vrijdag 26 april 2019

Review: EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara

review  EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara Catrice KruidvatToen ik het persbericht over de EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara van Catrice las, werd ik gelijk enthousiast. De mascara werd omschreven als:
Deze mascara is een all-rounder die zorgt voor volle, lange en perfect gekrulde wimpers. Deze mascara behoort tot het standaard assoritment. Cartrice beloofd volume, lengte en krul die dag én nacht houdt. De speciale borstel zorgt er voor dat elke individuele wimperhaar bedekt wordt en dat het voor een fascinerende open blik effect zorg. En het mooiste van alles: zonder te klonteren!

Toen de mascara in de winkel lag, moest ik deze natuurlijk meenemen om uit te proberen. Ik draag deze mascara nu al een paar weken en kan daarom ook mijn eerlijke mening geven over deze mascara.

Zoals je op de onderstaande foto kan zien, zijn mijn wimpers zichtbaar langer en voller. Ik heb een mooie wakkere oogopslag. En dat al na één laagje!  De vorm van het borsteltje is wat anders dan ik gewend ben: half rond. Tot mijn verbazing werkt dit fijn: alle wimperharen worden zo meegenomen. De mascara klontert niet. Dat is natuurlijk ook een plus. De vormgeving is mooi: de huls is bronskleurig met in het zilver de naam van de mascara. De huls is vrij massief, daar moest ik wel een beetje aan wennen.

Mijn conclusie? Ik ken me helemaal vinden in hoe Catrice deze mascara omschrijft en wat mij betreft is niet een limited edition, maar een blijvertje in de collectie van Catrice!


6 opmerkingen:

  1. Oehh ik ga deze mascara straks gelijk fotograferen, mooi effect en leuk betaalbaar x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. daar ben ik het helemaal mee eens! wat vind jij er van?

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Dank je. Ik ben ook erg onder de indruk van het resultaat

      Verwijderen
  3. Deze mascara lijkt me ook enorm fijn. Helaas was deze hier al uitverkocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is balen! Misschien kan je de mascara nog online bestellen?

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...