dinsdag 12 oktober 2021

Review: MAC Boldly Bare lipliner

Review MAC Boldly Bare lipliner
Een lipliner gebruik ik eigenlijk alleen als ik een rode lipstick draag. Totdat ik bij MAC de nude lipstick Velvet Teddy ging kopen. De MUA liet zien hoe mooi een lipstick staat als je er een bijpassende lipliner bij gebruikt. Maar welke lipliner mooi bij Velvet Teddy past, dat lees je in deze review!

Review: MAC Boldly Bare lipliner
Op de website van MAC staat het volgende te lezen over hun lipliners: Een potlood ontworpen om de lippen vorm te geven, te omlijnen of in te kleuren. Onze lippotloden hebben een vloeiende, crèmeachtige textuur die perfect is voor het omlijnen of inkleuren van de lippen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren die elk met veel verschillende tinten lippenstift kunnen worden gebruikt.

•Zachte en crèmige formule
•Textuur die niets overslaat en die niet gaat trekken
•Snel en precies aan te brengen


Review MAC Boldly Bare lipliner
De lipliner die perfect past bij de MAC lipstick Velvet Teddy is Boldly Bare. De kleur wordt door MAC omschreven als een dirty red brown. Mooi kleur omschrijving al zeg ik het zelf. Natuurlijk zijn er nog andere tinten die je ook zo kunnen gebruiken. Ik houd zelf van een natuurlijke look, daar past de lipliner Boldly Bareperfect bij. Je zou ook een donkerdere tint kunnen gebruiken. Dan creëer je de legendarische jaren '90 liplook. De lipliner ziet er uit als een potlood. Het potlood is zwart met aan het uiteinde een gekleurd vlak: dit is de kleur die het lippotlood heeft. Dit vind ik altijd erg handig, want als je veel lippotloden hebt, dan is het nog al eens zoeken naar de goede tint. Het potlood zelf is romig en heeft een stevige punt waarmee je heel precies de lijn van jouw lippen kunt volgen.

Swatch MAC Boldly Bare lipliner
Van de MUA kreeg ik nog een paar handige tips: breng een beetje highlighter aan op je cupidoboog. Dit geeft een mooie liftend effect. Maar hoe breng je nu precies een lippotlood aan. Er zijn verschillende manier, maar de meest mooie manier is deze. Trek eerst een lijntje vanuit het midden van de cupido boog naar links en dan vanuit het midden naar rechts. Zorg er voor dat het lippotlood jouw liplijn volgt en dat de lijntjes synchroon lopen. Als dat niet zo is, dan krijg een clownseffect. En dat is iets wat je niet wilt. Trek daarna een lijntje in het midden van jouw onderste lip. Vervolgens trek je een lijntje vanuit jouw mondhoek naar de eerder getekende lijntjes. Daarna kan je jouw lippen inkleuren met het lippotlood. Het grote voordeel hiervan is, is dat jouw lipstick netter, mooier en vooral langer blijft zitten!

Mijn mening
Ik vind de MAC lipliner Boldy Bare de perfecte match met de lipstick Velvet Teddy. De lipliner brengt gemakkelijk en precies aan. En dankzij de tips van de MUA kan ik nu de perfecte lipliner aanbrengen.

Gebruik jij een lipliner als je lipstick draagt?

Verkrijgbaarheid: de MAC lipliner Boldy Bare is te koop in de diverse MAC stores (ik kocht de mijne bij MAC Pro op de Leidse Straat in Amsterdam) en bij geslecterede filialen van Douglas en de Bijenkorf. Ook is de lipstick te koop online bij de genoemde winkels. De lipliner Boldly Bare kost €18,50

13 opmerkingen:

 1. Niet meer, is dat niet een beetje geweest? Vroeger deed ik het wel altijd. Weet nog dat mijn tante een lijntje heeft laten tatoeëren om haar lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele tijd terug heb ik een lipliner wel eens gebruikt, maar nu eigenlijk nooit meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel handig, een lipliner die je heel precies kunt aanbrengen. Fijn dat je er zo tevreden over bent. Ik gebruik zelf geen lipliner, want ik gebruik eigenlijk ook geen lippenstift. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb gelezen dat een lipliner zorgt dat lippenstift beter blijft zitten. Dus het lijkt me wel een handig product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb eigenlijk nog nooit een lipliner gebruikt. Ik vergeet zelfs al vaak lipstick of zo aan te brengen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vroeger wel gebruikt, nu laatste jaren puur natuur. Het is wel zo enthousiast en duidelijk geschreven dat ik als ik nog make up toepas het zeker zal overwegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vroeg wel, nu laatste, jaren puur natuur, volgens vriend mooier zonder make - up en reageer fel op alles. Leuk en informatief enthousiast weer x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik het niet en lipstick ook maar zelden. 's Ochtends veel te gehaast....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik helemaal geen make-up. Ik houd van naturel.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee, ook nooit gedaan. Ik vind het bij mezelf niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja 🖐🏽! Ik vind het heel handig en echt de finishing touch. Wat 'geweest' is, is volgens mij het donkerder lijntje en dan met een lichtere kleur invullen. Jikes. Dat was inderdaad niet heel mooi (vind ik nu). Ik gebruik bij meerdere lippenstiften lipliners en ik vind dat het het meer 'af' maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja 🖐🏽! Ik vind het heel handig en echt de finishing touch. Wat 'geweest' is, is volgens mij het donkerder lijntje en dan met een lichtere kleur invullen. Jikes. Dat was inderdaad niet heel mooi (vind ik nu). Ik gebruik bij meerdere lippenstiften lipliners en ik vind dat het het meer 'af' maakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Shoppen bij: MAC

Ik ben dol op make up shopping. Het leek me daarom leuk om jullie mijn ervaringen te delen met mijn favoriete make up winkels. Ik begin deze...