vrijdag 16 februari 2024

Review: Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

Review Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

Soms heb ik geen zin om een uitgebreide oogschaduw look te maken. Oogschaduw potloden zijn dan echt een uitkomst! Inmiddels heb ik al een kleine collectie opgebouwd met oogschaduw potloden van Olcay Gulsen Beauty en N-Beauty. Na mijn tripje naar London kan ik er weer een toevoegen aan mijn collectie. Bij Boots kocht ik namelijk van Soap & Glory de Lid Stuff Eyeshadow Stick in de kleuren Matte Rose & Rose Glitter. Benieuwd hoe deze oogschaduw stick mij bevallen is? Dat lees je in deze review!



Soap & Glory 

Soap & Glory is een van mijn favoriete Britse merken die ik altijd koop als ik bij Boots in Engeland ben. Het merk is ook in Nederland te koop, maar dan alleen een klein deel de huidverzorging. Ze hebben ook een make up lijn en daar koop ik altijd producten van. De kwaliteit is erg goed en de namen hebben altijd een leuke kwinkslag zoals Love at first blush. Deze keer kocht ik dus een oogschaduw stick.


Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

Review Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

Er zijn verschillende tinten oogschaduw sticks te koop en ik koos voor de rose tint. De ene kant is een matte tint en de andere kant heeft een shimmer. Dit is wat het merk zelf zegt over hun Lid Stuff Eyeshadow Stick:

Open your eyes to a more exciting eyeshadow routine with Lid Stuff Dual Ended Eyeshadow Sticks. Featuring two highly-pigmented, super blendable shades either end – use together or alone for non-smudge colour that lasts as long as your night does. 
hadow and shape with universal colours to compliment every skin tone, and with the ultra-soft and velvety texture, it's all about double the fun - with none of the hassle.

Review Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

De oogschaduw stick zit, zoals de naam al doet vermoeden, in een stick met aan beide uiteinde een kleur oogschaduw. Ik wilde een keer uit mijn comfortzone stappen en koos daarom voor de Rose Lid Stuff. De ene kant heeft een matte rose tint en de andere kant heeft een rose tint met glitters. De verpakking is zwart met roze en gouden details. Het is aan de buitenkant niet te zien welke tint aan welke kant zit. Dat vind ik wel een klein nadeel van deze stick. Ik had het fijn gevonden als op de dop de kleur stond zodat ze gemakkelijk ziet welke kant matte en welke kant glitter is. Op de verpakking van waarin de stick komt, zie je het wel.


Review Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

De oogschaduw is heerlijk creamy waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Daarbij heeft het een goede pigmentatie. Over de houdbaarheid ben ik ook zeer tevreden: aan het einde van de dag is de oogschaduw wel wat vervaagd (ondanks dat ik geen primer op had). Dit komt deels ook doordat ik hooded eyes heb, hierdoor vervagen oogschaduw op cream basis wat sneller.




Review Soap & Glory Lid Stuff Eyeshadow Stick

Verkrijgbaarheid

Helaas is de cosmetica lijn van Soap & Glory niet in Nederland te koop. Je kunt  Lid Stuff wel kopen bij Boots in Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland voor £7.99. Ook bij Boots Ierland kan je de oogschaduw stick kopen voor €9,50
 

 

18 opmerkingen:

  1. O, dat is goed om te weten, dat je dit merk wel in Engeland kan kopen. Ik heb plannen binnenkort :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te lezen over de houdbaarheid. Ik vind het vaak sneller vervagen, maar jouw ervaring doet het me toch heroverwegen, want op zich vind ik het gebruik van creme oogschaduw wel prettig! Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had nog nooit van een oogschaduwstick gehoord, maar het klinkt ideaal om mee te nemen op reis. Heb je een goede tips voor merken die wel in NL verkrijgbaar zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eerlijk gezegd kende ik een oogschaduwstick nog helemaal niet. Ik draag meestal alleen make-up als ik uitga en dan maar heel bescheiden. Zo'n oogschaduwstick lijkt me echter wel superhandig. Ik ga er zeker eens naar op zoek. Al duurt het waarschijnlijk nog wel even voor ik de oversteek maak ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niet hier te koop. Dan heb je weer een reden om een reisje te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik weinig make-up en/of oogschaduw, maar zo'n stick lijkt me wel reuze handig. Plakt het niet meer dan poeder?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is geheel nieuw voor me een oogschaduw stick, het lijkt me een fijnnproduct. Zo kun je jezelf op een snelle wijze opmaken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een leuke kleur! En ook handig dat aan beide zijden van de stick een andere kleur zit. 2 in 1 zou je kunnen zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb al enkele keren zo'n eyeshadow stick zien voorbij komen en dit lijkt me wel wat! Het lijkt me een makkelijke manier van make-uppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de matte kleur heel nice. Super handig dat het in een stick zit. Ook met opbergen. Fijn dat hij ook goed blijft zitten gedurende de dag

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wist helemaal niet dat dit bestond. Wat handig zeg. Wat is nou precies het verschil dan met 'gewone' oogschaduw?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat zou ik zo graag eens een keer proberen, want dat klinkt super handig om te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind de kleur heel mooi, maar nog nooit een stick gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die naam alleen al is geweldig! Al denk ik niet dat ik het product zou gebruiken omdat ik gevoelige ogen heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh joh, ik ken dit helemaal niet, maar het ziet er wel handig uit. Overigens gebruik ik vaak gewoon één soort oogschaduw, dan kun je prima gewone oogschaduw gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb ook zoiets in de la liggen nog, maar dan van een ander merk. Al moet ik bekennen dat ik zelden oogschaduw op heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik had hier nog niet eerder van gehoord ,maar gebruik dan ook weinig make-up. Wat mij wel handig lijkt, is dat deze stick twee kleuren heeft, dat scheelt dan toch weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Corrina
    Ik gebruik vaak één Oogschaduw stick
    Erg fijn
    Makkelijk mee te nemen
    Geen vast merk
    Favoriete kleur beige en bruin

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen vervoer en overnachten

In 2006 bezocht ik voor het eerste Londen. Ik ging toen samen met mijn moeder 'even' een dagje op en neer vanaf Hoek van Holland me...