dinsdag 13 juli 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Bronzer

Review Olcay Gulsen Beauty Bronzer
Ik ben van nature vrij bleek. Als ik een foundation zoek, heb ik vaak een van de lichtste kleuren nodig. Om toch een beetje een gezonde tint te krijgen, gebruik ik graag een bronzer. Niet zo heel gek lang geleden kwam Olcay Gulsen Beauty met een bronzer. Natuurlijk moest ik deze hebben. Benieuwd wat mijn ervaringen zijn met deze bronzer van een van mijn favoriete (Nederlandse) beauty merken? Lees dan vooral verder!

Review Olcay Gulsen Beauty Bronzer
Olcay Gulsen Beauty Bronzer
Voordat ik mijn ervaring deel met de Bronzer van Olcay Gulsen Beauty vertel ik eerst wat er op de website van Olcay Gulsen te lezen is: Our Airbrush Bronzer is buildable and creates a sun-kissed look. Wear it over your CC cream to create a warm and healthy look.
Tap your make up brush in bronzer. Then sweep it around your cheekbones and forehead. Typically the places where the sun hits. If you like a more sculpted look you can also use the bronzer on the edge of your jawline. Our bronzer also creates a contoured look. Extra tip: use the rest of the product that is left on the brush on the tip of your nose, chin & neck. Als ik dit zo lees, word ik erg enthousiast. 

Review Olcay Gulsen Beauty Bronzer
De verpakking van de Olcay Gulsen Beauty Bronzer is zoals ik gewent ben van Olcay Gulsen Beauty: stijlvol, klassiek en luxueus. En natuurlijk in de iconisch Olcay Gulsen Beauty kleuren: creme-keurig met gouden details. Op de deksel is het gouden wax seal met de letters OGB er in te zien met daaronder in gouden letters Olcay Gulsen Beauty. Wanneer je het vierkante bronzer doosje open maakt, valt de spiegel gelijk op. Dit vind ik altijd erg fijn, zo heb je altijd een spiegel bij de hand als je de bronzer mee hebt voor een touch up onderweg.


Review Olcay Gulsen Beauty Bronzer
De bronzer komt in twee kleuren: 
light/medium en medium/dark. Ik heb zelf de light/medium gekozen, omdat ik een vrij bleke huid heb. En ik het altijd belangrijk vind dat mijn make up er natuurlijk uitziet. De textuur van de bronzer is boterzacht. Je hebt ook maar weinig product nodig om een mooie sun kissed look te krijgen. Eén keer met je kwast in de pan (wel even je kwast eerste even aftikken) en je hebt genoeg product om jouw hele gezicht te voorzien van een mooie bronzed look. De pigmentatie van de OGB bronzer is erg goed. Daarbij is deze bronzer goed op te bouwen, zodat je zelf de intensiteit van jouw sunkissed look kunt bepalen. En ook niet geheel onbelangrijk: het blenden van deze bronzer met jouw huid gaat echt super gemakkelijk! Je kunt deze bronzer ook gebruiken voor het contouren van jouw gezicht. Maar dat is iets wat ik nooit doe (ik ben tevreden met hoe de vorm van mijn gezicht is).

Mijn mening
Ik vind de bronzer van Olcay Gulsen Beauty echt een aanwinst in mijn collectie. De bronzer geeft mijn huid een mooie en vooral natuurlijke sun kissed look. 

Wat is jouw favoriete bronzer?


Verkrijgbaarheid: de Olcay Gulsen Beauty Bronzer is verkrijgbaar in twee kleuren: light/medium en medium/dark. De bronzer kost €16,95 en is exclusief te koop op de website van Olcay Gulsen.

11 opmerkingen:

 1. Ik ben niet zo van de bronzers, maar anders is dit vast een prima product. Fijn dat je het een aanwinst vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben van nature brons kleurig ook in de winter. Dus ik gebruik eigenlijk niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb natuurlijk niet zo veel verstand van make-up. Maar als je vindt dat je bleek ziet, kan je dan niet beter gewoon lekker naar buiten gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelf nog nooit een bronzer gebruikt, maar volgens mij zijn de producten van Gulsen best wel goed, dus misschien dat ik het toch maar een keertje moet testen of het iets voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig, ik wist helemaal niet dat Olcay Gulzen ook make-up maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over het algemeen gebruik ik weinig make-up maar bronzer vind ik af en toe wel lekker. Deze zou ik zeker willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In de winter gebruik ik ook vaak een bronzer. Veel mensen vinden dat gek omdat ik al een getinte huid heb, maar ook ik kan soms wel wat kleur gebruiken. Deze ziet er veelbelovend uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan niet zonder bronzer, draag het eigenlijk altijd. Zie er net even wat 'gezonder' uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelf een product dat ik nooit zou kopen. Wel fijm dat bevalt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het jou goed bevalt. Je krijgt er een lekker kleurtje van, iets wat mag in dit regenland haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb zelf geen producten van haar, masr ik vind de artikelen er altijd verzorgd uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: NYX Hydra Touch Primer

Het is geen geheim dat ik dol ben op een goede primer voor onder mijn foundation. Met een primer blijft jouw foundation net wat mooier, bete...