woensdag 24 april 2019

Schoonheid in het verpleeghuis: roze lipstick

Vandaag liep ik in de stad en kwam ik een chic geklede dame tegen. Het was niet haar kleding die op viel. Nee het was haar lipstick. Ze droeg knal roze lipstick. En het stond haar geweldig. Ik hoop dat als ik een oude dame ben, dat ik dan ook nog steeds opvallende lipsticks draag. Aan mijn collectie kan het in  ieder geval niet liggen!


4 opmerkingen:

  1. Ja, gaaf, die oude dames met make-up. Groot gelijk, je hoeft dan niet plots omdat je oud bent niks meer leuks te doen qua make-up..Benieuwd of jij later ook met roze lipstick loopt, je hebt iig genoeg inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. daar ben ik het helemaal mee eens. ik denk dat ik of roze of rode lipstick zal dragen als ik op leeftijd ben. zou jij het durven?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Felle lipstick is van alle tijden vind ik. Het kan altijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...