woensdag 14 december 2022

Preview: Bobbi Brown x Zalando Mystery Box

Op zoek naar een leuk cadeau voor een make up liefhebber? Dan is de exclusieve Limited Edition Mystery Box van Bobbi Brown x Zalando echt een aanrader. Zelf wilde ik al heel lang make up van Bobbi Brown hebben en dus toen ik deze geweldige set zag op Zalando, wist ik dat ik dit set gewoon moest bestellen. Benieuwd wat er allemaal in deze box zit? Lees dan snel verder!


Bobbi Brown x Zalando Mystery Box

Bobbi Brown x Zalando Mystery Box
Dit wordt er gezegd over de box op de website van Zalando: Onze meest geliefde beauty essentials voor een stralende alledaagse look. De 4 producten bevatten twee full size producten en twee van onze luxe Miniaturen - 3 make-up favorieten en 1 huidverzorgingsproduct.
Maar wat zit er allemaal in deze box?
 


Bobbi Brown x Zalando Mystery Box
De vier prachtige producten van Bobbi Brown die geliefd zijn bij vele beauty lovers. Zo is de blikvanger van de box de met parels doordrenkte highlighter (full size!!) in de tint Pink Glow. Dit is een van best verkopende producten van Bobbi Brown. En dat snap ik helemaal. Niet alleen de kleur is prachtig, maar ook hoe de highlighter er uit ziet. Voor mij was deze highlighter de reden om de box te kopen.  Daarnaast zit er ook een prachtige lipstick in de box met de naam Boss Pink. Dit is een matte lipstick in een dusty rose tint. Wat ik erg mooi vind, naast de kleur van de lipstick, is de details die op de dop staan. Dat in combinatie met de gouden huls, voelt deze lipstick erg luxe aan. Ook de lipstick is een full size. Verder bevat de box een mini Smokey Eye mascara en mini Soothing Cleansing Oil om al je makeup te verwijderen.


Review Bobbi Brown lipstick
Alle producten zitten in een prachtige roze/paarse box met daarbij een kaartje. Ook zijn de producten netjes per twee verpakt in roze vliegerpapier. Hierdoor is het echt een feestje om de Bobbi Brown x Zalando Mystery Box uit te pakken!


Ik kan niet wachten om alle producten te gaan testen en er over te gaan schrijven.


Wat vindt jij van deze box?

Verkrijgbaarheid

De Bobbi Brown x Zalando Mystery Box kost €43,95 en is exclusief te koop bij Zalando. De waarde van deze box ligt vele male hoger dan wat je voor de box betaald.


13 opmerkingen:

  1. Dat roze vliegerpapier vind ik zeker ook een hele mooie touch. Dat maakt een cadeautje uitpakken echt een feestje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo’n fijn merk is dit! En een heel goede aanbieding voor wat je krijgt. Jammer dat ik hier geen Zalando heb waar ik woon.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten! Ik ben super benieuwd naar je uitgebreide review.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah ik wil die lipstick uitproberen, mooi kleurtje. Blijft hij lang? Of is hij er onmiddellijk vanaf?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heeft Zalando toch een fijn groot aanbod! Ik wist helemaal niet dat ze dit soort sets ook hadden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het een heel mooi setje, vooral de matte lipstick. Daar ben ik nog naar op zoek

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oe, dat is volgens mij helemaal niet duur voor vier mooie producten van dit prachtige merk. Die highlighter ziet er waanzinnig mooi uit, net als de lippenstift trouwens. En zo ingepakt in die doos is het een echt cadeau voor jezelf (of voor een ander).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oe, dat is volgens mij helemaal niet duur voor vier mooie producten van dit prachtige merk. Die highlighter ziet er waanzinnig mooi uit, net als de lippenstift trouwens. En zo ingepakt in die doos is het een echt cadeau voor jezelf (of voor een ander).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke make-up gift voor een make-up liefhebber voor Kerst, je kan ook alles gebruiken, ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik bestel zelf nooit op Zalando maar het zal ongetwijfeld ook ergens anders te verkrijgen zijn. Ik vind het namelijk inderdaad een mooi cadeau voor de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind de prijs van de box goed meevallen. Ook leuk om te geven als kerstcadeau. Ik wist eigenlijk niet dat zalando zulke boxen hadden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke box! Ideaal om een keer een merk te proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, wat een prachtige kleur lipstick is dat zeg! Heel benieuwd naar de swatches ervan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...