maandag 22 oktober 2018

Marilyn Monroe, een icoon

Ik denk dat elke vrouw wel een beroemde vrouw heeft die ze bewonderd. In mijn geval is dat Marilyn Monroe. Ze was niet alleen een prachtige vrouw om te zien, maar ze was ook erg intelligent. Beauty and brains! Veel mensen weten dit niet en dat is erg jammer.Afgelopen zomer was ik op vakantie in Finland. Ik heb toen de stad Tampere bezocht. In een van de musea in die stad was een tentoonstelling over Marilyn Monroe: Marilyn: A woman behind her roles. Het is een indrukwekkende tentoonstelling over deze geweldige vrouw. Op de tentoonstelling zag je veel van Marilyn haar persoonlijke bezittingen zoals kleding, scrips, foto’s en make up!

Er was een vitrine ingericht met de make up die Marilyn gebruikte. Ik vond het erg bijzonder om te zien welke producten en merken Marilyn heeft gebruikt om er zo fabuleus er uit te zien! Een van die producten die Marilyn in 1954 gebruikte zijn nepwimpers van Martha Lorraine. Andere producten zijn oogschaduw van Revlon en eyeliner van Elizabeth Arden. Op het gebied van skin care gebruikte Marilyn de producten van Erno Laszlo, zoals poeders, gezicht crème en lotion. Ik heb wat zitten Google-en  en zo kwam ik er achter dat alle merken en producten die Marilyn gebruikte nog steeds te koop zijn!

2 opmerkingen:

  1. wat grappig dat sommige merken nog steeds te koop zijn die zij heeft gebruikt, dat er niet iemand is geweest die dacht Hey ik hang daar een bekende naam aan zodat ze lekker verkocht worden en ik er veel aan verdien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ze nu had geleefd, dan had ze ongetwijfeld een eigen make up lijn. Tegenwoordig zijn er zo veel bloggers/vloggers/bekende mensen die hun eigen lijn op de markt brengen.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...