vrijdag 19 maart 2021

Review: NYX Buttergloss Strawberry Cheesecake

Review NYX Buttergloss
Als een lip product de naam heeft van mijn favoriete gebakje, dan ben ik natuurlijk erg benieuwd naar dit product! Over welk product ik het heb? De NYX Professional Makeup Butter Gloss in de smaak, ik bedoel kleur, Strawberry Cheesecake.  Een knalroze tint. Nog nooit van de NYX Professional Makeup Butter Gloss gehoord? Lees dan vooral verder! 

NYX Professional Makeup Butter Gloss Strawberry Cheesecake
Al 21 jaar zit deze cult favoriet in het assortiment van NYX Professional Makeup. Maar wat maakt de Butter Gloss zo geliefd bij iedereen? Let's find out! 

NYX Professional Makeup omschrijft de Butter Gloss als volgt: Boterzacht en zijdeachtig glad. De verrukkelijke NYX Professional Makeup Butter Lipgloss smaakt als een suikerkoekje en maakt uw lippen er direct prachtig uitzien. De lipgloss smelt op uw lippen en plakt niet. Geeft uw lippen een levendige, glinsterende kleur met een transparante tot medium dekking.

Review NYX Buttergloss
De verpakking van de Butter Gloss is kleurrijk: de hele tube heeft praktisch dezelfde kleur als de gloss zelf. Handig, want dan zie je gelijk welke kleur je te pakken hebt. En ik vind het ook leuk staan in mijn beauty kamer! In zwarte letters staat op de voorkant NYX Professional Makeup Butter Gloss. Op de achterkant staat nogmaals de productnaam, de kleurnaam en de ingrediënten. Op de onderkant van de tube staat ook de kleurnaam en nummer vermeld.

Review NYX Buttergloss
Van boven naar beneden:
Strawberry Cheescake
Crème Brulee
Tiramisu
Angel Food Cake
De applicator is een doe foot. Ideaal om een creamy lipgloss mee aan te brengen als je het mij vraagt. De textuur van de gloss is wat dikker, creamy achtig. Niet zo vloeibaar als een traditionele lipgloss. De Butter Gloss van NYX Professional Makeup brengt gemakkelijk aan en voelt prettig aan op de lippen. Don't be fooled by the name! Ondanks dat het een lipgloss is, is voelt de Butter Gloss niet plakkerig aan, heeft een goede dekking, goede pigmentatie én een zeer goede houdbaarheid. Na een maaltijd is de gloss wat vervaagd, maar niet zo ontzettend vervaagd dat je echt bij moet werken. De kleur is minder fel geworden. Zeker in het geval van Strawberry Cheesecake. Mijn lippen waren duidelijk nog roze, maar niet zo fel meer als vlak na het aanbrengen.

Review NYX Buttergloss
Vind je de roze kleur van Strawberry Cheesecake te fel? Gelukkig zijn er nog genoeg andere tinten die dezelfde goede eigenschappen hebben, maar minder fel zijn. Zoals de kleur Crème Brulee (naturel), Tiramisu (licht/medium bruin) en Angel Food Cake (mauve).

Mijn mening
Ik vind de NYX Professional Butter Gloss een prettig lip product. Perfect voor dagen dat ik wel een kleurtje op mijn lippen wil, maar niet iets te opvallends. De draagbaarheid en houdbaarheid zijn erg goed voor een lipgloss.
Review NYX Buttergloss

Welke kleur Butter Gloss spreekt jou het meeste aan?

Verkrijgbaarheid: de NYX Professional Butter Gloss is te koop bij de NYX Professional Makeup winkels in Amsterdam en Rotterdam. Maar ook bij Douglas, Etos en Wehkamp. De adviesprijs ligt rond de €6,50

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

11 opmerkingen:

  1. Ik vind de kleuren van deze lipgloss prachtig. Maar hij ziet er wel heel plakkerig uit en daar kan ik echt niet tegen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bovenste kleur is mijn favoriet. Ik houd van niet te feel en een zweem van roze.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik denk dat ik ga voor de Angel FOod cake...die lijkt me lekker fel en dat vind ik leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de kleur iets te roze, maar lipgloss die niet plakt vind ik fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WAt een mooie blog is dit en mooie swatches zijn dit. Leuke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WAt een mooie blog is dit en mooie swatches zijn dit. Leuke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleurtjes allemaal! Angel food cake vind ik het mooiste.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben echt dol op deze NYX lipgloss. Terwijl anderen het te plakkerig vinden, kan ik er echt geen genoeg van krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw echt prachtige kleuren zijn dit ! Liefs glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De zomer komt er straks weer aan en dat is wat mij betreft wel echt het lipgloss seizoen! Het enige nadeel vind ik dat je haren er aan vast plakken als er een zuchtje wind staat. De naam vind ik al wel veelbelovend!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...