woensdag 6 november 2019

Review: Revlon Ultra HD Matte Lip Mousse

Zo, dat is een hele mond vol: Ultra HD Matte Lip Mousse van Revlon. Tijdens mijn bezoek aan Liverpool kocht ik deze lip mouse. Ik was heel erg benieuwd naar het merk dat Marilyn Monroe gebruikte en ik had nog nooit van een lip mousse gehoord en was daarom er erg nieuwsgierig naar.

Ultra HD Matte Lip Mousse van Revlon
Op de website van Revlon wordt dit bijzonder lipproduct alsvolgd omschreven:
Vibrant, hyper matte color meets creamy comfort with this lightweight, non-smudging lip mousse that lasts for up to 8 hours. Loads of microfine mattifying powders glide on smoothly, without ever feeling dry. In fact, your lips feel phenomenally soft and hydrated thanks to this lip color, even with the matte factor. Our plush, precision-tip applicator was designed to provide the perfect application—because this much pigment deserves some extra attention! And, to make the formula extra special, we added a touch of creamy mango and whipped vanilla scent.

Op de verpakking staat niet welke kleur het is. Dat is wel een gemis vind ik. Na wat onderzoek gedaan te hebben (er zijn in totaal 12 tinten), twijfel ik tussen twee kleuren Red Hot, een diepe matte framboos rode kleur, of 100 degrees, een matte diep roze tint.

Laat ik beginnen hoe de lip mousse er uitziet. De verpakking is langwerpig met afgeronde hoeken. Erg origineel vind ik dit, aangezien veel verpakkingen van vloeibare lipproducten zoals lipgloss, vaak in een ronde of vierkante verpakking zitten. Ik vind deze vorm erg fijn in de hand liggen. Stiekem vind ik deze vormgeving eigenlijk fijner als een ronde of vierkante tube,  De tube is stevig transparant plastic zodat je gelijk ziet welke kleur je te pakken hebt. De dop is een mooie matte donkergrijze tint. Op de tube staat de merknaam Revlon twee keer en de product naam Ultra HD Matte Lip Mousse en Hypper Matte Mat Intense. Zo weet je gelijk wat je te pakken hebt: een mat lip product. 

De lip mousse ruikt lekker zoet. Revlon zegt dat het mango met vanille is, maar mij doet het een beetje denken aan kersen. De lip mousse breng je gemakkelijk aan met het sponsje: aan een kant is deze spons plat en aan de andere kant zit er een kuiltje in (weet niet goed hoe ik het anders moet omschrijven) waardoor je de lip mousse netjes en precies kan aanbrengen. De textuur is mousse, wat ik erg prettig vind aanvoelen.

Eenmaal aangebracht voel je de lip mousse niet meer zitten. En blijven zitten doet die! Een kopje thee met gebak en een uitgebreide (vette) lunch overleeft de Ultra HD Matte Lip Mousse van Revlon met gemak. Bijwerken is niet nodig.

Mijn mening
Ik ben fan van de Ultra HD Matte Lip Mousse van Revlon. Toen ik hem kocht, wist niet ik niet goed wat ik kon verwachten. Maar na één gebruikt te hebben, ben ik fan. Ik ga er zeker in de toekomst meer kleuren aanschaffen.

Heb jij wel eens een lip mousse gebruikt?



Verkrijgbaarheid: de Ultra HD Matte Lip Mousse van Revlon is te koop bij Superdrug en Boots  in Engeland voor ongeveer 9 pond. Maar ook online is deze te koop bij o.a Look Fantasic voor €10,45

11 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kleur! Ik houd ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Il heb nog nooit van lip mousse gehoord. Het netjes aanbrengen lijkt me moeilijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee dat heb ik nog nooit gebruikt, maar ik zou het wel eens heel graag willen proberen.Dit ga ik dus onthouden. Dank voor je tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er mooi uit! Ik maak helemaal niet gebruik van lipstick of mousse. Ik gebruik alleen mijn blistex 😅

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het een hele mooie kleur. En wat een handig systeem lijkt me dit ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Revlon is een merk waar ik in mijn pubertijd al dol op was

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleur! Niet direct iets wat ik zou gebruiken denk ik want ik hou het liever bij een lipstick maar wie weet ooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat grappig, ik heb nog nooit van een lip mouse gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...