maandag 27 april 2020

Review: Pixi + Chloe Morello Lip Icing

Review Pixi + Chloe Morello Lip IcingEen tijdje geleden heeft Pixi een collectie uitgebracht met verschillende beauty influencers onder de naam Pixi Pretties. Een van die producten is de Lip Icing van de Australische Chloe Morello. Nog nooit van Lip Icing gehoord? Lees dan vooral verder!

Review: Pixi + Chloe Morello Lip Icing
Review Pixi + Chloe Morello Lip IcingHet klinkt als een toetje, Lip Icing. En dat zou best de inspiratie kunnen zijn geweest voor deze lip producten als je kijkt naar de namen en de kleuren. Zo heb je de kleur Parfait (wat een romig nagerecht uit de vriezer is) die baby roze is of Bonbon die fel roze is. Pixi omschrijft de Lip Icing als volgt op haar website: This liquid lip adds a 3D glimmer. Use on bare lips or on top of lip colour for an instant glow-boost. Infused with nourishing rose hip & marula oil. Extremely smooth to apply & comfortable to wear. Of te wel: wanneer je de Pixi + Chloe Morello Lip Icing draagt, heb je niet alleen mooie lippen, maar ook verzorgde lippen!

Review Pixi + Chloe Morello Lip Icing De Lip Icing zit in een vierkante transparante tube met de dop in het iconische pastel Pixi groen. Zoals jullie ondertussen weten, vind ik het altijd fijn als een product in een transparante verpakking komt, omdat je dan in één keer ziet welke kleur je te pakken hebt. Op de tube staat in rosé goud Pixi + Chloe Morelloe en op de onderkant van de tube staat de gebruikelijke informatie zoals kleurnaam, inhoud (2,6 gram)en hoe lang je het product kan bewaren (12 maanden).


Review Pixi + Chloe Morello Lip Icing
De Lip Icing is gemakkelijk aan te brengen op de lippen dankzij de spons applicator. Wat ik erg prettig bij dit product vind, is dat het niet het plakkerig aanvoelt. Een groot pluspunt als je het mij vraagt, Waar pluspunten zijn, zijn ook vaak minpunten. Zo ook bij de Pixi + Chloe Morello Lip Icing. In de tube is Bonbon fel roze, echt een knal kleur. Op de lippen blijft er weinig van deze felheid over. Je ziet dat je wat op jouw lippen hebt, ook dankzij de mini glittertjes, maar het is niet het roze dat je in de tube ziet. Hetzelfde geldt voor Parfait. Deze is heel subtiel aanwezig op de lippen. Ik heb geprobeerd lip swartches te maken, maar het effect kwam niet goed over op camera.  Je kan de Lip Icings ook over een andere lipstick doen voor een mooi glitter en glans effect. Wederom is het effect wat aan de subtiele kant. De Pixi + Chloe Morello Lip Icing heeft een typerende geur die ik niet zo snel thuis kon brengen, het is een frisse zoete geur, een beetje citroen-achtig (al wel iets chemisch, maar daar merk je niets van als je de Lip Icing eenmaal hebt aangebracht). Deze geur vind ik wel passen bij het hele toetjes idee. De houdbaarheid van de Pixi + Chloe Morello Lip Icing is niet heel lang als je iets gaat eten of drinken. Na één kopje thee moest ik mijn lippen bijwerken. Maar dat heb je altijd met een gloss-achtig lipproduct.

Mijn mening
Ik vind de Pixi + Chloe Morello Lip Icing een leuke aanvulling op mijn collectie. De kleuren zijn subtiel, het is gemakkelijk aan te brengen en het ziet er leuk uit op jouw make up tafel. De houdbaarheid op de lippen is niet heel erg lang, maar dat is voor mij geen probleem. Welke kleur vindt jij het mooiste?

Verkrijgbaarheid: de Pixi + Chloe Morello Lip Icing zijn te koop in drie kleuren. Naast Parfait en Bonbon is er ook nog Sorbert. Dit is een baby blauwe tint met glitters. De Pixi + Chloe Morello Lip Icing zijn onder meer te koop op de website van Pixi Beauty voo£16.00 per stuk en bij The Make Up Spot.

28 opmerkingen:

 1. Het ziet er wel mooi uit. Sowieso vind ik Pixi een mooi merk. Leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, je moet hier wel echt van houden. Ik ben meer van de “gewone” lipsticks, al vind ik Parfait wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lipsticks hebben ook mijn voorkeur, maar een keer lipgloss is ook leuk als afwisseling

   Verwijderen
 3. Duidelijke review, draag bijna nooit lippenstift, als ik het draag liefst subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Dat is ook altijd mooi. Zelf vind ik de kleur Cannes van de Soft Matte Lipcream van NYX een mooie subtiele kleur

   Verwijderen
 4. Interessante review! Ik kende het merk nog niet. Wel fijn dat het niet plakkerig aanvoelt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Pixi bestaat al weer 20 jaar, maar is niet echt een heel bekend merk, wat erg jammer is!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke naam. Is het gebaseerd op de uitdrukking : The icing on the cake?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik haast wel, aangezien de namen van de lipgloss ook toetjes gerelateerd zijn

   Verwijderen
 6. Niet echt mijn soort producten, maar ik vind ze wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook meer van de lipstick, maar zo af en toe lipgloss vind ik ook mooi staan

   Verwijderen
 7. Bonbon vind ik heel leuk en fijn dat het niet plakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook mijn favoriet van deze twee. Ik heb echt nog trauma's van plakkende ligloss die ik als tiener droeg

   Verwijderen
 8. Het ligt blijkbaar aan mij want ken het merk niet, maar ze zien er alvast mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit merk bestaat al 20 jaar, maar is op een of andere manier niet heel bekend bij het grote publiek

   Verwijderen
 9. oh wat een leuke brand! Laat jullie dames nog meer shinen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat lip icing klinkt goed. Mocht ik het een keer ergens tegenkomen dan wil ik het zeker gebruiken. Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is dit merk alleen online te koop en in een aantal beauty salons en volgens mij verkoopt de Bijenkorf ook wat Pixi producten

   Verwijderen
 11. ik ben niet zo van de kleuren-lipstickjes, maar als verzorging kunnen deze dus ook?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondanks de verzorgende ingrediënten zou ik ze niet direct als lip verzorging aanraden

   Verwijderen
 12. Ik ben niet zo van de shiny lippen meer, maar 5 jaar geleden had ik dit geweldig gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...