vrijdag 12 februari 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Peach Blush Palette

Olcay Gulsen Beauty Blush palette
Vorig jaar heb ik via Zoom deel genomen aan de Olcay Gulsen Beauty Hotline. Je kon dan in een één-op-één gesprek met Olcay al jouw beauty vragen stellen over haar merk. Als groot fan van Olcay en haar prachtige beauty merk, had ik me natuurlijk aangemeld. We hadden een leuk gesprek gehad en ik heb veel handige tips van haar gekregen. Maar dat was niet het enige! Ik mocht ook een beauty product uitzoeken. De keuze was niet moeilijk! Ik had een paar dagen eerder al het 
Go & Glow Nude Blush Palette besteld en deze vond ik zo fijn, dat ik ook de Peach variant wilde. Dus die koos ik. Omdat het palette al uitverkocht was, moest ik tot eind januari wachten op de restock. Want dan kwamen de nieuwe palette binnen. En ik kan je zeggen: het palette was het wachten meer dan waard!

Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Peach Blush Palette
Op de website van Olcay Gulsen Beauty is het volgende te lezen over het Go & Glow Peach Blush Palette: Our Go & Glow Peach palette is your one stop beauty palette that includes two colors of fantastic Blush and two colors of Highlighter. Create your ultimate natural pink and peach cheek look with our powder blush and finish it with our two great highlight colors.

Olcay Gulsen Beauty Blush palette
Het Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette  heeft de iconisch vormgeving zoals alle andere producten van Olcay Gulsen Beauty: een kartonnen buiten verpakking met een prachtige foto van Olcay er op. Als je die verpakking er af haalt, komt er een mooie crème kleurige doosje te voorschijn. In het midden van het doosje is een wax seal met daarin de letters OGB en eronder staat Olcay Gulsen Beauty. Wanneer je het doosje open maakt, dan vallen de vier grote pans op en de grote spiegel. Het palette bevat twee highlighters (de bovenste twee kleuren) en twee blushes (de onderste twee kleuren). Het palette is zo opgebouwd dat de twee tinten die boven elkaar zitten, mooi met elkaar matchen. Maar je kunt ze natuurlijk allemaal onderling met elkaar combineren of mengen natuurlijk!

Olcay Gulsen Beauty Blush palette
De linker highighter heet Pink & Pearl Highlight en de rechter highlighter heet Glitter Gold Highlight. De namen veraden al wat voor soort tinten highlighters het zijn. De linker is parlemoer achtig terwijl de rechter highlighter meer naar goud neigt en wat glitteriger is dan de linker highlighter. De linker blush heet Flashy Pink Cheeks en de rechter is Dusty Rose Cheeks. De linker blush is wat feller van kleur (perfect voor de zomer als je het mij vraagt, terwijl de rechter blush wat donkerde en warmer is.

Swatch Olcay Gulsen Beauty Blush palette
Over de kwaliteit en pigmentatie kan ik kort zijn: die is goed! Helemaal de pigmentatie van de blush Dusty Rose Cheeks! Toen ik deze de eerste keer ging opbrengen, was die erg heftig en aanwezig. Zo geprigmenteerd is die! Na goed en veel blenden met een andere kwast, werd de blush wat subtieler aanwezig.

Mijn mening
Ik vind het Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Peacht Blush + Highlighter Palette een prachtig palette. De kleuren zijn erg mooi (perfect voor de zomer) en over de kwaliteit en pigmentatie niets dan goed! Ik vind dit palette echt een aanvulling op mijn collectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de kleuren. Praktisch mijn hele blush collectie bestaat uit nude en roze tinten. Dan is een peach kleurig palette een welkome aanvulling! 

Wat vind jij van het Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Peacht Blush + Highlighter Palette?

Verkrijgbaarheid: het Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Peacht Blush + Highlighter Palette is te bestellen op de website van Olcay Gulsen voor €24,95

11 opmerkingen:

 1. Wat een power vrouw is ze toch! Ik vind haar echt een voorbeeld van dat je altijd gewoon door moet gaan. Prachtige kleuren zitten in dit pallet, erg mooi. Ik snap heel goed dat deze op je wenslijstje stond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooie prijs voor zo'n uitgebreid palet denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leukdat je haar live mag zien, en vragen mag stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er prachtig uit. Alleen gebruik ik tegenwoordig bijna geen make-up meer. Ik zou wel voor een subtielere kleur gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi palette en de pigmentatie ziet er ook top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lijkt me leuk zeg zo'n 1 op 1 gesprek! En het palette is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke prijs en de pigmentatie is ook erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof dat je wat uit mocht kiezen, maar jij bent ook echt een fan van het eerste uur. Heel mooi palette, daar zal je veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit palette houd ik in gedachten voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk zo’n 1-op-1 gesprek! Ga je ook vertellen welke tips ze heeft gegeven?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie zomerse kleuren! Leuk palette. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Kisses & Bows lipset

Jaren geleden in de trein naar Manchester zag ik een dame zitten met paarse lipstick. Dat vond ik zo mooi staan, dat ik ook een paarse lipst...