vrijdag 16 april 2021

Review: NYX Swear By It Oogschaduw palette

Review NYX Swear By It Oogschaduw palette
Enige tijd geleden kreeg ik via het NYX Professional Makeup Test Squad het legendarische Swear By It oogschaduw palette. Toen ik deze zag was ik sprakeloos. Jeetje, wat een mooi, veelzijdig en vooral groot palette! Meestal als ik zo'n groot palette zie, raak overwhelmed bij al die kleuren. Gebeurt dit ook bij het Swear By It oogschaduw palette? Let's find out!

NYX Professional Makeup Swear By It oogschaduw palette
Laat ik deze review beginnen zoals ik altijd mijn reviews begin. Met te vertellen wat NYX Professional Makeup zelf zegt over het Swear By It oogschaduw palette:
Maak uzelf klaar met de Swear by It Shadow Palette van NYX Professional Makeup. Dit oogschaduwpalet is écht zo groots als hij eruit ziet. Met 40 warme én koele tinten, die geïnspireerd zijn door de herfst, is hij ontzettend divers. De kleuren variëren van chocolatey brown en deep teal, tot orange en mustard yellow in matte, metallic en satin finishes. Iedereen kan deze flattering, velvety-smooth oogschaduwen mixen en matchen zodat u een look kunt creëren van zonsopgang tot zonsondergang.

Review NYX Swear By It Oogschaduw palette
Het Swear By It oogschaduw palette van NYX Professional Makeup is groot. Heel groot. Het bevat maar liefst 40 (!!!!!!) verschillende kleuren om de meest fantastische ooglooks te maken. Zoals ik al eerder zei, wanneer een palette zo veel kleuren heeft, weet ik niet zo goed welke kleuren ik kan combineren om een mooie look te maken. Dat is bij het Swear By It oogschaduw palette gelukkig niet het geval! Hoe dat komt? De kleuren oogschaduw zitten mooi per kleur soort gegroepeerd: bruin tinten bij elkaar, oranje bij oranje tinten, groen bij groen, blauw bij blauw en grijs bij grijs. Hierdoor is het palette, ondanks de vele kleuren, toch erg overzichtelijk. Je ziet in één oogopslag welke kleuren mooi met elkaar matchen. Niet alleen door de vele kleuren en tinten is het Swear By It oogschaduw palette van NYX Professional Makeup veelzijdig, maar ook door de verschillende afwerkingen van de oogschaduw. Het palette heeft een goede verhouding van matte tinten en shimmer tinten. Ook heeft het oogschaduw palette een goede verhouding tussen warme tinten oogschaduw en koele tinten oogschaduw. Hierdoor is het Sweat By It oogschaduw palette geschikt voor iedereen én is het in mijn optiek een must have oogschaduw palette voor in iedere beauty lover haar (of zijn) collectie!

Maar hoe zit het met de pigmentatie en houdbaarheid? Daar kan ik kort over zijn: niets op aan te merken. De oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd, blenden goed in elkaar over en houden de hele dag stand. Helemaal als je een goede oogschaduw primer er onder doet.

Mijn mening
Review NYX Swear By It Oogschaduw palette
Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik het 
NYX Professional Makeup Swear By It oogschaduw palette een welkome een mooie aanvulling is op mijn collectie. Ik kan dit palette echt iedereen aanraden! Is er dan helemaal geen min punt? De prijs, die is niet heel laag met zijn €46. Maar, als je ziet hoeveel kleurtjes je daar voor krijgt. Dan kom je uit op maar €1,15 per kleur. En dat is helemaal niet duur!

Wat vind jij van het NYX Professional Makeup Swear By It oogschaduw palette?

Verkrijgbaar: het NYX Professional Makeup Swear By It oogschaduw palette kost rond de €46 en is te koop bij de NYX Professional Makeup winkels in Amsterdam en Rotterdam. Maar ook in geselecteerd filialen van Etos en Douglas. Online is dit palette te koop bij Etos, Douglas en Wehkamp.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren van het oogschaduw palette. Voor iedereen wat wils.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh schitterend al die kleurtjes! Ik gebruik geen make up maar dit zou ik zo voor de sier al kopen : )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren! Gebruik je alle kleuren van dit oogschaduw palet ook echt? Ik kan me voorstellen dat je vast een paar favorieten hebt en die dan sneller op zijn dan de anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren! Gebruik je alle kleuren uit dit oogschaduw palet ook echt? Ik kan me voorstellen dat je een paar favorieten hebt en dat die dan sneller op zijn dan de rest...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. welke van deze kleuren zijn jouw favoriet? verschilt dat ook per jaargetijde of heb je altijd dezelfde kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie kleuren! oo, hier word zelfs ik hebberig van

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige kleuren zitten er in dit palette! Deze zou ik alleen om z'n looks als kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtige kleuren. Ik zoek al heel lang een mooi gevarieerd oogschaduw pallet en denk dat dit hem wel eens kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met dit kleurenpalet kun je alle kanten op. En 1 euro 15 per kleurtje is natuurlijk een koopje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleuren zeg, ik houd ervan.. vooral van die warme donkere kleuren. Ik vind de prijs wel aan de hoge kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat veel kleuren. Kan me voorstellen dat je zoiets in je stash wilt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk palette, gelijk heel veel mooie opvallende kleuren! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De totaalprijs schrikt mij als niet make up gebruiker af, maar je hebt wel gelijk dat je er inderdaad veel kleurtjes voor terug krijgt, dus ik kan me voorstellen dat het voor veel vrouwen een echte aanwinst is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ideaal zo’n palette. Ik doe echt nooooit oogschaduw op, dus heb er zelf weinig aan. Maar met dit palette heb je alle kleurtjes wel he.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Eye Glam Set

Mijn favoriete Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product ontwikkeld! De Eye Glam set . Een set met een oogsc...