vrijdag 29 mei 2020

Review: Een emmertje nagellak van Trend IT UP

Nagellak, ik vind het prachtig. Maar door mijn werk in de ouderenzorg kan ik alleen nagellak dragen in mijn vakanties. Gelukkig kan mijn make up bestie Berry wel altijd nagellak dragen. Ik heb haar daarom gevraagd om een review te schrijven over een nagellak in een super schattig flesje! Benieuwd hoe dat flesje er uitziet? Lees dan vooral verder!

Een emmertje nagellak van Trend IT UP
Review Trend It Up nagellak
Een hele emmer? Jazeker, een hele emmer nagellak. Van 8 milliliter, dat dan weer wel. Maar de vormgeving is echt té leuk. De dop van het nagellakflesje heeft namelijk een hengseltje en daardoor lijkt de cilindervormige flacon precies op een emmertje verf wat je gewoonlijk bij de bouwmarkt haalt. Geniaal toch? Tessa bracht dit emmertje voor mij mee uit Aken. Allereerst wilde ik het graag hebben vanwege de vormgeving, maar ook de kleuren spraken mij zeer aan. En het resultaat? Lees snel verder.

183 Days by trend IT UP, zo heet deze lijn van DM Drogerie Markt uit Duitsland volledig. De kleur in mijn emmertje is nummer 080 genaamd SNAKE. Nu vind ik het meer turquoise dan slangengroen, maar er valt wel iets voor te zeggen. De kleur bevat glittertjes en heeft een metallic glans. Dat is allemaal aan de buitenkant, maar wat zit er onder dat ‘dekseltje’ verstopt?

Review Trend It Up nagellakHoe leuk de vormgeving ook is, het hengseltje van je emmertje nagellak maakt het losdraaien van de dop wat lastiger. Maar bij het lakken zelf heb je daar dan weer geen last van. Onder de dop zit een mooi, breed verfkwastje verscholen. Deze is heel fijn bij het opbrengen van de nagellak, want met twee keer strijken zit de lak op je nagel. Je hebt wel echt twee laagjes nodig om de kleur goed op te bouwen. Bij een eerste dun laagje zie je je nagel er teveel doorheen. Bij de tweede laag is het een volle kleur. De lak droogt redelijk snel op en heeft een erg mooie glans. Het doet de naam metallic zeker eer aan.

Ik typ heel veel en daardoor ‘springen’ er nog wel eens stukjes nagellak van de topjes van mijn nagels af. Deze nagellak bleef best goed zitten. Ik denk dat als je de kleur aflakt met een topcoat (iets wat je voor de glans niet hoeft te doen overigens) het nog langer blijft zitten.

Al met al een zeer leuke nagellak die door zijn vormgeving best wel opvalt en qua kleur je veel plezier zal beleven.


Berry van Writing Berries is een freelance tekstschrijfster. Op haar website schrijft ze vooral over dagjes uit, maar ook over dieren en goede doelen. En soms heeft ze het graag over make-up die past bij een dagje uit. Kijk ook eens op Writing Berries
foto's: Berry de Nijs/Writing Berries

20 opmerkingen:

 1. wat een leuk en origineel concept!! ik had het nog niet gezien in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Bij de DM hebben ze deze. Dit concept ben ik in Nederland nog niet tegen gekomen

   Verwijderen
 2. Superfijn dat je dit lakje voor mij hebt meegenomen Tessa! Ik heb er veel plezier van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een heel originele verpakking zo'n emmertje. Alleen daarom al zou ik het kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs grappig 'emmertje'! En een heel leuk vrolijk kleurtje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind metallics niet zo, maar super grappig flesje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig naam maar de kleur is wel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind nagellak ontzettend leuk maar draag het ook niet veel. De verpakking van deze nagellak vind ik echt top

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar, ik ben er ook dol op, maar vanwege mijn werk mag ik geen nagellak dragen

   Verwijderen
 8. Ha wat leuk dat emmertje. Ik vind de kleur mooi, het is de kleur die in The Big Lebowski voorkomt. Heb je die film gezien? Kijk hem anders maar haha dan zie je wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die film heb ik niet gezien. Ben nu wel heel benieuwd!

   Verwijderen
 9. Die verpakking is echt geweldig! Mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Voor de verpakking alleen al zou ik het willen hebben

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: P.Louise Base

Een primer voor onder mijn oogschaduw is voor mij echt een must . Dankzij een primer blijft oogschaduw beter zitten en komen de kleuren bet...