maandag 20 februari 2023

Review: peripera Ink Velvet Liptint + Liner

Review peripera Ink Velvet Liptint + Liner
Een poos geleden kreeg ik van Stylevana een mooi pakket met allerlei Aziatische make up producten. Een van die producten was een lipstick. En wel met een hele bijzondere verpakking! Benieuwd ernaar? Dat lees je in dit artikel.





peripera Ink Velvet Liptint + Liner

Van Stylvana ontving ik van het Zuid-Koreaanse merk peripera de Ink Velvet Liptint + Liner set. Een lipstick met bijpassende lipliner. Ik ontving de kleur Wine Nude. Een mooie donker rode kleur.


Review peripera Ink Velvet Liptint + Liner
Wat ik zo gaaf vind aan Ink Velvet Liptint is de verpakking: het ziet er uit als een apothekersflesje met een pipet. Maar in plaats van een pipet zit er een sponsje. Echt zo origineel! De lipstick heeft een fluweelachtig afwerking. Iets wat ik mooi vind. De textuur van de lipstick valt het beste te omschrijven als mouse-achtig. Zelf omschrijft peripera de textuur als romig en lichtgewicht. En daar ben ik het helemaal mee eens. Als je de lipstick hebt aangebracht, dan heb je niet het gevoel dat je iets op jouw lippen hebt. Daarbij bevat de Ink Velvet Liptint verschillende hydraterende ingrediënten waardoor jouw lippen zacht en soepel aanvoelen. De pigmentatie is erg goed. Hetzelfde kan je zeggen van de houdbaarheid. Al moet je na een uitgebreide maaltijd de lipstick wel wat bijwerken, omdat deze in het midden van de lippen wat vervaagd is.


Review peripera Ink Velvet Liptint + Liner
In het set zit ook een bijpassende lipliner. En dat vind ik erg fijn. Bij donkere kleuren lipstick, draag ik graag een bijpassende lipliner. Dit vind ik niet alleen netter staan, maar het zorgt er ook voor dat je lipstick langer blijft zitten en niet buiten de lijnen van jouw lippen komt. De lipliner is best romig qua textuur. Het is geen echt lippotlood. Hierdoor vind ik het wat lastiger om een mooie strakke lijn te trekken. Maar goed, ze zeggen niet voor niets oefening baart kunst!



Wat vind jij van de vormgeving van deze lipstick?

Verkrijgbaarheid

De peripera Ink Velvet Liptint + Liner kan je bestellen bij Stylevana en kost €17,44


Wil je bij Stylevana bestellen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code INF10TESSA krijg je 10% korting op jouw aankoop. En maar liefst 15% als je voor minimaal €48 besteld. Je kunt de kortingscode niet gebruik op weekend deals en instant discounts.


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

13 opmerkingen:

  1. Wat een warme kleur lipstick.
    De combinatie met de lipliner, maakt het setje compleet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk de liptint zo in zo een potje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat uniek een lipstick in een pot, dat heb ik nog nooit gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een bijzondere vormgeving zeg! Ideaal voor in een kleine tas.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooie combi hoor. Zuid-Koreaanse merken zijn wel helemaal in tegenwoordig he?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een bijzondere lippenstift, wel een hele mooie kleur 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat handig dat ze de bijpassende lipliner er meteen bij verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh wat een mooi kleurtje, vooral in combinatie met de lipliner!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Normaal vind ik rode lipstick al vrij snel overheersend, maar dit vind ik wel een mooie warme kleur. Ook de verpakking ziet er erg mooi uit en past perfect bij de kleurstelling.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een hele mooie kleur! En ik gebruik ook altijd graag een lippotlood (al houd ik wel rekening met destijds de eighties. Nooit een donker lijntje met een lichte lipstick, hahaha). Het enige is dat ik niet zo van de sponsjes ben qua lipproduct. Daarom werkt een lipgloss ook niet zo fijn bij mij. Ik heb liever een solid lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een hele mooie kleur! En ik gebruik ook altijd graag een lippotlood (al houd ik wel rekening met destijds de eighties. Nooit een donker lijntje met een lichte lipstick, hahaha). Het enige is dat ik niet zo van de sponsjes ben qua lipproduct. Daarom werkt een lipgloss ook niet zo fijn bij mij. Ik heb liever een solid lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...