zaterdag 26 september 2020

Preview: Olcays Gulsen Beauty Box

Ik ben een grote fan van het Nederlandse beauty merk Olcay Gulsen Beauty. Eerder deze maand vierde het beauty merk van Olcay Gulsen haar eerste verjaardag. Dit werd onder meer gevierd met drie nieuwe oogschaduw paletten en een prachtige Olcay's Beauty Box. Natuurlijk moest ik deze box bestellen. Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan snel verder!

Olcay Gulsen Beauty

Olcay's Beauty Box

Laat ik eerst beginnen met de box waarin alle producten zitten. Dit is een grote kartonnen doos met een art work van Ruud de Wild, de vriend van Olcay. Het art work is stoer qua vormgeving, totaal anders dan de vormgeving van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Maar qua kleur gebruik past het perfect. In de beauty box zitten negen producten: 3 oogschaduw paletten (dit zijn nieuwe producten, die sinds dit weekend te koop zijn), een set van 8 kwasten in een mooie koker, 3 kleuren Serious Shine lipgloss, een beauty blender en het parfum Femme Power.

Olcay Gulsen Beauty     Olcay Gulsen Beauty

Ik vind de inhoud van de beauty box echt geweldig! Zo veel mooie producten voor een aangename prijs. Ik heb al één Serious Shine lipgloss die ik erg prettig vind. Dus dit is een welkome aanvulling op mijn collectie. Ik ben erg benieuwd naar de kwasten set. Ik heb al één kwast van Olcay Gulsen Beauty en de haren van die kwast voelen zacht aan. Een beauty blender gebruik ik nooit, maar het staat leuk op mijn beauty tafel (heb al een schattige houder besteld). De vormgeving van het parfum Femme Power vind ik erg krachtig. Ik ben ook heel benieuwd naar de geur en hoe deze zich ontwikkeld gedurende de dag. En dan de drie oogschaduw paletten. Toen Olcay Gulsen op haar stories op Instagram liet doorschemeren dat er oogschaduw paletten aan zaten te komen, was ik heel erg blij. Zoals jullie wel weten ben ik dol op oogschaduw! De paletten Hot Hot Baby en The Party Palette zijn echt paletten die bij mij passen qua kleuren: bruin en nude tinten. Het derde oogschaduw palette Ice Ice Baby heeft, zoals de naam al doet vermoeden aardig wat blauw tinten. Een kleur die ik niet vaak draag en erg uit mijn comfort zone licht. Des te leuker om deze kleuren nu eens te gaan gebruiken.

Olcay Gulsen Beauty      Olcay Gulsen Beauty

Ik heb al meerdere producten van Olcay Gulsen Beauty gebruikt en die vind ik erg fijn. Haar mascara, Lash Goals, is een van mijn favoriete mascara's. Mijn eerste Olcay Gulsen Beauty product was de Glam Easy Box in de kleur gold + bronze. Een paar manden later kwam daar de kleur pink + champagne bij. 

Olcay Gulsen Beauty

Ik kan niet wachten om al deze mooie producten te gaan gebruiken. Natuurlijk komen er ook reviews online. Naar welk product ben jij het meeste benieuwd?

Olcay Gulsen Beauty          Olcay Gulsen Beauty

Verkrijgbaarheid: Olacy's Beauty Box is voor €100 te koop op de website van Olcay Gulsen zelf. De waarde van de box ligt rond de €200

18 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat ze ook haar beauty lijn had. Kende aaien haar kledinglijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haar beautylijn bestaat nu een jaar. Echt super fijne producten

      Verwijderen
  2. Die paletten zien er goed uit zeg! Leuk dat ze echt zo’n eigen style heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf he?! Daarom ben ik ook zo dol haar en haar beauty lijn

      Verwijderen
  3. Mijn vrouw gebruikt het ook, is er ook zeer tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wist niet dat zij een beautylijn had, wel dat ze in de mode zat
    Leuk ga eens kijken, groetjes Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haar beautylijn bestaat nu een jaar. Ze heeft veel mooie en fijne producten uitgebracht

      Verwijderen
  5. Het Party Palette, daar zou ik wel een review van terug willen zien! Leuke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat bijzonder dat ze ook een beauty lijn heeft. Heeft ze daar wel verstand van dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker! Ze doet eerst goed onderzoek naar alle producten. Ik Olcay ook over beauty lijn geïnterviewd. Het artikel is terug te vinden onder het kopje Merk in de spotlight

      Verwijderen
  7. Wat een heerlijke inhoud heeft deze beauty box van Olcay Gulsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog nooit van gehoord maar ziet er wel een leuke box uit...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het merk bestaat een jaar en is te koop op haar eigen website en bij sommige filialen van etos en ici paris

      Verwijderen
  9. Ik kende het nog niet maar het bestaat dus ook pas een jaar. Wat tof.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het merk bestaat een jaar en is te koop op haar eigen website en bij sommige filialen van etos en ici paris

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...