dinsdag 6 juli 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Makeup Case

Olcay Gulsen Beauty Makeup Case
Als ik op vakantie ga, neem ik natuurlijk een deel van mijn make up collectie mee. Dat deed ik altijd in verschillende toilettassen, want geen een toilettas was groot genoeg voor de spullen die ik mee wil nemen. Ik had vaak twee of drie tasjes bij mij: één voor huidverzorging en twee voor make up. Ik ben niet de enige met dit 'probleem'. Olcay Gulsen had dit ook. Daarom heeft ze voor haar beauty lijn de Makeup Case ontwikkeld: een mooi tas met daarin drie kleinere tasjes en een handig systeem om je kwasten in op te bergen. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Lees dan vooral verder!

Olcay Gulsen Beauty Makeup Case
De Makeup Case is gemaakt van een zacht glanzend materiaal dat wasmachine bestendig is. Iets wat ik erg praktisch vind, aangezien de Makeup Case crèmekleurig is. Een kleur waar je snel vlekken op ziet. Het set bestaat uit drie tasjes en een koffertje. Op alle vier staat in gouden letters Olcay Gulsen Beauty en op het koffertje staat ook het iconische waxseal logo van Olcay Gulsen Beauty. Wanneer je de koffer openritst, zie je een mooi bruin blokjes patroon. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het heeft ook nog een functie. Je kunt hier namelijk je make up kwasten in opbergen. Wanneer je deze flap op tilt, komen de drie andere tasjes te voorschijn. Ik vind het handig dat de Makeup Case uit verschillende kleine tasjes bestaat, zo kan je alles gemakkelijk mee nemen en kan je ook gelijk alles sorteren. Benieuwd hoe ik mijn Makeup Case heb ingericht? Hieronder staan de foto's.


Creatief met kwastenTasje 1 is voor mijn basis producten zoals cc cream, concealer, sponsje.Tasje 2 is voor mijn lipproducten, zoals lipstick en lipglossTasje 3 is voor mijn oogschaduw, blush palettes en bronzers


Hoe neem jij jouw make up mee op vakantie?

Verkrijgbaarheid: de Makeup Case is online verkrijgbaar bij Olcay Gulsen en kost €29,95

15 opmerkingen:

 1. Zelf neem ik erg weinig mee. Mascara, oogschaduw en een lippenstift. Tijdens mijn vakantie lig ik zo vaak in het water dat het geen zin heeft. Wel een super handig tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem een oogpotlood en mascara mee. Ik heb een hele grote toilettas dus dat kan er makkelijk in. Er zitten heel veel vakjes in en elk vakje heeft zijn eigen spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou het bij 1 tasje waar ik best alles in kwijt kan. Verzorging, oogschaduw, oogpotloodje, mascara en een paar borsteltjes. Ik merkte vroeger dat ik steeds te veel mee nam dat ik toch niet gebruikte. Ik neem wel steeds extra zonneproducten mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig! Ik had tot nu toe elke keer ook twee tasjes, een voor huidverzorging en een voor make up. Maar dat waren ook echt van die irritant kleine dingen. Leuke tas dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een handig make up tasje. En qua kleur heel neutraal: past overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze wel erg handig. Ook fijn voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I neeeeeeed this! Mijn makeup zit altijd en veel te vol (want oh wee als ik dat oogschaduw paletje niet mee heb) en het is in de tas zelf een ongeorganiseerd zooitje. Dit lijkt me heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. a wat een leuk tasje ! ik ben dol op dat soort tasjes. Ik neem altijd een piepklein make-up tasje mee, want ik gebruik gewoon weinig make-up

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat handig al die aparte zakje, zo heb je minder geknoei. ook handig dat het in de wasmachine mag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooooooi. Vroeger had ik zo'n echte 'beautycase' (yup, ik ben een seventies child). Een van de eerste vakanties met mijn man (destijds vriend) was naar Schiermonnikoog. Ik dacht dat ze zich verslikten op de boot toen ik met mijn beautycase aan kwam lopen. Uiteindelijk gebruik ik nu diverse toilettassen en tasjes. Ook heel handig. Maar dit is wel een hele luxe en mooie set. Alleen de kleur... Prachtig, maar wordt dat niet heel snel vies?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooooooi. Vroeger had ik zo'n echte 'beautycase' (yup, ik ben een seventies child). Een van de eerste vakanties met mijn man (destijds vriend) was naar Schiermonnikoog. Ik dacht dat ze zich verslikten op de boot toen ik met mijn beautycase aan kwam lopen. Uiteindelijk gebruik ik nu diverse toilettassen en tasjes. Ook heel handig. Maar dit is wel een hele luxe en mooie set. Alleen de kleur... Prachtig, maar wordt dat niet heel snel vies?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Praktisch dat deze tasjes bij elkaar in het koffertje zit. Lijkt me ideaal voor de vrouw om op deze manier alles snel en gemakkelijk mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me erg handig voor op vakantie of onderweg. Ik mieter altijd mijn essentials in een tasje en hoop dat ze de reis overleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben dol op dit soort make-up bags. Zelf gebruik ik om make-up mee te nemen op reis altijd van die giveaway tasjes die je vaak bij de betere merken cadeau krijgt bij aankoop van een setje ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. He super handig, vooral met dat flapje voor kwasten. Fijn dat het wasmachine bestendig is ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Kohl Duo Eyeshadow Liner

Vorig jaar kwam mijn favoriete Nederlandse merk Olcay Gulsen Beauty weer met een nieuw product:  Kohl Duo Eyeshadow Liner . Ik ben dol op o...