vrijdag 2 juni 2023

Review: Olcay Gulsen Beauty Lipgloss

Review Olcay Gulsen Beauty Lipgloss
Ik kan me de tijd nog goed herinneren dat lipgloss niet alleen heel erg plakkerig was, maar het ook bijna geen pigment. Het maakte niet uit welke kleur lipgloss je koos, op jouw lippen leek het allemaal hetzelfde. Tegenwoordig is dat gelukkig wel anders! Geen plak lippen meer, maar mooie shiny lippen met de mooiste kleuren. De laatste tijd draag ik veel de nieuwste lipgloss van Olcay Gulsen Beauty. Benieuwd hoe ik die vind? Dat lees je in deze review.


Olcay Gulsen Beauty Lipproducten

Zoals je weet ben ik dol op lipproducten en ben ik dol op het mooie Nederlandse merk Olcay Gulsen Beauty. Ze had al vijf verschillende lipproducten: Lip CaryonHyaluronic Lip Butter balm, Lip serum, lipstick en de Lipgloss Serieus Shine. En dan nu de lipgloss. Alle OGB lipproducten geven jouw lippen niet alleen een mooie kleur, maar verzorgen ze ook nog eens!


Olcay Gulsen Beauty Lipgloss

Met de zomer in aantocht draag ik steeds vaker lipgloss. Ik was daarom ook erg blij toen ik zag dat Olcay Gulsen Beauty twee prachtige lipglosses had uitgebracht: Kiss Me en Pink of Me. Dit is wat OGB zegt over hun nieuwste lip product:

Ontdek de chique lipgloss van je dromen: de Olcay Gulsen Beauty Lipgloss. Deze gloss geeft jouw lippen een rijke, neutrale kleur en laten ze voller ogen dankzij hydraterende en plumping ingrediënten.

Niet alleen heeft de lipgloss een glanzende, creamy kleur om al jouw beauty looks van extra glam te voorzien, ook zorgt de non-sticky textuur voor super zachte en comfortabele lippen. De hybride formule is een combinatie van verzorging en een lipgloss, boordevol met verzorgende ingrediënten zoals sheaboter, rozemarijn extract en jojoba olie. Hyaluronzuur en microsferen zijn toegevoegd om vocht vast te houden en de lippen optisch voller te maken. De hero ingrediënten in deze gloss zorgen samen voor een hydratatie boost, plumping effect en prachtige kleur.

 

Review Olcay Gulsen Beauty Lipgloss
Er zijn twee verschillende tinten: Kiss Me (dit is een perzikbruin tint) en Pink of Me (dit is een zachtroze tint). Natuurlijk kon ik niet kiezen, dus nam ik ze allebei. Wat zo fijn is aan OGB, is dat je de producten los kan kopen, maar ook als set. Daarmee bespaar je altijd wat geld. Het is dus geen verassing dat ik het set heb gekocht!


Review Olcay Gulsen Beauty Lipgloss
De verpakking van de lipgloss is, zoals ik gewend ben van Olcay Gulsen Beauty, stijlvol en luxe. De lipgloss tube is vierkant en doorzichtig. In gouden letters staat het woord Lipgloss en Olcay Gulsen Beauty op. De dop is cream kleurig. De applicator is smal en lang. Hierdoor kan je gemakkelijk de lipgloss aanbrengen. De lipgloss voelt erg prettig aan op de lippen. Ik heb echt het gevoel dat mijn lippen gehydrateerd aanvoelen. De pigmentatie is echt onwijs goed. Je ziet echt duidelijk dat je een gekleurde lipgloss op hebt. De houdbaarheid is wat je kan verwachten van een gloss: na een drankje of maaltijd moet je wel bijwerken. Deze lipgloss zou ook plumping effect geven. Dit zie ik bij mezelf niet terug. Maar dat kan ook komen, omdat ik vrij volle lippen van mezelf heb.


Draag jij graag lipgloss?



Verkrijgbaarheid

Je kunt de lipgloss komen voor €14,95 per stuk of voor €20,93 beide. De lipgloss is te koop online bij Olcay Gulsen. Als je via deze link wat besteld, dan krijg je maar liefst €5 korting op jouw eerste bestelling. De lipgloss is ook te koop bij Glow Instituur in Rotterdam. Daar heeft OGB een shop in shop.

7 opmerkingen:

  1. Ik ben niet zo'n lipgloss fan maar de kleuren zien er wel mooi en lekker zomers uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit hele mooie tinten! En wat fijn die 5 euro korting op de bestelling. Dat is best de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie zomerse kleuren zijn dit. Zelf draag ik nagenoeg geen make-up maar kan mij wel voorstellen dat een lipgloss met een verzorgende werking wel erg fijn is om te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lipgloss gebruik ik meestal nog wel en dit zou wel iets zijn wat ik zou willen uitproberen, vooral ook omdat je aangeeft dat het wel hydraterend werkt en dat vind ik met het oog op deze zomerse dagen wel zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sinds de plakkerige lippen ervaring heb ik nooit meer lipgloss geprobeerd, toch maar een keertje doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben blij dat we van de plakkerige lipgloss af zijn, dat vond ik echt niks

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik zelf nooit lip gloss meer. Vroeger wel, maar nu hou ik het meer bij een eenvoudige lippenbalsem. Wel hele mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...