donderdag 20 februari 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 Brush

Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 Brush
Olcay Gulsen Beauty heeft niet alleen make up, maar ook beauty accessoires in de collectie zitten. Een van die accessoires is de 3-in-1 Brush. Op het eerste gezicht lijkt dit handig, maar is dit ook zo? Lees snel verder en je komt er achter!

Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 Brush
Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 BrushLaat ik beginnen met vertellen hoe mooi deze kwast er uit zit. De kwast is transparant en de kwasten zelf zijn beige. Erg fancy. Op het bovenste gedeelte van de kwast staat in rosé-goud het logo van Olcay Gulsen Beauty: OGB in een wax seal. De kwast bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit drie kwasten: een grote fluffy poeder kwast, een spons voor foundation of concealer en tot slot een kleine (iet wat schuin afgesneden) kwastje die je kunt gebruiken voor wenkbrauwpoeders of oogschaduw aan te brengen.

De grote kwast is perfect om verschillende poeders, zoals bronzer, blush of poeder foundation aan te brengen. De haren zijn heerlijk zacht. Iets wat ik fijn vind aan kwasten. Zo gauw een kwast harde haren heeft, dan gebruik ik die niet, omdat ik dat onaangenaam aan vind voelen.

Om bij de tweede kwast te komen, de spons, draai je de bovenste kwast er af. De spons is speciaal voor vloeibare make up producten zoals foundation en concealer. Zelf gebruik ik altijd kwasten om mijn foundation en concealer aan te brengen, dus een spons is voor mij even wennen. Mijn eerste ervaring is positief. Al is het nog wel wennen.

De derde kwast kan je gebruiken nadat je de spons er af draait. De kwast heeft schuin afgesneden haren die harder zijn dan de grote kwast. Dit is logisch, want deze kwast is speciaal voor de wenkbrauwen en om eyeliner te smudgen. Natuurlijk kan je deze kwast ook gebruiken om oogschaduw aan te brengen. Je kunt dan echter geen uitgebreide looks maken met verschillende kleuren. Maar dat hoeft voor mij ook niet altijd. Eén kleur oogschaduw kan net zo mooi zijn in mijn optiek.

Mijn mening
Deze kwast is ideaal als je op vakantie gaat en niet te veel ruimte hebt om veel kwasten mee te nemen, Je hebt eigenlijk alle kwasten die je nodig hebt om een (simpele) look te maken. Ik weet wel welke kwast ik mee neem als ik weer op vakantie ga!

Verkrijgbaarheid:  Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 Brush is online te koop bij Olcay Gulsen zelf voor €14,95

17 opmerkingen:

 1. Ik wist helemaal niet dat ze dat had uitgebracht wat leuk;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merk dat veel mensen deze lijn niet kennen. En dat is zo jammer, het zijn super fijne producten!

   Verwijderen
 2. Ja, wat een slim idee om zo 3 tools in een te maken! Inderdaad heel handig voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een fijne kwast voor op vakantie, maar verder skip ik hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er ontzettend handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe handig is dit. Misschien ook iets voor wie niet vaak make-up gebruikt. Persoonlijk gebruik ik toch liever verschillende kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik thuis ben heb ik dat ook, dit is echt mijn vakantie/weekendje weg kwast

   Verwijderen
 6. Ik gebruik deze ook alleen op vakantie of een weekendje weg, thuis gebruik ik mijn gewoonlijke kwasten collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig! Inderdaad, het lijkt me ideaal voor op vakantie, 2-in-1.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze kwast er prachtig uit zien. Ik twijfel alleen nog of ik hem ook handig zou vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat handig! Lijkt me erg fijn voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...