vrijdag 7 februari 2020

Review: Catrice Hemp & Mint Glow Lip Balm

Review Catrice Hemp & Mint Glow Lip BalmVanaf 10 februari ligt de halfjaarlijkse collectie update van Catrice in de winkel. Het belooft make up wise een mooie lente en zomer te worden! Enige tijd geleden heb ik een mooi perspakket gekregen met een aantal mooie producten. Een van die producten is een verzorgende lip balm die jouw lippen mooi roze maakt: Hemp & Mint Glow Lip Balm.


Catrice Hemp & Mint Glow Lip Balm
Het is een van mijn favorite producten: een gekleurde lip balm. Perfect als je verzorging voor jouw lippen wilt én subtiel gekleurde lippen. Catrice komt met een nieuwe verzorgende lip balm: Hemp & Mint Glow Lip Balm. Hennep goes Glam! Dankzij de menthol geeft de nieuwe Hemp & Mint Glow Lip Balm een tintelende sensatie op de lippen en laat ze er voller uitzien, terwijl de hennepolie ze verzorgt. De Lip Balm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en kleurt ze – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen –in een persoonlijke roze tint. De muntsmaak voorziet de lippen van een fijn fris gevoel. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat hennep in schoonheidsproducten wordt toegepast. Uit onderzoek is gebleken dat dit kalmerend voor de huid is, plus het bevat vele vitamine en antioxidanten. Wat ook goed is voor de huid. Goed om te weten: als je dit product gebruikt wordt je niet high, aangezien veel mensen dat wel denken. De stof die daar voor zorgt zit in een verwaarloosbare hoeveelheid in het product.


Review Catrice Hemp & Mint Glow Lip Balm
De lip balm zit in een metallic groene huls waarop in het wit een hennep plant staat afgebeeld. Aan de onderkant van de huls staat de naam van het product. De lip balm zelf is aqua-kleurig en ruikt een beetje naar mint. De geur is heel subtiel aanwezig. Na het aanbrengen van de lip balm worden jouw lippen roze. Hoe fel hangt af van de pH-waarde van jouw lippen. Zo werden mijn lippen best wel fel roze (ik heb geprobeerd om hier een foto van te maken, maar het effect kwam niet goed over op camera), maar kan deze lip balm bij jou juist subtiel roze zijn. Na het aanbrengen tintelen mijn lippen inderdaad wat, dit komt door de menthol. Hierdoor zouden mijn lippen ook wat voller zijn, dit zie ik echter niet terug.

Mijn mening
Ik vind de Catrice Hemp & Mint Glow Lip Balm een aangename lipbalm een aangename lip balm die mijn lippen goed verzorgd en een mooie roze kleur achter laat. Als je op zoek bent naar verzorging en een subtiele kleur, dan raad ik je deze lip balm zeker aan.

Verkrijgbaarheid: de Hemp & Mint Glow Lip Balm ligt vanaf 10 februari bij onder meer de Kruidvat voor €4,99

Benieuwd naar de preview artikelen van de Catrice lente/zomer 2020 collectie update? Je kan ze hier vinden:
Surprise Effects & Colours & Finishes
Strong Preformance
Instant Natural Perfection & Ingredients 
Clean & Simple

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem ook zo lekker, gebruik hem bijna iedere dag nu!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik draag deze dagelijks naar werk. hoe roze word hij bij jou

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...