dinsdag 7 december 2021

Review: Charlotte Tilbury Pillow Talk

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk
Nu de feestdagen dichterbij komen, komen er steeds meer merken met mooie kerstcollecties, adventskalenders of geschenkschets. Charlotte Tilbury heeft haar meest iconisch lipstick Pillow Talk in een mooi set gedaan met een bijpassende lipliner en twee lipglosses. Aangezien bijna iedere beauty lover dol is op deze lipstick, ben ik toch ook overstag gegaan. Want er is niet zo iets als te veel lipsticks, niet waar?!

Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Secrets set

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk
Het Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Secrets set bestaat uit maar liefst vier producten: een full size Pillow Talk lipstick, een travel size lipliner en twee travel size lipglosses. Dit is was Charlotte zelf zegt over het setje: Darlings, my Pillow Talk Lip Secrets Kit features my ultimate magical BEAUTY SECRETS for Pillow Talk POUT PERFECTION this holiday season! From a sumptuous, perfected matte pout to a glossy, 3 dimensional, bejewelled lip, this gift of PILLOW TALK ICONS is the secret to dialling up your lip look from day to dreams! 
This is the secret to gifting the ICONIC, CELEBRITY-LOVED SHADE in your favourite formulas and finishes! It's the perfect Pillow Talk gift for yourself and the lipstick-lovers in your life!

De producten komen in een mooi roze doosje met een venster in het midden waardoor je alle vier de producten ziet. Wat ik een erg leuk detail vind aan het doosje, is dat het net een kussentje lijkt door de print.

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk

Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk Original

On everyone’s lips right now, this iconic matte, nude-pink lipstick is the ultimate celebrity and supermodel lip colour, creating MAKEUP MANIA across the globe as the secret to fuller, wider looking lips. Matte Revolution in Pillow Talk enhances the natural hue of your lips so is unique to your skin tone and natural lip colour. Create a sumptuous, pillow-y lip in seconds.

The universally-loved, best-selling lipstick launched to give all women what Charlotte Tilbury calls ‘the most beautiful lips of your life’. The moisturising matte formula smooths and shapes the lips of your dreams to allure, tempt and perfect every pout. It’s formulated for every woman at every age and any skin tone. Enriched with nourishing orchid and Lipstick Tree extracts, plus light-reflecting pigments, lips appear softer, smoother and more youthful. Finished with an angled square tip, apply straight from the bullet for the best lips of your life!

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk
De lipstick zit een gouden geribbelde huls. Op de dop staat het monogram van 
Charlotte Tilbury: de letters C en T die in elkaar overlopen. En erom heen zitten allemaal strass steentjes. Erg fancy. Wanneer je de dop er afhaalt, staat op de de lipstick houder meerdere malen de naam Charlotte TilburyPillow Talk is een mooie subtiele nude kleu
r. Wat direct opvalt aan de lipstick zelf is de vormgeving: puntig met vierkante hoeken (meestal heeft een lipstick een halfronde vorm). Door deze bijzonder vorm zou het makkelijkere zijn om de lipstick precies aan te brengen. En ik moet zeggen: dat klopt helemaal! De lipstick brengt gemakkelijk aan en heeft een perfecte dekking. En dan de pigmentatie: die is echt super goed! Hetzelfde geldt voor de houdbaarheid. Een kopje thee met wat lekkers overleefd deze Charlotte Tilbury lipstick met gemak. Ook de lunch overleefd deze lipstick. Al is de lipstick in het midden van de lippen wat vervaagd.

Travel Size Lip Cheat lip liner in Pillow Talk Original

Review Charlotte Tilbury Lip Cheat lip liner in Pillow Talk Original
The iconic nude pink lip liner for fuller, wider-looking lips. On everyone’s lips right now, this dreamy, nude-pink lip liner is Charlotte’s backstage beauty secret! Creating MAKEUP MANIA across the globe, Lip Cheat in Pillow Talk has a waterproof, velvety formula that glides over skin, helping to re-shape and re-size the appearance of your lips. The barely-there nude shade flatters all skin tones and effortlessly balances out the look of your lips.

Review Charlotte Tilbury Lip Cheat lip liner in Pillow Talk Original
De laatste tijd gebruik ik graag een bijpassend lipliner als ik een lipstick draag. Gelukkig zit er in dit setje een lipliner die perfect past bij de Pillow Talk lipstick: Lip Cheat. Het potlood is hard, maar niet te hard en romig, maar ook niet te romig. Het pefecte potlood voor de lippen al zeg ik het zelf!

Travel Size Collagen Lip Bath in Pillow Talk

Review Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath in Pillow Talk
High-shine, sheer lip gloss in the iconic nude-pink shade. Fall in love with MORE Pillow Talk magic! My NEW! Collagen Lip Bath in Pillow Talk is a dreamy, sheer nude-pink lip gloss enriched with skincare ingredients for a kiss of glowing Pillow Talk MAGIC! Get luscious, fuller-looking lips in a flash with this high-shine gloss for an instantly kissable, mirror-shine pout.

Review Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath in Pillow Talk
De verpakking is classy: een roze-gouden dop en een transparante tube waarop in roze-goud het logo van Charlotte Tilbury op staat. En dan de applicator! 
Normaal gesproken is de applicator simpel qua vormgeving. Maar dat is bij de Lip Bath niet het geval! De applicator heeft de vorm van een hartje. Echt super schattig als je het mij vraagt! De lipgloss brengt gemakkelijk aan en is niet erg sticky. De pigmentatie is ook goed. Al moet je wel na een kopje thee of iets te eten, de lipgloss bijwerken. 

