dinsdag 18 mei 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Lipstick + Lipliner Duo

Review Olcay Gulsen Beauty lipstick
Het is geen geheim dat ik dol ben op mooie lipsticks en het is geen geheim dat ik dol ben op het mooie Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty. Ik was daarom ook heel erg blij toen Olcay aankondigde dat ze maar liefst vier lipsticks aan haar beauty lijn ging toevoegen. Natuurlijk moest ik ze alle vier hebben. Met veel plezier laat ik jullie de
Lipstick + Lipliner Duo lijn zien!

Olcay Gulsen Beauty Lipstick + Lipliner Duo
Op de website van Olcay Gulsen is het volgende te lezen over de
Review Olcay Gulsen Beauty lipstick
Lipstick + Lipliner Duo: Olcay Gulsen Beauty stands for simplicity and multifunctionality. Our new lip duo ticks all those boxes and is the new hero of your make up bag. Since we’re done with searching for the matching lipliner we created a double headed design: a lipstick on one end and the liner on the other end. 
The lipstick is matte, long-lasting, delicate and smooth. It is easy to apply and stays all day. The matching lipliner allows you to draw the perfect lip. The Lip Duo comes in four colors: Hot Nude + Honey Nude + Red Velvet + Pinky Peach.

De lipsticks komen in een langwerpig doosje waarop een foto van
Review Olcay Gulsen Beauty lipstick
Olcay staat. Op de foto draagt ze de lipstick die in dat doosje zit. Erg leuk en handig, zo zie je gelijk hoe de lipstick er uit ziet qua kleur. De vormgeving van de lipsticks is zoals ik het gewent ben van Olcay Gulsen Beauty: erg fancy, luxe en stijlvol. En natuurlijk in de gebruikelijke kleuren: crème kleurig met gouden accenten. Ook ontbreekt het logo niet: de mooie goudkleurige waxseal waarin OGB staat. Deze staat op de dop van de lipstick. Dit is de meest brede kant van de lipstick. De smalle kant is het lippotlood. Op de dop van het lippotlood staat een kleursticker waarop de naam van de lipstick staat. Erg handig vind ik de combinatie van een lipstick en lippotlood in één product, want ik gebruik graag een lippotlood die perfect matched met de kleur lipstick. En dat is niet altijd even makkelijk!

Review Olcay Gulsen Beauty lipstick
Zoals ik al eerder schreef, er zijn vier kleuren lipsticks. Kleuren die bij iedereen mooi staat: twee nude tinten (
Hot Nude + Honey Nude), roze (Pinky Peach) en rood (Red Velvet). Alle vier de tinten vind ik even mooi en gebruik ik even graag. Het lippotlood is gemakkelijk in gebruik. Zonder moeite omlijn je jouw lippen. Vaak kleur ik mijn lippen ook in met een lippotlood. Dit werkt dan als een soort primer op jouw lippen. Hierdoor blijft de lipstick langer én netter zitten.

Review Olcay Gulsen Beauty lipstick
Ondanks dat het een matte lipstick is, is de textuur cream-achtig. Niet zo stroef als andere matte lipsticks wel eens zijn. De lipstick is makkelijk aan te brengen: hij glijdt over jouw lippen. De pigmentatie van de Olcay Gulsen Beauty lipstick is erg goed. Zoals je van een matte lipstick mag verwachten, is deze lipstick longlasting. Al merk ik wel dat de lipstick aan de binnenkant van mijn lippen wat vervaagd is na een maaltijd. 

Mijn mening
Swatch Olcay Gulsen Beauty lipstick
Van links naar rechts:
Red Velvet, Pinky Peachy,
Honey Nude, Hot Nude
Olcay Gulsen Beauty heeft met deze vier lipstick duo's weer een top product toegevoegd aan haar collectie. De vier kleuren passen bij iedere huidtint en zullen iedereen mooi staan. De pigmentatie is goed, zelfde geldt voor de houdbaarheid.



Verkrijgbaarheid: de Olcay Gulsen Beauty Lipstick + Lipliner Duo kosten
 €14,95 per stuk of €50 voor alle 4. De lipsticks zijn te koop op de website van Olcay Gulsen.

10 opmerkingen:

  1. Leuke kleuren inderdaad! Vooral rood vind ik altijd mooi staan bij een dame. Ook interessant dat het een Nederlands merk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke verpakking, zo zie je meteen welke kleur je mooi vindt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Red velvet vind ik het mooist! Ik moet eerst al mijn lipstickjes etc maar eens op gaan maken voor ik nieuwe koop 🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Red Velvet is echt een kleur die ik zelf zou kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh mooie kleuren! Ik zou denk ik voor Honey Nude gaan, ben gek op Nude kleuren, zelfs in m'n interieur hahaha! En ik vind het echt top dat het matte is maar toch een cream textuur heeft. Echt matte vind ik niet zo fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat handig dat dit een combinatie is! Zo heb je altijd beide bij je.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een mooie kleuren. Ik ben vooral van de wat zachtere kleuren.. ik vind de Pink Peach heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind red velvet dus echt zo mooi maar het staat me niet dat felle rood en daar baal ik altijd van haha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige kleuren allemaal! Vooral pinky peachy vind ik erg mooi eruit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oehh I like. Ik heb de Magic Blur gekocht, van de week even testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...