vrijdag 22 februari 2019

Privé make up masterclass bij NYX


NYX Professional MakeupWaarschijnlijk hadden jullie het wel al door dat NYX Prosessional Makeup mijn favoriete merk is. Ze geven er maandelijks een Masterclass. Al een aantal maal ben ik daar naartoe geweest. Super leuk is dat. Het begint rond 18:30 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. In het eerste deel van de Masterclass maakt een MUA (elke maand is er een andere MUA) een model op, vertelt ze hoe ze dit doet en deelt ze haar tips and tricks. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Na afloop kan je gaan shoppen en kun je advies krijgen van de MUA en de andere lieftallige NYX dames. Elke maand is er een ander thema, zo zijn er diverse Masterclasses geweest over ooglooks, glitterlooks, december looks en ga zo maar door. Ik ga hier met veel plezier heen. Het liefste zou ik elke maand gaan, maar dat lukt helaas niet.


Toen ik vorige maand bij NYX was, vertelde een van de MUA's mij dat je ook een prive Masterclass kan boeken. Dat leek me wel wat! En gisteren was het zo ver: ik kreeg mijn eigen privé Masterclass! De week ervoor ben ik bij NYX in Rotterdam langs gegaan om een afspraak te maken. We hebben gelijk besproken wat ik graag zou willen leren. In mijn geval de basis, dus foundation, bronzer en dergelijke, goed aanbrengen. Sam, die mij zou helpen, stelde voor dat zij de ene kant van mijn gezicht op maakt en ik de andere kant met haar aanwijzingen.  Dat leek me een briljant plan!

Afgelopen dinsdag was het zo ver! Nadat Sam alle benodigde producten bij elkaar had verzameld, kon de les beginnen. Stap voor stap legde ze mij uit wat ze ging doen en hoe ze het ging doen. Dankzij de spiegels kon ik alle stappen goed zien en volgen. Na elke stap ging ik het ook proberen terwijl ik allerlei tips en adviezen kreeg. We hebben van alles behandeld: van wenkbrauwen tot het belang van goede primers tot foundation, contouren, bronzer en oogschaduw en lipproducten. De tijd vloog voorbij. Na afloop ben ik natuurlijk gaan shoppen en heb ik vrijwel alle producten gekocht die gebruikt zijn. Als ik iets doe, dan wil ik het gelijk goed doen! Ik kan niet wachten om alle producten te gaan gebruiken en alle tips, tricks en adviezen in de praktijk te gaan brengen! Ik ben erg blij dat ik deze masterclass gevolgd heb en ik raad het zeker aan!

Maar wat heb ik allemaal gekocht?
NYX Professional Makeup

Heb jullie wel eens een masterclass gevolgd?


6 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo een privé sessie, lijkt mij ook heel leuk om te doen. Jammer dat bij ons geen NYX winkel is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt super leuk en leerzaam. Misschien is een masterclass een goede reden om naar Rotterdam of Amsterdam te gaan

   Verwijderen
 2. Het lijkt mij zo leuk om dit een keertje te doen, het is alleen allemaal zo uit de richting van waar ik woon :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede reden om een dagje naar Rotterdam te komen ;)Het is echt een aanrader. Misschien dat er een winkel bij jouw in de buurt ook zo'n masterclass aanbied?

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: NYX Hydra Touch Primer

Het is geen geheim dat ik dol ben op een goede primer voor onder mijn foundation. Met een primer blijft jouw foundation net wat mooier, bete...