Travel Size Charlotte's Jewel Lips in Pillow Talk

Review Charlotte Tilbury Jewel Lips in Pillow Talk
An easy-to-apply, dazzling diamond gloss in Pillow Talk pink with a rose gold sparkle My NEW! Jewel Lips are where makeup magic meets a hypnotic dream of crystals and diamonds! Fall in love with these DECADENT, shine-bright glitter glosses to dazzle and delight! Capturing the BEAUTIFYING MAGIC of my CONFIDENCE-CHARGING, EMPOWERING russet-ruby Walk of No Shame hue, my NEW! Jewel Lips have been EXPERTLY CREATED so you can adorn yourself with a veil of jewels for MESMERISING LIPS!

Review Charlotte Tilbury Jewel Lips in Pillow Talk
De roze dop van de Jewel Lips glinstert je al te gemoed. Erg mooi en feestelijk al zeg ik het zelf. De rest van de tube is ook een feestje om naar te kijken met roze-gouden details en de doorzichtige flacon waardoor je de prachtig roze lipgloss ziet.  De lipgloss is gemakkelijk aan te brengen en voelt prettig aan op de lippen. En niet geheel onbelangrijk: de gloss is niet plakkerig! De pigmentatie is voor een lipgloss erg goed. Maar na iets te eten en drinken moet je wel even bijwerken.

Mijn mening

Review Charlotte Tilbury Pillow Talk Swatches
Ik vind het 
Charlotte Tilburry Pillow Talk Lip Secrets set een super leuk set om cadeau te geven of om voor je zelf te kopen. Het is een leuke kennismaking met de meest iconische lipstick die Charlotte Tilbury heeft ontwikkeld. Alle vier de producten zien er niet alleen prachtig uit qua vormgeving, ze zijn ook allemaal erg goed gepigmenteerd en de houdbaarheid is erg goed. Wat mij betreft is dit set (of de producten los) echt een aanrader! Wat ook leuk is aan dit set, is dat je de producten los van elkaar kunt gebruiken, of samen. Hierdoor heb je diverse verschillende liplooks met maar vier prodcuten!

Heb jij wel eens wat van Charlotte Tilbury gebruikt?

Verkrijgbaarheid: het Charlotte Tilburry Pillow Talk Lip Secrets set kost €48 en heeft een waarde van bijna €70! Het set is te koop online bij Charlotte Tilbury website.Maar ook online bij de Bijenkorf en geselecteerde Bijenkorf filialen.


20 opmerkingen:

  1. Wat een goede make-up tips geef je weer, ik vind de kleur oranje ook erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik bijna nooit lipstick of lipliner. De glos vind ik wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi setje en fijn dat de lippenstift goed blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog nooit van dit merk gehoord. wel een ontzettende mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooi setje om als cadeau te geven. Dankjewel voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik heel weinig make-up. Vooral lipstick is iets wat ik vrijwel nooit gebruik. Het merk is mij niet bekend en heel eerlijk gezegd is oranje niet helemaal mijn kleur, maar deze ziet er wel mooi uit.

    Ga hem zeker overwegen als cadeautje. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van deze vind ik de naam zo enorm leuk: Pillow Talk! Heel origineel en echt eens wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb dit merk nog nooit gebruikt en kende het ook nog niet. Maar het ziet er erg mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Bedankt voor de tip! Misschien doe ik hem mezelf wel cadeau 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de kleuren erg mooi voor de feestdagen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo fijn dat de lipgloss niet te plakkerig is. Leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, ik vind de vorm van deze lipstick heel nice met die hoeken. Echt heel anders dan anderen en veel beter aan te brengen op deze manier. Mooie naam ook 'Pillow Talk', de kleuren van deze set zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Misschien loop ik enorm achter maar ik dacht dat Charlotte Tilbury alleen in Amerika te koop was, wat fijn dat het inmiddels in Nederland ook te koop is!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind de vorm van de lipstick prachtig! En ik gebruik zelf ook altijd een lippotlood. Ideaal en handig. Van het merk zelf heb ik nog niets. Overigens vind ik het een interessante opmerking: "Van een lippenstift heb je nooit genoeg". Ik heb er namelijk ook best veel open staan, maar eigenlijk moet je de houdbaarheid ook in de gaten houden. Hoe doe jij dat dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind de vorm van de lipstick prachtig! En ik gebruik zelf ook altijd een lippotlood. Ideaal en handig. Van het merk zelf heb ik nog niets. Overigens vind ik het een interessante opmerking: "Van een lippenstift heb je nooit genoeg". Ik heb er namelijk ook best veel open staan, maar eigenlijk moet je de houdbaarheid ook in de gaten houden. Hoe doe jij dat dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat handig dat de lipstick een vierkante vorm heeft. Apart om te zien misschien, maar hopelijk gemakkelijker aanbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fijn dat het lekker lang blijft zitten. Dat vind ik wel een grote pré

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat is leuk! Ik zou ze samen gebruiken. Heb best wel veel van zulke setjes

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wat een prachtige producten. Ik heb dit jaar voor het eerst bij Charlotte Tilbury besteld en ga er binnenkort ook maar eens over schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een geweldige naam! Mooie kleuren ook. Fijn dat het niet plakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...