vrijdag 15 mei 2020

Review: Shout Loud Satin Lipstick van NYX

Review NYX Shout Loud Satin Lipstick Desert RoseEerder dit jaar kwam mijn favoriete merk NYX met een nieuwe lipstick lijn: Shout Loud Satin Lipstick.  De verpakking is prachtig en de kleuren zijn om van te water tanden. Ik had al een lijstje gemaakt met welke kleuren ik mooi vind en die ik in het echt wilde zien. En toen gooide Corona roet in het eten. Ik koop zelden make up online, dus ik moest wachten totdat de winkel van NYX in Rotterdam weer open ging. En dat was begin mei. Natuurlijk ben ik gelijk er naar toe gegaan. Benieuwd welke kleur Shout Loud Satin Lipstick ik gekocht heb? Lees dan vooral verder!

NYX Shout Loud Satin Lipstick
Review NYX Shout Loud Satin Lipstick Desert RoseOnline wordt de nieuwe lipstick lijn van NYX alsvolgt omschreven: Op zoek naar een lipkleur die echt een statement maakt? Zeg alles en iedereen wat met de NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Lipstick. Met een onweerstaanbaar schattige hartgestempelde verpakking, laadt deze gepigmenteerde satijnen lippenstift lippen met een intense, rijke kleur en levert tot vier uur hydratatie in slechts één veeg. Ook cool: elke tint is doordrenkt met mango en shea butter. Kies uit een verscheidenheid aan satijnen lippenstift tinten zoals een gewaagde bessenkleur, knallend rood en zwoele nudes. Iedereen houdt zoveel van deze levendige tonen dat ze u hardop willen laten schreeuwen!



Dat klinkt veel belovend! Op internet had ik al naar swatches gezocht en zo een top 3 van kleuren gemaakt die mij aanspraken. En dat was een uitdaging, want er zijn maar liefst 24 kleuren! In de winkel liggen geen testers, maar als je een van de lieftallige MUA's om advies vraagt, helpen ze. De testers liggen nl in een lade. Waar je vroeger een product op jouw hand test, wordt dat nu gedaan op een velletje wit papier. Nadat de MUA mijn drie keuzes had geswatched, was het duidelijk welke kleur het moest worden: Desert Rose. Deze kleur wordt omschreven als Perfect Pink. En dat is het ook, de perfecte licht roze lipstick voor de zomer! En weer eens wat anders, aangezien ik toch vaak opvallende kleuren lipstick draag.

Review NYX Shout Loud Satin Lipstick Desert RoseDe verpakking van de Shout Loud Satin Lipstick vind ik erg mooi: zwart en in het roze is er een hartje op de dop getekend. Ook bovenop de dop is een roze hartje te vinden. Een leuk detail, zeker als je meerdere van deze lipsticks in jouw collectie hebt. Door de gekleurde hartjes zie je in één oogopslag welke kleur je hebt. Het gebruik van hartjes wordt ook doorgevoerd op de lipstick zelf. Daar is ook een hartje te vinden.

De lipstick is vrij creamy en brengt gemakkelijk aan. Met één laagje heb je al een prachtige dekking. De pigmentatie van de Shout Loud Satin Lipstick is erg goed. De houdbaarheid is minder lang als van een matte lipstick of een liquid lipstick. Na een kopje thee met wat lekkers is de lipstick aan de binnenkant van mijn lippen iets vervaagd. Het is aan te raden na een maaltijd de lipstick wat bij te werken.


In het echt zijn de kleuren
meer roze zoals op de
lipswatch te zien is
Om een nog mooier resultaat te bereiken, heb ik ook een bijpassend lippotlood gekocht. Mij werd de Slim Pencil in de kleur Ever aangeraden. Mocht je het mooier vinden om een donkerdere kleur te gebruiken, dan is dat ook een optie. Aangezien er 48 verschillende kleuren zijn!



Mijn mening
Ik vind de vormgeving van de Shout Loud Satin Lipstick erg mooi. Dat komt door de hartjes die gebruikt zijn. De kleur  Desert Rose is echt prachtig, perfect als je een subtiele roze lipstick zoekt. De lipstick brengt fijn aan en de houdbaarheid is ook goed. Ik ga zeker binnenkort nog een ander kleurtje uit deze lijn kopen!

Heb jij al de Shout Loud Satin Lipstick in jouw collectie?

Verkrijgbaarheid: de Shout Loud Satin Lipstick bij de NYX winkels in Rotterdam (waar ik altijd heen ga) en in Amsterdam te koop voor €9,64. Ook bij geselecteerde Douglas filialen en online bij Douglas is deze lipstick te koop. De Slim Pencil is ook te koop in genoemde winkels voor €4,34

14 opmerkingen:

  1. Wat leuk gedaan met die hartjes en dat je dan de kleur kan zien! Die jij uitgekozen hebt vind ik heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die details geven net dat beetje extra. Dank je, ben erg blij met deze kleur

      Verwijderen
  2. Dat ziet er mooi uit maar zelf draag ik eigenlijk nooit lipstick ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik draag echt elke dag lipstick, het is mijn favoriete make up product

      Verwijderen
  3. Wat goed dat de lipstick zo goed bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er inderdaad erg blij mee en ga er zeker nog meer aanschaffen

      Verwijderen
  4. wat een mooie rode kleur! leuk in beeld gebracht

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de kleur heel mooi. Echt een hele mooie tint!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooie kleur. Het staat je erg goed. Ik ga hem onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wat een mooi kleurtje! Die wil ik ook wel hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: SLA Paris EyeLight Coat

Eind vorig jaar ontving ik van SLA Paris een prachtig pakket . Een van de producten die in dit pakket zat, was de EyeLight Coat. Dit is een ...