dinsdag 5 oktober 2021

Review: Iconic London Sheer Blush

Ik ben dol op een mooie blush, vooral in roze tinten. Ik gebruik vooral poeder blushes en heel soms een cream blush. Ik had nog nooit een echte vloeibare blush gebruikt. Totdat ik de Look Fanstic X Iconic London Beauty Box bestelde! Daar zat de Iconic London Sheer Blush in, in de kleur Rose Riot. Benieuwd hoe deze blush mij bevallen is? Dat lees je in deze review!

Iconic London Sheer Blush
Ik ben echt dol op de producten van Iconic London. Ik was daarom ook erg nieuwsgierig naar hun Sheer Blush. Het kleuren palette spreekt me aan en ik was ook erg benieuwd hoe een vloeibare blush mij zou bevallen. Voordat ik mijn ervaringen met deze blush deel, vertel ik eerst wat Iconic London zelf zegt over hun nieuwste blush.

Make your glow pop with the ultimate complexion pick-me-up! Formulated with a plant extract known for its anti-pollution benefits, our water-rich Sheer Blush melts into the skin, giving cheeks and lips a beautiful veil of soft-focus colour.

The easy squeeze tube and unique gel-to-watercolour formula put you in full control of your blush. A dream to build and blend, this lightweight gel transforms into a liquid, releasing vibrant coated pigments that leave cheeks looking sculpted and lifted.

In six dewy shades, from soft and sultry to vibrant and bold, we’ve got you covered for every look and mood. Use alone or mix your favourite shades for a totally custom blush.

Squeeze a small amount onto fingertips and pat onto the cheeks and lips. Blend out over the cheeks using fingertips, a blush brush, or beauty sponge. Mix and build in sheer layers to create your perfect level of blush. Or m
ix with our Illuminator for a subtly pigmented softfocus highlight.

Als ik dit zo lees, wordt ik echt super enthousiast. Helemaal omdat Iconic London 100% cruelty free is en deze blush 100% vegan friendly!

Ik heb de kleur Rose Riot. Deze kleur wordt omschreven als pale pastel pink. Ik vind deze kleur erg mooi en niet al te opvallend. Perfect voor een subtiele no make up, make up look. De blush komt in een goudkleurige tube. Het lijkt een beetje op een verftube. Er zit ook een klein vierkant doorkijk venster. Dit vind ik altijd erg prettig, zeker als je meerdere tubes in jouw collectie hebt. Dan zie je in één oogopslag welke kleur je te pakken hebt.

Je kunt een vloeibare blush op verschillende manier aanbrengen: met jouw vingers, een beauty blender of een kwast. Ik heb gemerkt dat je het mooiste resultaat bereikt wanneer je de blush met jouwvingers aanbrengt. Ik doe een paar stipjes van de blush op mijn wangen en dep vervolgens de blush over mijn gehele wang. De blush blend erg mooi met de huid. Met de kleur Rose Riot krijg je een mooie en natuurlijke blos op de wangen. Van de Iconic London Sheer Blush heb je maar een klein beetje nodig om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen. Houdt je van een meer opvallendere blush? Dat kan ook met deze: hij is gemakkelijk op te bouwen.

Mijn mening
Ik vind de Iconic London Sheer Blush een erg fijne blush die gemakkelijk aan te brengen is en een prachtige gezonden blos op de wangen achter laat. Ik was eerst een beetje huiverig voor deze vloeibare blush. Ik was bang dat je echt zo'n clowns effect zou krijgen, maar niets is minder waar! Er zijn nog vijf andere tinten. Misschien binnenkort maar eens een paar andere kleuren bestellen?!

Heb jij wel eens een vloeibare blush gebruikt?

Verkrijgbaarheid: de Iconic London Sheer Blush (€24) is te koop via verschillende websites, waaronder LookFantastic en de website van Iconic London zelf. Ook verkoopt de winkel The Beauty Editior in Amsterdam Iconic London
.

16 opmerkingen:

 1. Het klinkt als een fijne blush die je kunt gebruiken voor het dagelijks leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie zomerse kleur! Fijn ook dat het vloeibaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is bijna een zalmkleurige tint als ik het flesje zo bekijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk heb ik nog nooit een vloeibare blush geprobeerd, net als jij gebruik ik meestal poederblushes. Maar het ziet er in ieder geval heel mooi uit en fijn dat het ook goed uit te smeren is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind roze kleuren ook erg mooi maar oranje staat me vanwege mijn huidskleur nog beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, ik gebruik altijd blush in poedervorm. Precies om de reden die je zegt: een clownseffect. Maar dat is dus helemaal niet zo! Wil het ook wel eens proberen als de mijne op is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een heerlijke frisse kleur voor een blush!! ik houd er zelf niet zo van maar dit soort kleuren waardeer ik wel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik een blush gebruik, neem ik ook die in poedervorm, maar dit kleurtje ziet er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sinds kort gebruik ik een vloeibare blush en ik moet zeggen, het staat wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur en het lijkt me een fijn product! Ik gebruik altijd poederblush

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou zelf niet zo snel een vloeibare blush gebruiken, omdat ik dan bang ben voor een soort streep effect, maar blijkbaar werkt het toch wel goed in de praktijk. De kleur vind ik in ieder geval wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Euh... Nee ik gebruik eigenlijk nooit blush, deze heb ik al van mijzelf (wanneer ik niet te laat naar bed ga 🤣)
  Vind de kleur heel erg mooi. En zo subtiel aangebracht is het echt geen clownseffect. Staat je mooi. Ben benieuwd naar de andere kleuren. Laat je het ons weten, hoe die je bevallen??

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog nooit vloeibare blush gebruikt eigenlijk. Ik gebruik poederblush en dat werkt prima voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. al weer wat geleerd: je hebt dus poeder, creme en vloeibare blush

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt veelbelovend. Het ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog nooit gebruikt, ben met vloeibaar altijd een beetje bang voor een clowneffect.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Shoppen bij: MAC

Ik ben dol op make up shopping. Het leek me daarom leuk om jullie mijn ervaringen te delen met mijn favoriete make up winkels. Ik begin deze...