vrijdag 15 januari 2021

Review: Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Nude Blush Palette

Ik ben dol op blush en dol opReview Olcay Gulsen Beauty Blush PaletteOlcay Gulsen Beauty. Het is denk ik daarom ook geen verassing dat ik erg enthousiast werd toen ik zag dat Olcay Gulsen Beauty met een blush palette uit kwam: Go & Glow Blush + Highlighter Palette. Die moest ik natuurlijk hebben! Ze kwam met twee tinten: nude en peach. Ik koos voor de nude variant, maar de peach zal ongetwijfeld snel volgen!


Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette

Review Olcay Gulsen Beauty Blush Palette

Dit is wat Olcay Gulsen op haar website vertelt over het palette Our Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette is your one stop beauty palette that includes two colors of fantastic Blush and two colors of Highlighter. Create your ultimate natural pink and peach cheek look with our powder blush and finish it with our two great highlight colors.


Review Olcay Gulsen Beauty Blush Palette

Het Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette heeft de iconisch vormgeving zoals alle andere producten van Olcay Gulsen Beauty: een kartonnen buiten verpakking met een prachtige foto van Olcay er op. Als je die verpakking er af haalt, komt er een mooie crème kleurige doosje te voorschijn. In het midden van het doosje is een wax seal met daarin de letters OGB en eronder staat Olcay Gulsen Beauty. Wanneer je het doosje open maakt, dan vallen de vier grote pans op en de grote spiegel. Het palette bevat twee highlighters (de bovenste twee kleuren) en twee blushes (de onderste twee kleuren). Het palette is zo opgebouwd dat de twee tinten die boven elkaar zitten, mooi met elkaar matchen. De linker highighter heet Pink & Pearl Highlight en is roze met een zilveren toon. Terwijl de rechter highlitghter genaamd Golden Highlighter juist een gouden toon heeft. De linker blush heet Flushing Cheeks en de rechter is Warm Sand Cheeks. Jeetje, wat zijn ze mooi die kleuren! Ik kan er naar blijven kijken!


Review Olcay Gulsen Beauty Blush Palette
Van links naar rechts: 
Warm Sand Cheeks,
Golden Highlighter,
Flushing Cheeks,
Pink & Pearl Highlight 
De pigmentatie van de blush en highlighter is goed: ze zijn goed op te bouwen. Dat vind ik altijd prettig, zo kan je zelf kiezen of je voor een subtiele look gaat of juist voor een heftige en aanwezige look. Wat ik ook erg fijn vind, is dat er maar weinig fall out is. Op de foto draag ik de linker blush en highlighter: Flushing Cheeks en Pink & Pearl Highlight. De oogschaduw die ik draag is ook van Olcay Gulsen Beauty. Het is het The Party Palette. De oorbellen komen uit de Icon Box, ook van Olcay Gulsen Beauty.


Mijn mening

Ik vind het Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette van Olcay Gulsen Beauty een prachtig palette. Ondanks dat ik een grote collectie blush heb, is dit palette zeker een mooie aanvuling. Dit komt door de kleuren en kwaliteit. Ik gebruik maar zelden een highlighter, maar deze ga ik zeker vaker gebruiken omdat ze niet zo heel heftig zijn!



Wat vind jij van het Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette?

Is peach is meer jouw kleur? Dan is het OGB Go & Glow Peach Blush + Highlighter palette echt wat voor jou!


Verkrijgbaarheid

Het Olcay Gulsen Beauty Go & Glow Nude Blush + Highlighter Palette is te bestellen op de website van Olcay Gulsen voor €24,95

Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling.

21 opmerkingen:

  1. Hmmm dit pallet doet me niet zoveel moet ik zeggen. Het zijn niet mijn kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi palette is dit zeg, prachtige kleuren en staat jou ook goed. Wat een power vrouw is Olcay toch, ze doet zo veel, echt een voorbeeld vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er goed uit maar ik koop eigenlijk nooit iets van deze mevrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow bizar dat zij tegenwoordig ook al een beauty merk heeft, ziet er wel qua vormgeving tof uit ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit en heel mooi die highlighter bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik weet het echt niet hoor ik heb nog nooit van mijn leven een blusher gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zelf niet zo van de make-up maar vind dit wel mooie warme kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi palette! Ik gebruik zelf nooit blush, maar wel altijd highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow die highlighter is echt prachtig op je huid!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Thank you darling! Volgende maand ben ik jarig en dit staat nu op m'n wishlist. Woohoo! Ziet er geweldig uit, ook de swatches 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De golden highlighter en de Pink & Pearl Highlight spreken mij erg aan! Ik ben dan ook nogal van de glitters, al moet je dat natuurlijk ook met mate (kunnen) aanbrengen. Leuk om bij jou ook te zien wat je hebt aangebracht. Dat vind ik altijd het fijnst. Een mooie prijs voor een mooi palette denk ik zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie collectie is dit. Ik wil ook deze. Mooie tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie collectie is dit. Echt super leuk. Ik wil deze tinten ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie collectie is dit. Echt super leuk. Ik wil deze tinten ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie collectie is dit. Echt super leuk. Ik wil deze tinten ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het pallet doet mij niet zo veel. De kleuren zijn mooi, maar ik vind hem te veel glimmen deze nude variant. Misschien dat de andere wel beter uitpakken. Maar dan lees ik je blog vanzelf wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kleuren, de tinten passen heel mooi bij elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh wat een mooie kleuren en wat goed gepigmenteerd! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik voel mij zeker aangetrokken tot dit kleurenpalet met hier een daar een glam & shine. Ik zou het vooral gebruiken voor een avondje uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke review. De kleuren en tinten zijn niet helemaal mijn ding, maar het staat jou zeker goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een mooie zomerse tinten. Prachtig op een zongebruinde huid.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA Paris EyeLight Coat

Eind vorig jaar ontving ik van SLA Paris een prachtig pakket . Een van de producten die in dit pakket zat, was de EyeLight Coat. Dit is een ...