zondag 31 mei 2020

Geshopt: Mei

Volgens mij kan ik deze maandelijks rubriek beter een andere naam gaan geven: gekregen i.p.v geshopt! De afgelopen maanden heb ik vaker make up gekregen of gewonnen dan dat ik gekocht heb. De maand mei is daarop geen uitzondering!

Review Shout Loud Satin Lipstick
Laat ik beginnen met wat ik gekocht heb. Halverwege de maand ging de NYX winkel in Rotterdam weer open. Toevallig had ik wat spullen nodig, dus op naar Rotterdam! Naast twee kwasten, kocht ik ook de nieuwste lipstick met bijbehorend lippotlood. De review staat inmiddels al online.






Review Galiefornia Blush Benefit
Zoals jullie weten heb ik een best wel grote zwak voor prachtige verpakkingen, grappige namen en mooie blush. Dit alles komt bij elkaar in de Galifornia Blush van Benefit. Ik kocht de mini variant, aangezien je best lang doet met een blush. Natuurlijk ga ik deze blush ook reviewen. Wil deze review niet missen? Volg me dan, dat kan via Bloglovin', Blogger of via de mail. Al deze opties vindt je aan de rechterkant van mijn blog.


Collistar lipstick


Deze maand was ik ook jarig. Ik kreeg van een goede vriendin een prachtige Collistar lipstick. De vormgeving is echt geweldig en de kleur lipstick is echt een Tessa kleur. Ook van deze lipstick ga ik een review schrijven.




Alternative Rock oogschaduw palette the Balm
Op Instagram heb ik een giveaway gewonnen. In dat pakketje zaten geweldige prodocuten: twee oogschaduw paletten (een van L'Oréal en een van the Balm. Het oogschaduw palette van the Balm stond op mijn wenslijst. Extra leuk om dus te winnen), highlighter van Wet 'n Wild en een liquid lipstick van KvD beauty
Review Wander Beauty
 Ik won nog een wedstijd op Instagram. Samen mijn Benebabe won ik drie producten van het Amerikaanse merk Wander Beauty. Ik kende dit merk nog niet, extra leuk dus. Ik won een foundation, mascara en een blush- en highlighterstick.
Ik kreeg ook bloggers mail: een concealer van Blèzi. Deze ben ik as we speak aan het testen. Binnenkort komt er een review online.

8 opmerkingen:

  1. Die verpakking van die blush is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Ik ben echt dol op de verpakkingen van Benefit

      Verwijderen
  2. Da's best veel make-up voor één maand. Maar dat is dan ook omdat ik neit kan vergelijken omdat ik het zelf niet draag. Wat leuk dat je die wedstrijden gewonnen hebt.!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Deze maand was wel extreem, normaal heb ik niet zo heel veel make up in één maand

      Verwijderen
  3. Wat heb je leuke items gekocht en gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ja he?! Benefit staat bekend om de geweldige vormgeving

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...