vrijdag 10 februari 2023

Review: CLIO Pro Eye Palette Botanic Mauve

Mooie oogschaduw palettes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Een tijdje geleden kreeg ik van Stylevana een mooi pakket met make up. En een van die producten was het CLIO Pro Eye Palette Botanic Mauve. Benieuwd naar mijn ervaringen met dit palette? Dat lees je in deze review!

CLIO Pro Eye Palette Botanic Mauve 

Online wordt het volgende gezegd over het oogschaduw palette: 

CLIO Pro Eye Palette 09 Botanic Mauve is een oogschaduw palette met 10 prachtige matte mauve kleuren. De combinatie van de lichte en donkere botanische kleuren zorgen ervoor dat er meerdere verschillende looks gecreëerd kunnen worden. Daarnaast is deze palette uiterst geschikt om van je Day-look een Night-look te maken!


Het palette is echt een pareltje om te zien in alle opzichte. Laat ik beginnen met de tinten: het oogschaduw palette bestaat uit 10 mooi matte bruine en mauve tinten. Hierdoor is het palette perfect voor alledaagse look. Maar wat ik het mooiste vind aan het CLIO Pro Eye Palette Botanic Mauve is de imprint. In acht van de tien oogschaduw pans is een imprint te vinden. Samen vormen deze imprints een prachtige bloem. Bijna zonde om te gebruiken als je het mij vraagt! Wat erg handig is, is dat er ook een dubbelzijdige kwast bij het palette zit. Hierdoor kan je het oogschaduw palette gemakkelijk mee nemen op vakantie. Zoals je merkt vind ik het palette qua vormgeving echt top. Maar dat kan ik helaas niet echt zeggen over de kwaliteit.


Ik had hoge verwachtingen van dit oogschaduw palette, omdat ik veel goede verhalen over K-beauty had gehoord. Helaas zijn de verwachtingen niet waargemaakt: de pigmentatie is laag. Wat inhoudt dat je de kleuren echt goed moet opbouwen om ze te zien. Dit heeft als nadeel, dat wanneer je gaat blenden, de kleuren weer vervagen.  Als je een ooglook maakt met maar één kleur, dan is het opbouwen van een kleur geen probleem. Maar gebruik je, net zoals ik, minstens drie kleuren om een ooglook te maken, dan kan je dit palette beter overslaan.


Wat vind jij van dit oogschaduw palette?


Verkrijgbaarheid

Het CLIO Pro Eye Palette Botanic Mauve koop je via de website van Stylevana voor €31,94 Met de code INF10TESSA krijg je 10% korting op jouw aankoop. En maar liefst 15% als je voor minimaal €48 besteld. Je kunt de kortingscode niet gebruik op weekend deals en instant discounts.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

14 opmerkingen:

  1. Wat een mooie matte kleurtinten heeft het oogpallet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi die imprint zo zeg. Ik ken het merk verder niet maar ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat de pigmentatie tegenvalt, de kleuren zijn wel mooi, al liggen ze ook vrij dicht bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie pallette! Ik vindt het botanische thema heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er echt heel mooi uit, jammer dat de pigmentatie tegenvalt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit zijn niet echt mijn kleurtjes maar het pallet ziet er wel heel tof uit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo ' n mooi pallet, en dan valt de pigmentatie tegen, wat jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een warme tinten heeft het oogpallet, een goed artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat tof gedaan die imprint! En de kleuren zijn ook heel mooi, jammer alleen dat het opbouwen de kleur wat vervaagt maar hé, je kan niet alles hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooie kleuren vind ik, spijtig dat de pigmentatie niet optimaal is

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh dat snap ik wel, ik houd ook van oogschaduw paletten. Ik vind dit mooie kleuren, maar vooral de warmere tinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! De perfecte kleurtjes in 1 palette. Daar houdt ik wel van . Liefs gea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Precies zoiets zoek ik, een mat kleurenpallet in deze tinten. Ik vind het geen probleem als de pigmentatie minder intensief is. Less is more.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit zijn allemaal heel rustige tinten als ik het zo bekijk. Het doosje ziet er mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...