzer, de lipsticks, de concealer, de fixing spray, het Go & Glow Blush + Highlighter Palette in de kleur Nude, de mascara en de oogschaduw paletten.


Olcay Gulsen Beauty wenslijst 
Ik heb bijna alle make up producten die Olcay Gulsen Beauty heeft uitgebracht. Het enige dat ik niet heb is de gezichtspoeder en de eyeliner. Twee producten die ik zelden tot nooit gebruik. Er is één product dat ik nog niet heb, maar wel heel hoog op mijn wenslijstje heb staan en dat is de Magic Blur. Een soort primer met vele voordelen. Olcay liet op Instagram al doorschemeren dat er nog veel meer producten aankomen, zoals een oogschaduw stick, lip producten en een vernieuwde Glam Easy. Ik kan niet wachten tot dat deze producten te koop zijn!

Ben jij al bekend met de producten van Olcay Gulsen Beauty?

19 opmerkingen:

  1. Twee in een vind ik deaal, Super handig om mee te nemen voor onderweg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haar producten zien er echt heel high end uit voor nog best betaalbare prijzen :)

    Groetjes
    LifeBeautyStyle.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken haar van naam, en zie haar producten regelmatig op jouw blog : ) Zelf gebruik ik het niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Olcay is goed bezig, van een ding op de markt naar een uitgebreide collectie. Respect voor deze vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken de producten door jouw blog eigenlijk. Ik had er daarvoor niet over gehoord. Olcay ken ik vooral nog van SuperTrash en nu ook omdat ze vaak meedoet in talkshows enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. als ik kijk naar je foto mat favoriete producten vraag ik me af: gebruik je dat nu allemaal dagelijks, of gebruik je daar dagelijks een aantal producten van?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Producten van goede kwaliteit zijn altijd fijn, of dat nou make-up is of wat anders. Fijn dat er zoveel keus is dat je haast geen favoriet product kunt kiezen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kende het nog niet. Wist wel van haar kleding lijn, maar niet van make-up.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Via jou heb ik de producten voorbij zien komen. Zelf heb ik ze nog niet gebruikt. Ik heb wel Olcay zelf ooit eens gezien in het Okura hotel (het Sazanka restaurant) en het viel mij wel op hoe stylish ze is. Dan moeten haar producten dat ook wel zijn. Een lipstick met bijpassende liner lijkt mij wel heel handig en fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Via jou heb ik de producten voorbij zien komen. Zelf heb ik ze nog niet gebruikt. Ik heb wel Olcay zelf ooit eens gezien in het Okura hotel (het Sazanka restaurant) en het viel mij wel op hoe stylish ze is. Dan moeten haar producten dat ook wel zijn. Een lipstick met bijpassende liner lijkt mij wel heel handig en fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ken haar alleen van naam, maar de producten zien er prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ken deze producten inderdaad ook door jouw blog :) Wel fijn dat de collectie uitgebreid wordt, als je er zo tevreden over bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lijken mij heel fijne producten om te gebruiken.👌 zou wel niet allemaal in mijn lade passen vrees ik😅

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ze mag blij zijn met zo'n fan als jij die er ook nog mooie reviews over achter laat :)
    Nee, ik ben niet bekend met haar producten maar leuk te lezen dat ze bij jou in de smaak zijn gevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Door jou leer ik steeds meer uit deze lijn kennen. Leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Weleens van gehoord maar mij nooit in verdiepd. Door jou nu wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dit ziet er ook prachtig uit, die kleuren! Had het al wel eens voorbij zien komen, maar nog geen ervaring mee. Zal eens iets proberen als ik het tegen kom.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik heb zelf nog geen producten van haar lijn geprobeerd, maar een vriendin van mij is er ook erg enthousiast over, dus misschien toch maar eens zelf proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat de producten van Olcay ook bij de Etos verkocht werden!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...