vrijdag 4 november 2022

Review: By Dash Beauty Lip Gloss Bonita

Review By Dash Beauty Lip Gloss Bonita
Wie net als ik in de jaren '00 lipgloss droeg, zal vast nog wel de herinneringen hebben aan hoe kleverig de lipglossen toen der tijd waren. Sommige leken net lijm i.p.v een product voor de lippen. Gelukkig is er in de laatste 22 jaar veel veranderd: een lipgloss voelt nu erg prettig aan én de pigmentatie is ook stukken beter geworden. Een lipgloss die ik graag draag is de Bonita lipgloss van het Nederlandse merk By Dash Beauty. Benieuwd hoe de draag ervaring van deze lipgloss is? Lees dan vooral verder!



By Dash Beauty Lip Gloss Bonita

Voordat ik mijn ervaringen deel met de Bonita lipgloss, vertel ik eerst wat By Dash Beauty zelf zegt over de lipgloss: De Bonita lip gloss is een prachtige zacht roze kleur met een mooie dekking. Met de By Dash Beauty lip gloss is mogelijk om de lippen er stralend en glanzend er uit te laten zien zonder plakkerig aan te voelen, het ultieme draagcomfort! Door de intense kleur pigmentatie en hydraterende formule blijft de lip gloss mooi zitten en worden de lippen tegelijkertijd verzorgd door de toevoeging van vitamine E en shea butter. Door de smalle applicator kan de lip gloss precies worden aangebracht zonder dat er teveel product wordt opgenomen en op de lippen terecht komt.


Review By Dash Beauty Lip Gloss Bonita
De lipgloss zit in een vierkante doorzichtige tube met een zwarte dop. In witte letters staat er op de tube By Dash Beauty. Ik vind het fijn dat de tube doorzichtig is, want als je meerdere lipglossen in jouw collectie hebt, zie je direct in een oogopslag welke kleur je te pakken hebt. De applicator van de lipgloss is een smal traditioneel sponsje. Hierdoor kan je gemakkelijk de lipgloss gelijkmatig aanbrengen.


Review By Dash Beauty Lip Gloss Bonita
Bonita is een mooie roze lipgloss die goed gepigmenteerd is. Je ziet duidelijk dat je een roze lipgloss op jouw lippen hebt. De lipgloss bevat onder meer shea butter en vitamine E. Deze ingrediënten verzorgen en hydrateren jouw lippen. En dit voel je ook: de lipgloss voelt aangenaam aan zonder plakkerig te zijn. Sterker nog: ik heb niet het idee dat ik een lipgloss op heb! Zo prettig voelt de By Dash Beauty lipgloss aan! 


De houdbaarheid is ook goed: na een kopje thee zit de lipgloss is de lipgloss maar een beetje vervaagd. Na een maaltijd moet je jouw lipgloss wel bijwerken, maar dat vrijwel altijd noodzakelijk ongeacht welk lip product je gebruikt.


Review By Dash Beauty Lip Gloss Bonita
Wat ook fijn is aan deze lipgloss, is dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij het produceren van de lipgloss. De lipgloss is dus vegan vriendelijk én is ook cruelty free. Wat inhoud dat de lipgloss of de ingrediënten niet op dieren zijn getest. Kortom: een lipgloss die vriendelijk is voor mens en dier!


Mijn mening

Om een lang verhaal kort te maken: de By Dash Beauty lipgloss is echt een top lipgloss die goed gepigmenteerd is en zeer prettig aanvoelt op de lippen zonder plakkerig te zijn!



Draag jij wel eens een lipgloss?


Verkrijgbaarheid

De By Dash Beauty Bonita Lip Gloss is online te koop bij By Dash Beauty zelf voor €14,95 Er is ook een mini Bonita lipgloss te koop. Deze heeft een inhoud van 2.1 ml en kost €2,99


Ik heb een leuke kortingscode voor je: als je de kortingscode TESSA15 gebruikt, ontvang je een leuke korting op je bestelling.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

16 opmerkingen:

  1. Fij ndat de lipgloss niet plakkerig is maar na elk kopje thee het weer opnieuw aanbrengen lijkt me niet echt fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik gebruik af en toe lipgloss. Bij mij gaat het er altijd zo snel af, maar geeft wel een mooie gloed dus dan maar iets vaker smeren;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kleur, maar voor mij persoonlijk zal ik hem te fel vinden denken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik heel af en toe lipgloss, vaak tijdens de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb echt al jaren geen lipgloss meer gedragen, maar ook ik heb vroeger heel wat lipglosses er doorheen gejast. Het ziet er nu inderdaad anders uit, het lijkt meer op lippenstift.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een ontzettende leuke review, dankjewel! Leuk om te lezen dat je het een fijn product vindt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn dat de lipgloss niet plakkerig aanvoelt en super goed dat het vegan is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oe! Dat er een mini van verkrijgbaar is vind ik een mooie optie. Ik heb wel lipglosses, maar ik blijf het rottig vinden als mijn haar erin waait. Eigenlijk merk ik dat ik ze daardoor laat liggen. En eerlijk is eerlijk. Er is inderdaad in de loop der tijd veel veranderd. Ik weet nog heel goed dat ik ooit een 'lip Glass' (geen typefout) had van MAC en dat leek serieus net lijm 😆

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De kleur is op de huid een stuk rozer dan ik verwachtten op basis van de houder!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alleen die verpakking vind ik al geweldig om te zien joh! Ik vind de kleur wat te opvallend roze, maar het feit dat ie niet plakkerig aanvoelt, vind ik wel een enorme pluspunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah deze zou ik graag eens een keer uitproberen. Ik droeg lipgloss toen ik jonger was en ben wel benieuwd naar de lipgloss 2.0

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lijkt me wel een leuk product. Ikzelf zou wel voor een minder intense kleur kiezen omdat ik het niet zo gewoon ben om mijn lippen te kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wow, dat is iets te heftig qua kleur voor mij. Maar wel handig dat het niet zo plakt. Leuke review weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik draag eigenlijk te weinig lipgloss, ik vergeet het vaak. Eigenlijk is het wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dit merk kende ik nog niet. Maar de kleur vind ik geweldig. Zelf draag ik eigenlijk nooit echt lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...