dinsdag 20 december 2022

Preview: Nieuwe collectie SLA Paris

Sla Paris nieuwe collectie

SLA Paris heeft een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. En lucky me: ik heb een aantal van deze producten ontvangen. Met veel plezier laat ik jullie deze producten zien en deel ik mijn eerste indruk met je. Binnenkort volgen er natuurlijk uitgebreide reviews. Benieuwd naar de nieuwste SLA Paris producten? Lees dan vooral verder!

Nagellak

Sla Paris nagellak

Toen ik nog student was, droeg ik altijd nagellak. Ik had alle kleuren van de regenboog. En meer. Maar nu in werkzaam ben ik de zorg, draag ik eigenlijk nooit meer nagellak (dit mag niet vanuit hygiënist oogpunt). Terwijl ik nagellak altijd zo mooi en verzorgd vind staan. Van SLA Paris heb ik twee nagellakjes gekregen: Golden Nuggets en Hollywood. Afgaand op de naam Golden Nuggets zou je denken dat het een gouden nagellak is. Maar niets is minder waar. Het is een prachtig diep zwarte nagellak met gouden glitters.
Hollywood is een klassieke roze/rode tint. Erg classy.


Primers

Sla Paris concealer

Zoals je weet, werk ik in de zorg. Onregelmatige diensten horen daar bij. Hierdoor heb ik wel eens wallen. Daarom ben ik ook erg benieuwd naar de Overactive Concealer Primer. Dit zegt SLA Paris over dit product: Deze fixing basis voor donkere kringen bereidt de huid voor op een anti-vermoeidheid resultaat. Deze met hyaluronzuur verrijkte balsem verzacht én vervaagt fijne lijntjes en vermindert wallen. Het is dus een soort concealer met verzorgende ingrediënten


Sla Paris primer

Vaste lezers weten het: een primer is echt een must voor mij op dagen dat ik foundation draag. In de loop der jaren heb ik divers primers geprobeerd. Daarom vind ik het erg leuk dat ik de Base Hyaluronic Blur Skin Primer heb ontvangen. Deze primer verbergt de poriën en fijne lijntjes.  Daarbij hydrateert de primer jouw huid ook nog eens.


Oogschaduw

SLA Paris oogschaduw

Natuurlijk zijn er ook Triochrome Palette oogschaduw paletten (deze zijn erg fijn) toegevoegd aan het SLA Paris assortiment: een grijze en een gouden. Deze laatste heb ik ontvangen. Het palette heeft de naam The Golden Hour gekregen en geeft gelijk aan wel tinten er in het palette zitten: twee gouden tinten en een bruine tint. Echt super mooi.


Naar welk product ben jij het meeste nieuwsgierig?


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

19 opmerkingen:

  1. De zwarte nagellak met glitters maakt me nieuwsgierig. Ondanks dat is het niet mogelijk is had ik de lak graag op je nagels gezien. Want hoeveel glitters zie je?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het merk SLA niet. Mooi met die gouden oogschaduw ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Overactive Concealer Primer! Daar zou ik wel een voor- en nafoto van willen zien. Het merk ken ik niet. Toen ik snel keek moest ik bij de verpakkingen aan MAC denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Overactive Concealer Primer! Daar zou ik wel een voor- en nafoto van willen zien. Het merk ken ik niet. Toen ik snel keek moest ik bij de verpakkingen aan MAC denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende SLA nog niet. De primer en concealer zou ik wel eens willen proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad, die nagellak met glitters ziet er leuk uit. Past perfect bij de feestdagen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vooral dat anti vermoeidheid spreekt me erg aan hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken het merk niet, maar het lijkt me erg leuk om de producten uit te proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat jammer dat je in de zorg geen gekleurde nagels mag, hoewel ik het wel snap als het hygiënisch niet kan. Maar het zou wel voor wat vrolijkheid zorgen stel ik me zo voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik kan me voorstellen dat een concealer erg handig is als je wallen krijgt. Het werk in de zorg lijkt me ook zeker uitputtend.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De zwarte naggellak met glitters is wel echt mooi voor de feestdagen! Ook wel fijn dat het een groen en natuurlijk merk is. Ben heel benieuwd wat je van alle producten vindt uiteindelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die rode nagellak!! Prachtig!! Ik heb mijn nagels al in geen tijden gelakt, maar ik krijg er spontaan zin in.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb ook zo'n tint roze nagellak, mooi! De oogschaduw is echt wel iets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geen idee of ik zelf zwarte nagellak zou dragen, maar met de feestdagen lijkt mij dat eigenlijk best wel een leuke blikvanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ken het merk niet, maar als ik naar de reacties kijk is het een duurzaam merk? Ben vooral benieuwd naar het merk en de glitternagelak, ik gebruik eigenlijk amper make up 😅

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Net als Rory moest ik ook aan MAC denken bij de verpakking. Komt denk ik door het lettertype. Is het 'een kindje' van MAC? Soms gaan merken ineens iets anders erbij beginnen, zoals Kiehl's dat gewoon onderdeel is van L'OREAL. Alle producten spreken me aan, de verpakking ziet er mooi uit en de producten ook. Ik ben heel erg benieuwd naar de primer. Ik gebruik die altijd van NYX die ik heel fijn vind, maar deze belooft veel goeds! Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het ziet er uit als een goede merk. Ik ken het niet maar die oogschaduw zit er geweldig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ken het merk niet, maar de producten zien er goed uit. Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduw, ik houd ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik ben vooral nieuwsgierig naar het rode nagellakje. Blijft die lang? Zo een kleur vind ik ook leuk voor de winter.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...