vrijdag 24 april 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Review Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik fan ben van Olcay Gulsen Beauty. Een van mijn favorieten producten uit haar collectie is de Glam Easy Highlighter + Multi Face Colour. Deze is er in twee kleur combinaties: Gold + Bronze en Champagne + Pink. De eerste combinatie had ik al en nu heb ik ook de Champagne met roze Glam Box. Benieuwd of ik die net zo fijn vind al de eerste? Lees dan snel verder om daar achter te komen!


Glam Easy Highlighter + Multi Face Colour Champagne + Pink

Review Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Wat een plaatje is de Glam Easy van OGB toch! Het doosje zit in een crèmekleurig kartonnen verpakking waarop in gouden letters staat wat het product is en waar je het allemaal kunt gebruiken: oogleden, wangen en lippen. Het doosje zelf is gemaakt van plastiek en heeft dezelfde kleur als de kartonnen verpakking. Wat de Glam Easy zo bijzonder maakt is de vormgeving en dan vooral hoe je bij het product komt! De eerste keer was het echt even puzzelen hoor! Om bij de blush te komen, draai je aan de deksel. Dan komt er een lade te voorschijn waar een prachtige felle donkere roze blush te voorschijn komt. Als je de deksel voorzichtig (!!) verder draait, komt de deksel los en komt de champagne kleurige highlighter te voorschijn! Ik vind dit een heel bijzonder systeem dat ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Echt zo origineel bedacht!


Review Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Zowel de blush als de highlighter zijn cream. Dat vergt wel enige oefening in aanbrengen als je alleen maar poeders gewend bent kan ik je vertellen! Doordat het een cream substantie is, kan je het multifunctioneel gebruiken: op jouw wangen als blush of highlighter, als oogschaduw of als lipstick. De pigmentatie van de Glam Easy is echt goed. Je kan het product goed opbouwen. Dat is ook gelijk mijn tip. Breng eerst een beetje product aan op de wangen, blend het uit met jouw vingers, een kwast of spons. Is het dan te licht, dan kan je altijd meer product aanbrengen.


Mijn mening


Review Olcay Gulsen Beauty Glam Easy

Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat ik fan ben van de Glam Easy Highlighter + Multi Face Colour Champagne + Pink van Olcay Gulsen Beauty! Niet alleen de verpakking is super mooi en onwijs luxe, maar ook het product zelf is geweldig. Ik weet wel wat ik mee neem als ik weer op vakantie ga!




Verkrijgbaarheid: Olcay Gulsen Beauty Glam Easy is is verkrijgbaar bij Etos voor €18,95 of online bij Olcay Gulsen zelf.


De Glam Easy is niet meer te koop. De Duo Pots zijn de vervangers van de Glam Easy.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet
*

15 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs bijzondere verpakking! De blush is vrij fel, maar wel een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Ik vind de verpakking echt super mooi. In de verpakking ziet de blush er feller uit dan op het gezicht heb ik gemerkt.

      Verwijderen
  2. Dank je. Het is echt een product love it or hate it

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi, ik hou van creamy producten! En wat een multifunctionele verpakkingen heeft Olcay!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken dat merk helemaal niet. Ben benieuwd hoe het mij zou bevallen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. OGB bestaat ook nog niet zo heel lang. Het heeft mooie en multifunctionele producten

      Verwijderen
  5. Ik snap nooit zo goed hoe iemand als Olcay zonder kennis van zaken zo'n makeup lijn kan ontwikkelen moet ik bekennen. Maar het ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voordat ze deze lijn begonnen is, heeft ze onderzoek gedaan naar hoe make up gemaakt wordt. In het artikel van afgelopen maandag is dat terug te lezen :)

      Verwijderen
  6. Hele mooie tinten. De verpakking is ook mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tja, wat zal ik er dan van zeggen... Ik geloof zeker dat je als vrouw blij wordt van dergelijke producten

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA Paris EyeLight Coat

Eind vorig jaar ontving ik van SLA Paris een prachtig pakket . Een van de producten die in dit pakket zat, was de EyeLight Coat. Dit is een ...