vrijdag 2 juli 2021

Review: NYX Epic Ink Liner

Review NYX Epic Ink Liner
Een wing kan jouw ooglook naar een hoger niveau tillen. Het is belangrijk om de juiste eyeliner te gebruiken. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten eyeliners: traditionele potloden, eyeliner uit een potje of eyeliner in stiftvorm. Een van de populairste eyeliners is de Epic Ink Liner van NYX Professional Makeup. Maar wat maakt deze eyeliner nu zo bijzonder? Dat ga ik uitzoeken!

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner 
In de beauty wereld is de Epic Ink Liner van NYX Professional Makeup echt een icoon. Ik was daarom ook erg blij toen ik deze opgestuurd kreeg om te testen. Zelf ben ik niet erg goed in eyeliner aanbrengen. Zou het met de Epic Ink Liner mij wel gaan lukken?

Review NYX Epic Ink Liner
NYX Professional Makeup
 omschrijft de Epic Ink Liner als volgt: De Epic Ink Liner van NYX Professional Makeup is een stift eyeliner die het gemakkelijk maakt om heel strakke lijnen te tekenen. De eyeliner heeft een dunne vilten tip voor het creëren van smalle lijnen, als er wat meer druk op de pen gezet wordt is het eenvoudig de lijn dikker te maken. Door de Epic Ink Liner iets harder aan te zetten, wordt de lijn wat dikker. Ideaal voor een gewaagde winged eyelinerlook. De NYX Professional Makeup Epic Ink is een waterproof eyeliner, die onder alle omstandigheden goed op z’n plek blijft zitten. De eyeliner heeft bovendien een maximale kleurintensiteit. Dat wil zeggen dat zwart ook echt diepzwart is. Eén streek is al voldoende, het is niet nodig om meerdere keren een lijn te trekken om de lijn zichtbaar te maken. 

Review NYX Epic Ink Liner
Wat de Epic Ink Liner zo gelieft maakt is vilten tip waarmee je zowel dunne als dikke lijnen kunt trekken. Maar ook omdat hij waterproof is en intens zwart. Ik schreef al eerder dat ik geen held ben met het maken van een wing. Maar dankzij de Epic Ink Liner gaat het me steeds beter af. Ik was in eerste instantie bang dat het een knoeiboel zou worden, aangezien dit een vloeibare eyeliner is. Maar dat was gelukkig niet het geval! Dankzij de ultra dunne tip, lukt het mij om een wing te maken. Nog geen strakke wing, maar dat komt nog wel!

Verkrijgbaarheid: de NYX Professional Makeup Epic Ink Liner is te koop bij de NYX Professional Makeup winkels in Amsterdam en Rotterdam. Maar ook bij Douglas, Etos en Wehkamp. De adviesprijs ligt rond de €10

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

12 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat goed gereedschap hierbij essentieel is. Anders lijkt het me heel moeilijk om het mooi te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb een aantal ink liners liggen, zwarte en bruine. Echter niet om een wing te maken, daar blijf ik zo onhandig in. Ik gebruik ze niet altijd omdat niet elke look vraag naar een uitgesproken lijntje. Maar wel een must in de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je het geen knoeiboel is geworden, dat wordt het bij mij namelijk wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook altijd dol op een eyeliner pen. Ideaal voor het maken van mooie lijntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeee, knap dat je dat kunt met zo'n eyeliner. Dat lukt mij dus echt niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd fijn als je een product hebt wat werkt. Ik gebruik de rollerliner van Benefit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welke eyeliner ik ook gebruik, het lukt mij nooit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik al jaren geen eyeliner meer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een wing... ik had er nog nooit van gehoord joh! Ik zie het mezelf ook nog niet doen, dat wordt geheid geen gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh jee... ik wist niet eens wat een wing was. Oeps! Ik heb jaren terug wel eyeliners gebruikt, maar ben momenteel meer van het oogpotlood.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit, al ben ik meer van de liquid liners. Die 'stiften' drogen vaak zo snel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Handig dat je met deze zowel dikke als dunne lijntjes kunt trekken of van dun naar dik laten uitlopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuter: Make Up Tag

Op Instagram kwam ik deze beauty tag tegen. Het leek me leuk om al deze vragen op mijn blog te beantwoorden, zodat jullie mijn beauty-wise ...