woensdag 23 december 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care
Een paar maanden geleden kocht ik de Olcay Gulsen Beauty Box. In deze box zaten onder meer de drie nieuwste tinten Serious Shine lipgloss. Ben je benieuwd wat deze lipstick fan vind van de Olcay Gulsen Beauty lipgloss? Lees dan vooral verder!

Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care
Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care
Er zijn maar liefst drie nieuwe kleuren Serious Shine Lipgloss + Care bijgekomen: Coral, Nude Pillow en Perky Peach. Voordat ik vertel wat ik deze lipgloss collectie vind, vertel ik eerst wat over de verpakking.

Serious Shine Lipgloss + Care bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit twee verschillende producten: een lipgloss en een verzorgende lipbalm. De lipbalm bevat Hyalunronic Acid, Vitamine E en Oligopepride. Deze ingrediënten hydrateren, maken jouw lippen steviger en verbeteren het volume van jouw lippen. Ook niet geheel onbelangrijk: de Serious Shine Lipgloss + Care is allergeen vrij en cruelty free. De lipgloss zit in een transpartante tube, zodat je gelijk ziet welke kleur je hebt. Ideaal als je meerdere tinten in jouw collectie hebt zitten. De lipbalm zit in een crèmekleurige huls waarop Olcay Gulsen Beauty en Serious Shine lip Balm + Gloss op staat. Op de dop van de lipbalm staat het logo van Olcay Gulsen Beauty (OGB) in een old school wax seal. De gehele vormgeving vind ik chic, dit komt vooral door het kleurgebruik en de simpelheid.

Zoals ik al eerder schreef, zijn er drie verschillende kleuren lipgloss. Coral is een felle oranje tint. Het is echt een perfecte tint voor de zomer.

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care

Nude Pillow is transparant met een licht roze gloed. Deze tint is perfect voor de dagen dat je wel wat make up op wilt, maar niet te opvallend. 

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care


Tot slot is er de kleur Perky Peach. Een lieve perzik tint. De lipbalm is bij alle drie hetzelfde: transparant.

Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care


Review Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lipgloss + Care
Van boven naar benden:
 Nude Pillow
Perky Peach
Coral
De lipbalm brengt gemakkelijk aan. Mijn lippen voelen na het aanbrengen aangenaam en verzorgd. Nadat ik de lipbalm heb aangebracht, wacht ik minuutje voordat ik de lipgloss aanbreng. De lipgloss brengt gemakkelijk aan dankzij de doe food spons applicator. De lipgloss is een klein beetje plakkerig, maar dat is niet heel storend. De kleur intensiteit van de lipgloss is goed. De houdbaarheid is wat je van een lipgloss kan verwachten. Na iets gedronken of gegeten te hebben, is bij werken noodzakelijk.

Mijn mening
Ik ben een echte lipstick liefhebber, maar de Serious Shine Lipgloss + Care van Olcay Gulsen Beauty vind ik ook erg mooi. Vooral de vormgeving vind ik geweldig! Ik gebruik deze lipgloss vooral op dagen als ik een wat subtielere look heb.

Heb jij de Serious Shine lipgloss van Olcay Gulsen Beauty al getest?

Verkrijgbaarheid: De Serious Shine lipgloss kosten €14,95 per stuk of €35 voor alle drie. Ze zijn verkrijgbaar op de website van Olcay Gulsen

11 opmerkingen:

 1. ze zien er inderdaad mooi uit. ik ben zelf ook meer van lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag liever een lipstick hoewel ik glosses wel heel mooi vind. Maar bij mij houden ze nog geen 2 minuten, ik denk dat ik teveel aan mijn lippen lik. Je bent echt fan van dit merk geworden, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet van de lipgloss en gebruik ook zelden lipstick. Maar ze zien er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hebgeen make up van Olcay maar wel kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat het twee producten in een is, en fijn dat het ook verzorgd want dat vind ik met dit weer altijd erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog niet getest, ik wist eerlijk gezegd ook niet dat er lipgloss van OG was. Ik vind denk ik vooral Perky Peach erg mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig dat het meteen een verzorgende balsem is ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou niet zo van gloss ik vind dat enorm plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit zijn mijn kleuren niet. Ik wist trouwens niet dat ze een make up lijn had.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb toch iets met gloss. Ik vind het prachtig, maar aan de andere kant blijft mijn (lange) haar er maar continu inwaaien (als ik buiten ben dan en dat is nu helaas maar amper ;) Wel mooie kleuren. Ik houd het meest van natuurlijk, al doe ik ook vaak lipgloss over een matte lippenstift (don't ask. I know, meteen het effect weg van de matte lipstick maar ik vind het mooi).

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Kohl Duo Eyeshadow Liner

Vorig jaar kwam mijn favoriete Nederlandse merk Olcay Gulsen Beauty weer met een nieuw product:  Kohl Duo Eyeshadow Liner . Ik ben dol op o...