dinsdag 28 september 2021

Mijn favoriet: NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup
Het is denk ik bij vaste lezers wel eens opgevallen dat ik dol ben op het Amerikaanse merk NYX Professional Makeup! Het leek mij leuk om jullie te vertellen waarom ik zo dol op dit merk ben. Lezen jullie mee?

Het product waar alles mee begon was het
In 2017 heb ik met merk NYX Professional Makeup leren kennen. Dat was in het outlet winkelcentrum in Roermond. Ik kocht toen twee lipsticks uit de Turnt Up! lijn. En vanaf dat moment was ik verkocht. Vrij snel daarna ontdekte ik dat er in Rotterdam een NYX Professional Makeup flagshipstore zat. Ik ging toen bijna elke maand wel even langs. Niet alleen om nieuwe make up producten te kopen, maar ook om masterclasses te volgen. Elke maand organiseerde ze een masterclass. Telkens met een ander thema. Ik heb zo'n beetje alle masterclasses over oog make up gevolgd. Ik vond dat altijd leuk, gezellig en vooral erg leerzaam. Ook heb ik er een privé masterclass gevolgd. Dit vond ik echt super leuk en leerzaam. Helaas is dit niet meer mogelijk: de winkels in Rotterdam en Amsterdam zijn gesloten. Erg jammer vind ik dat, want ik ging er namelijk erg graag heen. Gelukkig wordt NYX Professional Makeup nog wel verkocht bij Douglas, Etos, Wehkamp en diverse online webshops. Maar ik heb gemerkt dat in de winkels van Douglas en Etos het assortiment niet zo heel groot is als bij de NYX Professional Makeup winkel toen der tijd. Sterker nog: bij de Douglas op de Rotterdamse Lijnbaan was het schap akelig leeg......

NYX favoriete producten
Maar waarom vind ik NYX Professional Makeup zo'n fijn merk? Simpel: ze verkopen alles wat je nodig hebt om een complete look te maken. Of je nu houdt van een simpele, natuurlijke look, of een full glam look of creatieve looks maakt. Alles wat je nodig hebt, kan je er wel vinden. Ook hebben ze erg prettig prijs/kwaliteit verhouding. Tot nu toe ben ik maar twee producten tegen gekomen die ik niet prettig vind: de Can't Stop Won't Stop foundation en het Matchy-Matchy Monochromatic oogschaduw palette. De foundation is opzich niets mis mee, maar het is niet een geschikte foundation voor de droge huid (wat ik dus heb). En de oogschaduw, die is erg patchy en blend niet goed.

In de zomer van 2019 is NYX Professional Makeup gestart met de Test Squad. Elke maand kreeg je een pakketje met een aantal producten die je mocht uittesten en er revieuws over schrijven voor Etos en Wehkamp. Toen ik het oproepje las, heb ik me gelijk aangemeld. En lucky me: ik werd uitgekozen! Hierdoor heb ik veel mooie (en voor mij) nieuwe producten mogen testen.


Top 3 favoriete NYX Professional Makeup producten
Ik heb uit elke product groep wel producten: primers, foundations, concealers, oogschaduw, mascara, highlighters, lipsticks en kwasten. Ik heb daarom een top drie van favoriete product soorten voor jullie samen gesteld:

Oogschaduw palette
NYX oogschaduw
Ik heb veel oogschaduw paletten van NYX Professional Makeup. De pigmentatie is altijd van goede kwaliteit en er is veel keuze uit soorten oogschaduw paletten. Van kleine paletten met zes kleuren tot paletten met 40 verschillende kleuren. En qua kleuren kan je ook alle kanten op: van neutrale paletten tot paletten met felle kleuren. Voor ieder wat wils dus! 

Lipstick
NYX lipstick
Als je net als mij dol bent op lipstick, dan zit je goed bij NYX Professional Makeup!  Ze hebben meer dan 15 verschillende soorten lip producten: van tradionale lipsticks tot liquid lipsticks tot verschillende soorten lipgloss. Qua finsihes kan je ook alle kanten op: matt, shimmer, metalic, ultra matt, creamy. Hetzelfde geldt voor de kleuren: van traditioneel rood tot nude tot opvallende kleuren zoals paars of zwart!  Er zit dus altijd wel een lipstick bij die bij jouw smaak past!

Foundations en primers
NYX primers NYX foundation
Als je op zoekt bent naar een primer en foundation die bij jouw huidtype en smaak past, dan slaag je vast en zeker  bij NYX Profesional Makeup. Ze hebben maar liefst 14 soorten primers voor onder jouw foundation. En ze hebben zeven verschillende soorten foundations: van poeder tot vloeibaar en van lichte dekking tot full coverage.

NYX Professional Makeup wenslijst
Je zou denken dat ik alle producten van NYX Professional Makeup wel in huis heb. Maar dat is niet zo. Er zijn nog een aantal 
lipstick soorten die ik graag wil hebben: Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting en de Lip Lingerie XXL Matte Liquid

Ben jij al bekend met NYX Professional Makeup?

17 opmerkingen:

  1. Nee, helemaal niet. Ben er wel heel benieuwd naar en het lijken me fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie producten allemaal! Ik vind het zelf ook een erg fijn merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gebruik je ook all producten of spaar en bewaar je voor je collectie?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een grote variatie, fijn dat er voor elke gelegenheid wel een passende make up te vinden is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Flink geshopt 😅 jij bent klaar voor alle feestjes de komende tijd

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Door jou ken ik steeds meer producten van NYX!
    PS: Volgens mij staat er een foutje in je titel: NNYX ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nee ik ken het niet maar wow wat heb je veel producten. Al die oogschaduw paletten ook, mooi hoor, kun je vast heel veel looks met neerzetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het lijkt me erg handig als een merk inderdaad gewoon alles aanbiedt wat je nodig zou kunnen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ken het wel, maar nog nooit wat van gehad. Ven er wel benieuwd naar geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zoveel make up heb ik niet in mijn lade liggen 🙈

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Misschien maar goed dat je nog niet alle product uit de lijn hebt. Nu heb je nog iets om naar uit te kijken, als je ze wel hebt gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow wat heb je veel producten zeg. Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduw palletten, ik houd ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Om heel eerlijk te zijn, heb ik nog nooit producten van dit merk gebruikt. Ik heb er al wel veel van gehoord

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow je bent echt een fan girl van het eerste uur! Leuk om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je al een grote en mooie collectie van de producten van NYX.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ken het merk niet, maar je enthousiasme werkt aanstekelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben nog steeds niet in Roermond geweest maar ik hoor wel leuke verhalen over het winkelcentrum.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...