vrijdag 21 oktober 2022

Preview: Stylevana

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de internationale webshop Stylevana  of ik met hun wilde samenwerken. Deze webshop is gespecialiseerd in Aziatische huidverzorging en beauty producten. Nu ben ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar Aziatische beauty producten, dus ik zei ja tegen de samenwerkingen. Na wat mail contact hadden we afgesproken dat ik diverse make up producten zou krijgen (ik had namelijk bij mede beauty bloggers gezien dat zij vooral huidverzorging krijgen en aangezien ik nog al voorzichtig ben met huidverzorging, geef ik de voorkeur aan make up). Elke maand heeft Stylevana een thema en dit keer is 'Remove your Halloween Makeup' with Stylevana, the idea is to give that much-needed TLC to your skin after a night of bold makeup for Halloween parties/parades. Benieuwd hoe dit thema zich uit in mijn ontvangen pakket? Dat lees je in dit artikel!

Stylevana

In het pakket dat ik ontvangen heb, zaten maar liefst zes beauty producten van verschillende Aziatische merken:

Han All Fix Mascara van het merk Romand in de kleur L01 Long BlackVan het merk peripera kreeg de Ink Velvet Lip Tint + Liner Set met daarin de Ink Velvet Lip Tint  + Liner in de kleur 002 Wine Nude. Ook zat er een oogschaduw palette in van het merk CLIO in het pakket. Het is de Pro Eye Palette in de kleur Botanic Mauve. Verder kreeg ik de Amuse Skin Tune Vegan Cover Cushion SPF45 PA++ in de kleur 1.5 Neutral Tune. Om de foundation te setten zat er ook een setting spray bij van het merk FRUDIA: Re:proust Perfect Shield Make Up Setting Fixer. Tot slot kreeg ik ook van het merk RiRe de Fork Eyebrow Tint in de tint #04 Grey Black.


Mijn eerste indruk

Mijn eerste indruk van de producten zijn erg positief: alles ziet en voelt kwalitatief goed aan. De verpakkingen zijn echt super mooi en stijlvol. De mascara geeft mij wimpers een mooi volume. Het lipstick set is echt helemaal Tessa: het is een mooie wijnrode tint. Perfect voor de herfst. En dan de oogschaduw: deze schreeuwt mijn naam. Ik de vormgeving erg mooi. Bijna zonde om te gebruiken. Het zijn alledaagse kleuren, maar daar ben ik juist dol op. De foundation vond ik spannend om te gebruiken: past de kleur bij mij? Gelukkig is het antwoord ja. Ik heb nog niet veel ervaring met dit type foundation, dus aanbrengen is wat even wennen. De setting spray doet wat het beloofd: mijn make up blijft de hele dag netjes op zijn plek. Tot slot de wenkbrauw tint. Met dit potlood teken je als het waren wimpers. Dit vraagt wel wat oefening, want als het eenmaal zit, gaat het nergens heen.

Ik ben erg enthousiast over de producten en de komende weken ga ik alles uitgebreid testen en zullen er uitgebreide reviews online komen.

Ben jij al bekend met deze webshop?


Verkrijgbaarheid

Alle producten zijn te koop via de website van Stylevana. Ik kreeg niet alleen deze mooie producten, maar ook een kortingscode voor jullie. Met de code INF10TESSA krijg je 10% korting op jouw aankoop. EN maar liefst 15% als je voor minimaal €48 besteld. Je kunt de kortingscode niet gebruik op weekend deals en instant discounts.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

8 opmerkingen:

  1. Leuke samenwerking! Ik ken het merk niet maar ga zeker even een kijkje nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, ik kende het niet. Erg mooie kleur dat wijnrood!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog niet eerder van gehoord (de webshop). Ik - als Indische - ben natuurlijk ook geïnteresseerd in Aziatische producten. Wel ben ik benieuwd wat precies 'anders' is, of wat de toegevoegde waarde zou zijn. Zoals ik het nu lees klinkt het in ieder geval wel als kwaliteit en dat is altijd heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog niet eerder van gehoord (de webshop). Ik - als Indische - ben natuurlijk ook geïnteresseerd in Aziatische producten. Wel ben ik benieuwd wat precies 'anders' is, of wat de toegevoegde waarde zou zijn. Zoals ik het nu lees klinkt het in ieder geval wel als kwaliteit en dat is altijd heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind die cushion foundation echt heel bijzonder! Lijkt mij een leuk product om te proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, dat ziet er goed uit! Ik heb nog niet eerder van het merk gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn jongste dochter is ook fan van Aziatische producten. Vooral van Koreaanse spullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken het merk niet, maar de producten zien er goed uit

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...